+2 oy
1,032 göst.
Diğer kategorisinde (5,700 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz bir kaç gün önce iki tane kızımız vahşete kurban gitti hepimiz çok üzüldük. Sorun şuki okulda devamlı konuşulup kızları korkutuyormuş erkek öğrenciler. Tabiki kızımda aşırı korkmuş. Öğretmeni arasam mi? Mudurlemi görüşsem? Çünkü kızım 12 yaşında şuan odanın ışığını kapattirmayacak kadar etkilenmiş.

34 Cevaplar

+2 oy
(5,700 puan) tarafından

En İyi Cevap
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Okulla görüştüm. Öyle söyleyen çocukları çağırdılar. Hemen ailelerinide aradılar. Tutanak tutuldu 1 hafta okuldan uzaklaştırma aldılar çok şükür.Kizimida doktora götüreceğim inşallah atlatır.
(9,174 puan) tarafından
Üzülmüyorum hak etmişler.
Kızını yanliz bırakma bir süre
(5,700 puan) tarafından
Yok canım birakirmiyim ya. Aklım çıktı sabaha kadar. Aileleride çok kızdı çocuklara zaten anlayışla karşıladılar.
(11,786 puan) tarafından
olayın da peşini bırakma sakın. dönünce de aynen devam edebilirler. kızınla hep konuş, hiçbir şey sallamasın senden. Allahım korusun
(5,700 puan) tarafından
Asla bırakmam zaten. Mudurde dedi ikinci kez olursa okuldan atilirsiniz direkt diye bayağı korktular özür dilediler. Ama kâr etmez yapmayacaklardi hiç bişey bunu telafi etmez.
(3,902 puan) tarafından
Müdürün aksiyon almasına çok sevindim ,eminim ki kızın içinde durum en kısa sürede düzelecektir.SPor dans bedensel aktivite zihni boşaltır kızınız için düşünebilirsiniz.Eger çok etkilendi diyorsanız dövüş sporlarına yazdirabilirsiniz kendim 3.5 yaş kızımı bile tekvondo ,karete birseye yazdıysam mi diye düşünmüyor değilim :)
-Reklam-
+5 oy
(9,174 puan) tarafından
Müdür öğretmenler aileleri.

Derhal okulu kaldır valla ayağa gerekirse okuldan atsınlar.
(795 puan) tarafından
Ay yok artık ya o öğrencilere tramva ne demek anlatilmadan yasatilmali görsünler korkutmak nasil oliyor
(9,174 puan) tarafından
Ooooo hanımefendi şeref verdiniz hsgeldinizzzz ❤️

Valla bende bilmiyorum nasıl buyutucez inşallah
Liseler şuan fuhuşa yuvası
Üniversiteler ayni şekilde
Sokaklar desen aynı
Parka gidiyon her çocuğun ağzında küfür
Çocuklar telefon bağımlısı

Cokkk zor cokkkk
(2,088 puan) tarafından
Evimin önüne 2 dk tek salamıyorum çocuğu iyice paranoya oldum . Kendiminki bitti tek başına sokağa salan konu komşu bebesininde peşine düşüyorum her akşam. Bu insanlar nasi tek saliyo cocuklarini dışarıya
(9,174 puan) tarafından
Allahima şükürler olsun caddedeyim sokak muhabbeti yok indiremiyorum zaten
Bir yere götürürsem birlikte gözümün onunde
(2,088 puan) tarafından
Burası cennet mahallesi gibi bı görsen
+2 oy
(34 puan) tarafından
Sorman hata birkac veliyle beraber gidip şikayetçi olun.
(5,700 puan) tarafından
Yarın ilk isim gideceğim yavrum çok korkmuş.
+2 oy
(3,953 puan) tarafından
Tabii ki konuş. Ama müdür sizin söylediğinizi belirtmesin ki gençler kızınıza bilenmesin. Saat ileri alma uygulamasına tekrar geçilmeli kışın karanlıkta gidiyor kızlarımız 
(5,700 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm çünkü bilirlerse kızıma saldırırlar .
+2 oy
(3,377 puan) tarafından
Yuhh yani ailede çok suç var ben çocukların yanında haber bile açmam konusunu dahi açmam eşimle çocuklar varken dahi konuşmayız Allah'ım yaa ne günlere geldik böyle 
(5,700 puan) tarafından
Evet maalesef ki. Kızımda ondan korkmustur çünkü haberi yoktu hiç bir şeyden.
(3,377 puan) tarafından
Kıyamam ya bız okadar tedbirli davranalım sonra gelsinler kendini bilmez kişiler çocuklarımızı korkutsunlar suç ailede kesin telde vardır ellerinde çocuğun varsa kardeşim adam gibi bak kontrol et şu zıkkımı eline verip rahat oturma off sinirlerim bozuldu yaa
(5,700 puan) tarafından
Evet benim kızıminda var  telefonu ama ben hiç bir sosyal medya kullandırmiyorum ders için kullanıyor oda içinde hat yok. Ben emek emek korumaya çalışıyorum yavrumu gozumden sakiniyorum keza babasida öyle vallahi duysa o okulu yakar yıkar. O yüzden şimdi ona duyurmadan halletmeye çalışacağım.
(3,377 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum canım senı benım kızım daha 1.sınıfta bugün bır çocuk oyun hamurunu almış vs kızımda öğretmene söylemiş öğretmen kızıma kızmış çünkü alan çocuk inkar etmiş kızımda evde nasıl aglıyo anne ben yalan soylemem aldı diyorum öğretmen bana yanlış görmüşsün diyor.. Keza ben kızıma kefilim çünkü kızım oğlum asla yalan söyleyen sonra öyle vuran küfür bile bilmezler çünkü öyle Yetiştirdik evde ses yükselmez bizde.. Basit birşey ama bunlar büyüyecek 4 sene birlikte aynı sınıfta olucaklar acaba daha neler olacak korkusu beni korkutuyor
(728 puan) tarafından
Bende hiç izlemem yanlarında ama okula giden çocuk öğreniyor bi şekilde kantinde tv açık haber. başka çocuklar söylüyorlar bi şekilde haberdar oluyorlar
+2 oy
(2,088 puan) tarafından
A#ina korum onların. O ne demekmiş öyle git okulu kaldır ayağa gerekirse okulunu değiştir kızının. Bu kızın bu günleri bı daha gelmeyecek ne diye korkuyla yaşasın 
(5,700 puan) tarafından
Gidecem canım tabiki. Maalesef burada tek ortaokul var. Onada servisle gidip geliyor.
+2 oy
(4,659 puan) tarafından

Hiç durma  hemen yarin okula git.o çocuklar tespit edilsin. Aileleri uyarılsin.  Artık ne yaparlarsa. 

Bu nedir arkadaş... çocuğumun geleceği için korkmaktan anımı yaşayamaz hale.geldim. 
(5,700 puan) tarafından
Gidecem canım ama bakalım neler olacak. İnşallah cezasiz bırakmazlar.
+2 oy
(795 puan) tarafından
Yaptırım uygulanmalı o erkek öğrencilere kızlara tramva yaşatıyorlar onlara da yaşatılması lazım öyle lafla falan anlamazlar çünkü 
(5,700 puan) tarafından
Valla canım çok şey var yazarimda burda tepki alır. Oturduğum kesim karışık kesim. Aileler saldım çayıra hesabı çoğu. Ama kesinlikle şikayet edeceğim gereken her yere.
(795 puan) tarafından
Tepki alsın. Hepimizin çocuğu var böyle birşey yapılsa kahrolurum anası çıkıp bir şey dese onu da ben kahrederim çocuğunun ağzını kapatacak siddetinn her türlüsüne karşıyım ama gerekirse çarpacak ağzının ortasına kimsenin evladına karıştırmayacak sonuçta bu çocuklardan daha değerli benim bebeğim ..  yazdım isteyen linclesin şimdi gelsin
+1 oy
(1,998 puan) tarafından
Hemen bu durum için kime gitmen gerekiyorsa git haber ver canım.
+1 oy
(80 puan) tarafından
Okuldan cevap alamazsan baktın dikkate almıyorlar çimlere yaz hatta üst üste yazki okula uyarı gitsin. 
+1 oy
(297 puan) tarafından
Böyleleri çocuk değil canavar olarak yetişiyor katliamdan haz alarak böyle konuşuyorlarsa o okulu ayağa kaldırırım müdüründen tut bunu kimler diyorsa ailelerine haber ver hafife alınacak birşey değil heleki günümüz koşulları.... Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten artık neye şaşıracağımızı şaşırdık
+1 oy
(8,524 puan) tarafından
Ben bile etkilendim olaylardan çok kötü öldürülmüşler git şikayet et artık kimseye güven olmuyo benim çocuklarım var okadar cok korktum 
+1 oy
(1,799 puan) tarafından
Evet hemen ara boyle devam ederse de polise soyle bitanesi böyle yaptığı icin tutuklanmis konuşan yaparda oyle bir devirdeyiz malesef 
+1 oy
(1,926 puan) tarafından
O küçük pisl.kleri gerekirse basına verin. Böyle yapıp yapıp nasılsa bir şey olmuyor diyerek katil olmaya kadar gidiyorlar. Allah'ın belaları gerçekten inanılmaz sinirlendim. Tüm okul idaresinin haberi olmasi lazim. Eğer ki o çocuklara herhangi bir yaptırım olmazsa ve engellenmezlerse haber kanallarına bildireceginizi söyleyin. Resmen toplumsal çürümenin kokusu 
+1 oy
(1,023 puan) tarafından
Okula gidip doğrudan müdürle görüşün derhal bir veli toplantısı yapıp erkek çocuk velileri uyarilmali devam ettiği takdirde okuldan atılma yaptırımı olmali.ne demek bu ya erkek çocuklara normal geliyor demekki olaylar .işte böyle ağam paşam oğlum diye yuceltilen erkek çocukları .nefret ediyorum böyle ailelerden 
+1 oy
(17,217 puan) tarafından
Bu da akran zorbalığının başka bir boyutu kesinlikle okula gidip idare ile konuşun 
+1 oy
(10 puan) tarafından
Ara tabiki anlat yazık çocuğa biz bile etkilendik o napsin
+1 oy
(445 puan) tarafından
hala soruyor musunuz bunu o okulu basina yikin bunun sakasi yok artik velisine mudure polise kime gidecekseniz gidin bi an once buraya sorulacak bisey degil artik bu 
+1 oy
(18,998 puan) tarafından
Tabi ki ara . Git idareyle bizzat görüş hatta. 
+1 oy
(728 puan) tarafından
Durmanız hata okula gidin bence bu çocuklar özenmiş demekki 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 496 göst.
0 oy
14 cevap 638 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 825 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 576 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,264 soru

12,180,667 cevap

36,678 kullanıcı

...