0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (2,886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ya ALLAH rızası için anlayan nedir bu her gün acillerdeyim doktorlar kaşıntı için iğne veriyor gönderiyor alerji bölümüne doktor bulamıyorum  kizlar bu **** mu alerji hapı atiyorm iğne krem yok yara değil her yerim böyle domestes lekeesi gibi kizariklik yanıyor kaşınıyor kızarıklık gidince sanki lekee gibi kalyr

8 Cevaplar

+1 oy
(8,619 puan) tarafından
Alerjiye benziyor
(8,619 puan) tarafından
Başka nerde var bu kasintilardan
(2,886 puan) tarafından
Kollarımda bacaklarımda sirtimta cnm kıpkırmızı oluyor kasidikca yaniyor
-Reklam-
+1 oy
(2,886 puan) tarafından
Kizlarrrrr bakm
+1 oy
(322 puan) tarafından
Kızımdan biliyorum maalesef alerji ve dokunan bir şeyi inatla yerden böyle oluyor 
(2,886 puan) tarafından
Ah ne yediğimi bilsem ne için böyle oluyo bilsem zayen alerji hapları yememe rağmen geçmiyor yarın hc brsey yemicem kalbime vuruyor yanması :(
+1 oy
(3,040 puan) tarafından
Alerji bu. Doktora imkanin varsa tekrar git. Ilacla gecmiyor demissin. Kasintin cok oldugunda soguk kompres yap. 
(2,886 puan) tarafından
Alerji doktoru bakması lazm diyorlar ona da sıra yok ozellerde de alerji doktoru yok noye anlmadm cildiye ve iç hastalıkları da alerji hapı veriyorlar losyon gönderiyor acaba ne ki ya çok kötü 4 küçük çocuğum var çok zor oluyor bana böyle
(3,040 puan) tarafından
Neredesin istanbuldaysan ozel hastane bilen cikar illaki bende gittiklerimi soyleyebilirim.
(2,886 puan) tarafından
Yok canım urfadaym ben :(
+1 oy
(1,012 puan) tarafından
Ekmek yumurta ve süt ürünlerini kes bakalım alerjilerde bunlar çok önemli 
(2,886 puan) tarafından
Yumurta hiç tüketmiyorm zaten ekmekde daha önce kullaniyordm ama yeni yapilmus biber yedim isot yani diğer günde biber temizledm acaba acı mı alerji yaptı biber bir onu normalde tuketmem
(1,012 puan) tarafından
Bilemedim biber öyle alerji yapar mi yakmış olsa yanar sadece kasinmaz. Dr.tuna çay ağacı yağı var böyle kaşintilara çok iyi geliyor ablamın geçmeyen egzamasini geçirdi bence bir dene
(2,886 puan) tarafından
Duymuştum daha öncede böyle olunca bakmıştım aynısını tavsiye ettiler ara ara gidip gelirdi ama bu sefer ki beni mahfetti
(322 puan) tarafından
Hayır sakın öyle bişey yapma iyice beter olursun ben kızımın alerjisi olduğunu bilmeden önce bitkisel ilaç sürdüm iyice beter hale geldi eşimin arkadaşınn ablası doktordu ona gönderdik o söyledi bizede bu durumlarda hiç bişey sürülemez ilacı dışında yediklerini kontrol edip alerji olan şeylerin diyetini yapıyorsun
(2,886 puan) tarafından
Valla şimdi alerji kremlerini bile sürünce sanki çamaşır suyu sürmüş gbi oluyorm yarin kremi de aldrcaktm o kadar careszm . Peki birşey sorcam dermatologlar alerjiye bakıyor mu özel bir dermatolog var yarın gtsem acaba bakar mj
(1,012 puan) tarafından
Evet dermatoloji ilgilenir ama bence yine de küçük bir yere sürüp dene ben kaç kişide şahit oldun ise yaradigina
+1 oy
(9,793 puan) tarafından
Alerji ye benziyor. Kırmızı şeyler yeme bir süre asitli şeyler ve bişeye ciddi tepki veriyor vücudun. Kaşıntı için krem losyon vermedi mi acil hekimleri. En yakın zamanda alerji bölümune randevu al tahlil yaparlar
(2,886 puan) tarafından
Canım alerji iğnesi vurdum hapını aliyorm losyon ve krem verdi 4 gündür ne çektiğimi ben biliyorm baş donmesi yapıyor carpintii şeklinde bayilcak gbi oluyorm o yüzden de sordum alerji baş dönmesi yapar mı diye
(9,793 puan) tarafından
Alerji baş dönmesi yapmaz da ilaçin yan etkisi olabilir benim oğlum da.alerjik bir çocuk bazen oda böyle oluyo kurdeşen döker gibi kabariyo bir hafta da ancak söner onlar. Ben günde 2 kez ılık duş aldırıp kremlerini sürüyorum
(2,886 puan) tarafından
Aynen int baktım tam da kurdeşen gibi bilmiyrm bende basdonmesi karın ağrısı yapıyor yarn kalkip özel bir dermatolog varmış o bakiyordur ins alerjiye ona gtcm oğluna da çok gecmis olsun ins tekrar yaşamaz çok canacıtıcı bir durum
0 oy
(13,401 puan) tarafından
Ekmeği bi kaç gün kes komşumuz da geçen sene böyle oldu 
(2,886 puan) tarafından
Canm ekmegi normalde de tüketiyorum olur mu ki
0 oy
(951 puan) tarafından

Geçmiş olsun siznkide benmkinden beterrmiş;(Tam bende telefonu aldım uyglmayi açtım bunun için post açacaktim ya doğumdan sonra sıcak havalr die boynum hep kasşınyordu eşimde aynı şekil neyse sıcak dedim arda zaman geçti boynum sağ tarafı kızardı yanık gibi dedim bebek çiziyor sanırım eşimde iki yerde yanık gibi ama benimki kaşınyor yara oldu 3 aydır nerdeyse neyse kaç gündür sol göğsümde var koltuk altı tarafı kabarmiş:( kupkuru kabuklanmiş kıp kırmızı kız emdikçe eli deyiyor keşke kaşisa diyorum öyle tatlı kaşınıyor 2 hafdadır da sağ kol dirseğim ufak sivri sinek ısrıği dedim kaşıdıkça dağıldı çok kötü kaşınıyor cilddiye yede Randvu bulunmuyor acba aile hekimi bakarmı sağlık ocağı tatiller falan orya gitsem diyom çok fena ya

(951 puan) tarafından
Sağolun cnm Ay çok kötü cidden benim ki boncuk boncuk oldu Hastne randvuya baktık 00 de aile hekimi hastensine randevu oldu sanrm aile hekimi varmı hastnede bilemiyom yeni gördüm bende sağlık ocağına almya baktım cildiye bulamdim hastne aile hekimi çıktı sizinki de baya kızarmis bilmedim birseymi dokundu acba? ya benimde doğumdan sonra başladı boynum da çok fena kzida emdikçe çiziyor iyce maf oldu göğüs altı Allahım nasıl tatlı kaşıntı şu cikdiyecide ne var kimse randevu bulamıyor anlamış değilim;(;(
(2,886 puan) tarafından
Canm hastanelerde aile hekimi oluyor mu ki ben saglikocagindan bahsettnz sandim onu nasıl aliyorsn
(951 puan) tarafından
Bilmem dün almya çalıştım aile hekimi  die çıktı aldım ama randvularda gözükmüyor bilmedim olamdadı yarin bı sağlık ocağında bakarım cidden çok kötüyüm ilerliyor sanki
(2,886 puan) tarafından
Evet canım benmkide gün gün ilerledi
(951 puan) tarafından
Ablmda diyor emziryon hormonlar la alakalı belki onda olmuş bebek emzririken benim dünden beri boynumda arkakda kabari saç dibim arkda off bu alerji cildiyede neden randevular bulunmuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemile12345 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 281 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetulOpoz (3,287 puan) tarafından soruldu

401,534 soru

12,018,704 cevap

36,223 kullanıcı

...