+2 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Högööds

33 Cevaplar

+4 oy
(2,093 puan) tarafından
Niye korkayım . Kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkasından da söylemem ben . Bol keseden atıp yüksekten uçanlar korksun
tarafından
Alla alla kaos hanimm
(235 puan) tarafından
Yok öyle bişey değil. Misal eşiyle sorunlarını anlatıyor bunu görüp tanıyıp duyururlarsa falan
(2,093 puan) tarafından
Duyursunlar eşimle sorunum varsa bundan eşimin de haberi vardır zaten.
(235 puan) tarafından
Sinirden Bıktım soğudum şu bu diyenler oluyor ya arada
(2,093 puan) tarafından
Amaaaann şu kadar onemsemeyin şurayı onemsiyosaniz da yazmayın her şeyinizi ha illa dert anlatmak rahatlamak istiyosanizda kendinizi açığa cikarmayin
-Reklam-
+3 oy
(4,068 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Asla bir sorunumu burada dile getirmem, kimse de getirmemeli. Örneğin eşle ilgili bir post olsa, eşinizin haklı olduğunu düşünmemeyip burada açtığınız her post, anlatan siz olduğunuz için geneli sizi haklı görecek bu da sizin eşinize daha da bilenmenize belki akşama düzelecek bir olayın bir kaç gün küs geçmesine sebep olacak. 
(235 puan) tarafından
Heh işte demek istediklerimden biri de bu
(2,451 puan) tarafından
Ben post açınca herkes eşimi haklı buluyor:D deliriyorum :D
tarafından
Katılıyorum buna. Eşimin iş arkadaşının eşi, eşimi bir kaç sefer aramış bazı bahanelerle eşim kendısı bana söyledi. Ara şu kadını söyle sana desın bir sıkıntı varsa. Bende post açmıştım kadını nasıl uyarayım dıye aman:⁠-⁠D kendını bi halt sanan bir kaç kişi eşin de karşılık vermişte oda bir şeyler cevırıyor az değil deyıp birbirlerını destekledı bir kaç kişi. Eşim söylemese yakalasam hak verırım. 15 senelık evliyiz şükür aldatma şiddet vs olmadı hiç. Kemalım yapmaz deyıp tekrar dalga geçtiler. Sonra kapattım postu bır daha anlatmadım. Çünkü eşimle aramızı bozacaklardı inansaydım
+1 oy
(4,722 puan) tarafından
Yoo hıc korkmam çünkü asla özelimi burda anlatmam ☺normal günlük şeyler paylaşırım kimseyle ilgili post açmam 
+1 oy
(3,027 puan) tarafından
Tabi ki insan tedirgin oluyo ama gecen otobuse bindim cama yansiyo ya tel disari bakarken kadinin da bu siteye girdigini gordm kim diye cok merak etmistm 
tarafından
Ay sorsaydin :D bide burdan samimi olduğun biri çıkarmış
(3,027 puan) tarafından
Nasil sorulur dikizliyomus gibi
0 oy
tarafından
Kimseden çekincem yok elhamdülillah
(235 puan) tarafından
Çekince değil, bir sorunu anlatıp fikir almaya çalişiyosun ama burda kimse bizi tanımıyor diye rahatça soruyoruz, gidipte yengeme veya görümceme ben böyle bir sorunum var demiyorum. Ama ifşa olunca bir anlamda buraya anlattığın her şeyi görüp seni yakınen takip ediyorlar.
tarafından
Bunu gerçek hayatta da yapıyorlar üstüne açık arayıp yüzüne vurmak için fırsat da kolluyorlar. Çekinmenin alemi yok, kimseyle yüz yüze konuşmadığım/konuşamadığım şeyi yazmıyorum zaten ki ben ufak meselelerin kalbe yük olmasına karşı biriyim.
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Kimseden korkmam onlar benden korksun sonuçta oda burayı kulanıyo o anlatırsa bende anlatırım
(235 puan) tarafından
İşte onlar çekinecekleri bir post açmadıysa
(8,662 puan) tarafından
Olsun sıkıntı yok anlatsınlar yanlış bişey anlatmıyom
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Adım ve soyadım belli açık ikametgah dahi çok yazdığım oldu :D kimsenin dedikodusunu etmediğimiz için korkmuyorum lâkin iftiradan korkarım Allâh da ondan muhafaza etsin 
(2,334 puan) tarafından
Aa çok sevindim iyim elhamdülillah siz nasılsınız ❤
(1,076 puan) tarafından
Elhamdülillâh ben de iyiyim balkonda oturuyorum yemekler ocakta:)
(2,334 puan) tarafından
Oh ne güzel afiyet olsun
(1,076 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sen yaptın mii yemek
(2,334 puan) tarafından
Çoktan yedik ahahah :)))
0 oy
(1,076 puan) tarafından

Adım ve soyadım belli açık ikametgah dahi çok yazdığım oldu :D kimsenin dedikodusunu etmediğimiz için korkmuyorum lâkin iftiradan korkarım Allâh da ondan muhafaza etsin 

(235 puan) tarafından
Ama hiç postun yok  ;)
(1,076 puan) tarafından
Eski hesabımda vardı epeydir yoktum yeni hesap açtım ondan yok
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Açıkçası çekiniyorum bazen. Bulunduğumuz yerde eşim işi gereği tanınıyor ve sevende sevmeyenimizde çok. Özel hayatımı çok anlatmak istemiyorum,boş bogazlar konuşup da ortalığa dökülmemek için :)
(235 puan) tarafından
Heh işte ondan
0 oy
(425 puan) tarafından
Yo niye korkayim kizkardesimde kullanıyor birbirimizin nickini de biliyoruz
(235 puan) tarafından
Canım kız kardeşinden niye korkasın zaten
0 oy
(849 puan) tarafından

Eğer öyle bir post açmam gerekirse genelde değişikler yaparım gereksiz detaylar da mesela kızımin ismi Ayşedir Fatma derim :D

(517 puan) tarafından
kiz cok fenayiz
0 oy
(5,307 puan) tarafından
İnsanlar benimle dedikodu yapmayı hiç sevmezler çünkü ben kimin arkasından konuştuysam en fazla 2 gün sonra yüzüne de söylüyorum. Arkasından konuşacak cesaretim varsa yüzüne de söylerim yani niye korkayım. Eşimle olan sorunu da buraya yazmam zaten derdim kiminleyse onunla çözüyorum genel olarak :D 
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Burda yazdığım herşey doğru şeyler iki hayatım yok ayrıca yüzüne konuşmadığımın arkasındanda konuşmam kardeşim vardı burda 
(235 puan) tarafından
Herkes kendi derdini yazıyor zaten kimse kimsenin derdini fakelemiyo
(6,955 puan) tarafından
Eskiden kullanıcımıydın bilmiyorum ki öyleysen bilirsin burda kendini o biçim tanıtanlar çok patladı o açıdan yazdım dert olarak değil
(235 puan) tarafından
Hayır gebelik bölümünü kullanıyordum sadece. bir şeyler anlatıp ifşa oluyorlar sonra başka konuda bir yalan artıklarında patlıyolar.. Anladım..
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Dikkat ediyorum yazdıklarıma bilinmek istemiyorum çünkü 
0 oy
(288 puan) tarafından
Nasil anladin onlar oldugu
(235 puan) tarafından
Anlamadım
(288 puan) tarafından
Burda tanıdıklarım var dedinya isimlerinden mi anladin
(235 puan) tarafından
Hayır uygulamayı kullandıklarını biliyorum hani gösterip bebeğim şu meyve oldu diyolardı
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Yooo korkmuyorum niye korkayim ki
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Tanıdıklarım zaten yaşadıklarımı bildiği için korkmuyorum.İnsanların ne düşündüğünü önemsemeyi bırakalı da çok oldu.
0 oy
tarafından
Kimsem olmadığı için korkmuyorum:(
0 oy
(13,709 puan) tarafından

Gelsın buluşup canli dedikodu edelim :D

Gerçi İpek le hal ediyoruz biz o işi artık :)

Burdan tanışmiştık

0 oy
(1,783 puan) tarafından
Buradan bi tanidik msj attı tiye alır tarzda adını söylemedi kendi en sonunda dayanamadım ağzıma geleni saydım o hesabını kapatmış.bence konuşurken kapatisesini hesaplayarak konuşsun  çamur olmaya kalkiyonuz karşıda pislik olur yağar ben öyleyim oyuzden hesap ederek satasssinlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pampers (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 961 göst.
24 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde &Sukufe& (7,949 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 131 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Damlakraaa (66 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,197 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...