+2 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Högööds

33 Cevaplar

0 oy
(12,209 puan) tarafından

Hiçte korkmam yaşadığım şeyleri anlatıyorum birinin yüzüne soyleyemedigim şeyi arkasından konuşmam kulağına da giderse yapmadın mi yapma konusmayayim verme ağzıma lafı derim ..

-Reklam-
0 oy
(793 puan) tarafından
Hiçte korkmam yanlış bişey yapmıyorum sadece soru soruyorum yani :) 
0 oy
(957 puan) tarafından
Asla özelimi kimse ile paylaşmam gerek eşimle olan ilişkimi gerek aile sorunlarımı ki yokta olsa dahi mahremiyetimi kimseyle paylasmam kendim hallederim olsa dahi sorun yok insanların ne dediğine aldırış etmem 
0 oy
(18,156 puan) tarafından
Burayı kullandığımı bilen kimse yok eş ailemden veya arkadaş çevremden beni tanıyan birileri çıkabilir mi çıkabilir tabiki ama sorun olacak bir şeyler anlatmıyorum yine de foto vs paylaşmam 
0 oy
(10,052 puan) tarafından
Ben kimseyle ilgili post açmıyorum o kdr takmıyorum onlari
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Benim çevremdekiler ben kadar işsiz değil :D o yüzden kullandıklarını sanmıyorum 
0 oy
tarafından
Cekinecek bir durumum yok şükür 
0 oy
(51,542 puan) tarafından
bende tanidik bulmaya calisiyorum iki uc kisi buldum sohbetlerine doyum olmadi ☺️
0 oy
(4,482 puan) tarafından
Yoo niye korkayim kii
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Yani kendim için değilde kardeşim için bir post açacaktım boşanma aşamasında yazdım tekrar sildim belki tanıdık çıkar die . çünkü çevremde hamileler hep burayı takip ediyor
0 oy
tarafından
Yok niye korkayım Allahtan başka kimseden korkum yok çok şükür ☺
0 oy
(2,357 puan) tarafından
Ben adres bile verdim hatta baya baya akraba çıktık sjsjsjs kaybettim o kişiyi ztn pek girmiyordu :)
0 oy
(5,272 puan) tarafından
yok niye korkayım  asıl  onlar benden korksun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 249 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pampers (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 981 göst.
24 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde &Sukufe& (8,015 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 135 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Damlakraaa (66 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,665 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...