0 oy
679 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından
Gercekten olablirmi ya 1 seneyi geciktr kiymami ordan alirim  gorumcemin tavsiyesiyle  harammi yedrdiler bize 

38 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Sık sık giderdik bu hamileligimdede sadece ordan köfte yiyebiliyordum kolaylık oluyordu bana iki dakikada kapidaydi koftelerim kizimda çok severdi. Sırf o seviyor diye hep alırdık biz coxuklarimizi el Bebek Gül Bebek büyütürken onlar zerre kadar düşünmüyormuş  zehir zıkkım olsun haram olsun.ne.diyim
(846 puan) tarafından
Bnde cnmm   kredi kartyla aliyordm bn kiymamai yavas yavas oduyordum daha yeni aldim borcu duruyor gunah ya kucugu yemez ama kizim seviyordu 4.5 yasindaki kizima domuz eti yedrmism
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Ben sadece 1 sefer köftesini bı seferde kahvaltısini yemiştim, ama esim genelde ordan yerdi ama son oldu onun içinde.

Ükemizde artık kimse doğru düzgün işini yapmiyor denetlemeler neden yapılmıyor şimdimi çıktı bunları foyalari meydana, Allahm sebp olanlari bildiği gibi yapsın usulsz davrananlarin cinayetlerin istismarlarin hepsinin belasını versin 
(846 puan) tarafından
Amin inşallah ya
0 oy
(13,869 puan) tarafından
Bugün eşim söyledi 

Dişarıdan yemiyorum ben çok mecbur kalırsam tek yediğim burger king 
(846 puan) tarafından
Bn bitek burdan aliuordm  cnm duan    3 4 kilo kiyma aliyordum  borcunu oduyordm
0 oy
(2,410 puan) tarafından
Allah ıslah etsin 1 kez yedik oda indirim vardı ve eşim de merak ediyordu çünkü herkes ovuyordy ama gel gör tabi efsaneydi baya oldu yiyelim ama duyduğum an kötü oldum ve tiksindim Allah belalarını versin :( 
(846 puan) tarafından
Amin  amin cnm
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Daha dün içli köftesini yedim öğhhhkkk midem bulanıyor aklıma geldikçe yaaa ve aşırı derecede midemi hem bozdu hem ekşitti yani Allah haklarından gelsin ş*refszler geçende Sarıyer börekçisinin kıymalı böreğinde tespit edildi bu nedir böyle yaa
(846 puan) tarafından
Ondadami varmis bafi onu uzun zamndr yemiyordm
0 oy
(754 puan) tarafından
Kanıtlanmış artk canm olabilir mi ne demek. Malesef güven kalmadı birşeye. Bir kere ordan et aldk oda mangala giderken bir dostumuz buranin güzel dedi Allah'ım affetsin.
(846 puan) tarafından
Bizide  cnmm
0 oy
(2,200 puan) tarafından
6 yıl önce kardeşim götürmüştü bizi oraya yemeğe ve ben ilk lokmamda demiştim bu etin tadında bir gariplik ekşilik var diye. Ve bir daha gidip yemedik. Ben tarihi geçmiş etler kullanıyorlardır diye düşünmüştüm. Aynı tat ekrem coşkunda da var . Ordan da bir kere yedik bir daha yemedik. Nasıl fark edemedi bu kadar kişi garip gerçekten. 
(846 puan) tarafından
Ya cnm firinda yapiyorum bn snucta bahartlar falan zaten kokudan anlamamki
0 oy
(860 puan) tarafından
Bide ciğ di ya onu fark ettim bilmeden yedik :(
(846 puan) tarafından
Hadi ya yerinde ywmwdm bn kiymasini aliyordm
0 oy
(12,779 puan) tarafından
1.5 yıldır falan gitmiyordum normalde çok giderdik eşimle bu sene gittik ve köftesi çok değişmiş tadı falan garipti acaba hepmi o eti verdiler yoksa sonradan mı ?? Allah sorsun hesabını nereye baksan bir hile hurda yazık ..
(846 puan) tarafından
Aynen yazik ya
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Daha geçen hafta gidip yedik ya. Sene 1 2 anca giderdik .. yazıklar olsun yaa kime güveneceğiz artk. Daha da gitmem 
(846 puan) tarafından
Iste bunu en guvenilir yer yapiyorsa  kasaplardan hic alinmaz
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Valla annemler her pazar mangal yapardı yazın hepsinde buradan köfte alırlardı. Ramazanda bile sülaleye yemek verdiler kac kez hep buradan köfte alırlardı eğer gerçekten doğruysa Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 
(846 puan) tarafından
Aynem ole kanitlandi  diyolar bi isim vermedi doyolar
0 oy
(699 puan) tarafından
Hiç yemefim Rabbime şükürler olsun  bu gidişle hiç biyerden bişey yemiyeceğiz gibi
(846 puan) tarafından
Orasi oyle cnm
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Çok şükür hiç yemedim ordan
(846 puan) tarafından
Ne guzel keske bizde yemeseydik
0 oy
(1,688 puan) tarafından
Bende hep köfteyi ordan alıyorum daha 2 yeni 2 kilo göğüs aldım oğlanın beslenmesine koyuyodum daha dun ögle beslenmesine koydum midem kalktı görünce 840 lira çöp oldu 
(846 puan) tarafından
Bnm 4 kiloya yakin fazlada olablir dolabmda yazik  ya bn onlari atarim cope aylarca borcunu oduycek yazik deglmi ya
(1,688 puan) tarafından
Bi arkadaşımda sadece et dönerde bulundu dedi ama bilmiyorum benim içime sinmez yemekte yedirmekte eşimde o kadar para verdim siz yemeyin ben yerim diyo atıstık biraz attırmadı
(846 puan) tarafından
Yok bnm esim aradi aradgi gibi hepsini  attim bn  dusuncesi bile kotu  2  kucuk cocuguma yedrdmmide uyumaasm bn dun attmm 6 kilodan fazlaydi kiymam kartla almiaimm
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Akşam kız kardeşim attı bana da öyle üzüldüm ki inşallah yoktur öyle bir şey

Görümcem de diyor sadece Ankara da varmış 

image

(846 puan) tarafından
Orasi burasi cnm ne fark eder yemedgim icin  biraz  rahatlarim ama yinede aklimda kalir   dolabm doluydu ve cop
(14,715 puan) tarafından
Biz de gelen sene hep yedik hele Ramazan da köfte aldık
Kemikli ilik suyu alıyordum Düşünğyorum acaba o kemikler domuz kemiğiymdi
0 oy
(833 puan) tarafından
Domuz eti tespit edilmiş simdi okudum Allah tan ne ordan yemişliğim nede alışveriş yapmışlığım var
(846 puan) tarafından
Bn 1 senedr yapiyordm cnm kartlada aliniypr ya gecen baya yuklu yaptim dolabmdakiler bitmean die  alipta yedigimde oldu kafayi yiycem ya  insanlar bnu zor aliyor zaten
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Umuyorum ki markanın hızla değer kaybetmesi yaşanır böyle olaylara en iyi ceza alışveriş yapmamaktır. 
0 oy
(29,322 puan) tarafından

Rabbim ıslah etsin bu kadar insanın hakkı sorulsun dışarıdan yemeği iyice sonlandiracaz bu gidişle 

İlgili sorular

+3 oy
39 cevap 1,402 göst.
13 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
9 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutluluk63 (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 998 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,419 puan) tarafından soruldu

411,004 soru

12,369,035 cevap

42,239 kullanıcı

Kategoriler

...