0 oy
160 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar eşim arkadaşıyla okey oynamaya gitmiş kapidan sanki ses geliyordu aradım açmadı mesaj attım sen misin kapıdaki dedim yok dedi son el kaldı dedi bende Allah senin de son elinde o arkadaşının da belasını versin dedim bela okuma dedi cevap vermedim hiç aramıyor merak etmiyor biri mi var kapıda niye öyle dedin diye keyfinde beyefendi aşırı sinirliyim ona şu an insan hiç mi merak etmez bu kadar mı önemli kahve arkadaş okey siz olsanız ne yapardınız 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,016 puan) tarafından
Benim eşim de haftada 3 gün maça gider bebek olana kadar hiç ses çıkarmadım adam adama gidip oynuyorlar içki kumar değil karı kız değil sigarası bile yok adamın gidip oynuyorlar bir şey olmaz kız kafa dağıtsın az. Ama tabi kapıdan ses mi geldi kapıyı kilitle falan dese iyi olurdu belki tam odaklanamamistir ne dedigine
-Reklam-
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Buna siz karar verin, eş sizin sorun sizin. Buradan gelen kötü yorumlar aranızın daha da açılmasına sebep olacak.
(66 puan) tarafından
Hep böyle umursamaz ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
0 oy
tarafından
Canım hep çalışıyorlar oynasın arkadaşlarıyla ne olucak
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Arada bi adamlarin da kafa dağıtmaya hakkı var cnm icki vs olsa tm Bnde kızarım 
0 oy
tarafından

Valla ben adamı git diye darlıyorum :D biraz kafa dinleyim yalnız kalayım sürekli olursa tabi tepkimi koyarım ama arada bir oluyorsa ben kendim gönderirim git diye 

(66 puan) tarafından
Sizinki hep yanınızda demek benim sabahtan geceye kadar çalışıyor zaten görmüyoruz ki doğru dürüst
(66 puan) tarafından
Bizde hep dipdibe olsaydik öyle olurdu
tarafından
Sen çok haklısın canım ama o adam da öyleyse değişmiyorsa insan kendini de paralasa mecbur alışıyor :(
tarafından
Yok kız eşim 12 saat çalışıyor 8den 8e kadar bende fazla görmüyorum cuma cumartesi pazar evde
(66 puan) tarafından
Haftanın üç günü evde daha ne olsun maşallah. Benim bir gün bile evde değil
0 oy
tarafından
Boşver canım oynasin sende dikkatli ol kapını iyice kitle otur Allah'ın izniyle bişey olmaz 
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Eşim işe giderken bir tık geç cıkar hep oynar arada arkadaşlarıyla  bazen oynamaz çay icerler ben sorun etmiyom

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 367 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 327 göst.
29 Kasım 2021 Aile kategorisinde Baltaaa (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 616 göst.
0 oy
6 cevap 568 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu