0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (1,078 puan) tarafından

1.asla yemek yemek istemiyor bazen mecbur kalıp telefonla yediriyorum. (hiç linclemeyin yaşamayan anlmz)

2,cok hırçın en küçük Bi kızmadan bile bağırıyor eşyaları atıyor etrafındaki insanlara vurmaya kalkıyor.

3.artik park a bile gitmek istemiyorum parkta çocukları itip vurmaya çalıştığı için. 

4.gece uykuları bitti resmen uyanıp ağlıyor uyumuyor o haldeyken bile bize dönerek vuryyor. 

Artık bise yapmak istemiyorum çok yoruldum inanki çok bunaldım. 

Bi kaç eğitici oyuncak almak istiyorum ayrıca önereceğiniz bise varmi. 

image

Bunu alsam oynar mı 7 ay sonra 3 yaşında olacak. 

3 Cevaplar

0 oy
(958 puan) tarafından
Canım bu attığın çok işe yarıyor eşime söyledim almıştı kiizma o zaman daha 2 buçuk yaşındaydı içinde bütün gün sallanıp kendi başına uyuyordu resmen sonra üstünde yada direk yanına inip uzanıp uyuyordu benim için çok rahatlatıcı oldu sonra dan annemlere gittik iki hafta kaldık geldik unuttu daha binmedi bilseydim oraya da yanıma gotururdum 
(1,078 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(734 puan) tarafından
Kızım 1 yaşından itibaren biniyor alabilirsin LEGO ve bultak harfler şekiller var onları da alabilirsin.
(1,078 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cqnm
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Ben kaydırak, aktivite masası ve nicelerini aldım. Eve oyun parkı gibi. Bir cinnet le hepsini depoya attim. Kızımda o aylarda hırçındı ve yemek yemezdi. Ben hep TV ile yedirdim. Şimdi 3 yaşında daha sakin. En ufak oyuncakla bir sürü oyun kuruyor hale geldi. Yemek konusunda kendi 2 saatte bir acıkan çocuğa dönüştü. Sevdiği şey oldumu hele sınırsız yiyebiliyor. Yemek konusunu hiç takma. Başından bilsem böyle olacak asla ama asla umrumda olmazdı. 
(2,303 puan) tarafından
Nasıl oldu böyle gerçekten
(2,941 puan) tarafından
Ya benimki birden değişti bende anlamadım. Birşey yapsa özür dilemeyi öğrendi, oyuncaklarıyla oynamasını söylüyorum gidiyor oynuyor işim bitene kadar. Bittimi anne oynayalım mı diye geliyor. Daha sakin bir cocuk oldu. Ay parka gitmek gelmek ölümdü. Herşeye ağliyordu. Vurma ısırma sanki kö.pek besliyorum
(2,303 puan) tarafından
Birden bire nasıl değişti anlamıyorum varsa bir formülü bende yapayım bizimkiler aynı yaş ama kardeşimiz oldu olalı kızım.bambaska biri oldu
(1,078 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim vicdan azabı gibi düğümleniyor boğazımda yemek yemediğine
(1,078 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum şuan aynısını

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 399 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 352 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 271 göst.

Kategoriler

1,439,675 soru

23,668,865 cevap

309,410 kullanıcı

...