0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (1,306 puan) tarafından
eşim arkadaşının babasına çocuk uykuda korkmasın diye yaptırmış içinde bir korumalı kağıt var birde normal düz kagıt guvenmelimiyim 

3 Cevaplar

0 oy
(2,526 puan) tarafından
Kaynanamda oğlum için söylemişti ama biz yaptırmamıştık. Kaynanam çocuklarına kullanmış işe yaradı diyordu. Tabi onlar bi hocaya yazmıştır.
(1,306 puan) tarafından
adam dıştan gerçekten iyi ve dinini imanını bilen biri gibi hocalık derecesini bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Çok büyük korkusu mu var yoksa arada olan bir şey mi 
(1,306 puan) tarafından
arada oluyor mesela dün gece boynuna taktım ama sabaha çıkarmış ve gece yine huysuzdu
(2,057 puan) tarafından
Arada oluyorsa anne babanın okuması daha etkilidir diye düşünüyorum bizimki de bazen korkuyor anne diye bağırarak falan uyanıyor ama şükür sürekli değil . Bir de muska açılıp bakılıp sonra kullanılıyor mu öyle bir şeyler duymuştum tam hatırlamıyorum ama bir sor istersen
(1,306 puan) tarafından
içime şüphe düştü açtım baktım canım bu postu açtıktan sonra da eşimi aradım bu yazılar hazır emin misin diye babası yazıp çıkarıyormus ücret vs almamis sadece kağıdı vermiş kaplayın ve Cevşen alın boynuna takın demiş
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Biz mezarlığa gittik orda oğlum gözlerini kapattı mezarlıktan sonra hiç açmadı. 1 hafta geceleri korkuuuu diye bağırıp ağlayarak kalkıyordu. Beşiğinden benim yanıma atliyordu. Ev sahibimiz eski cami hocası. Valla gelip dua yazdıran çok oluyor. Eşim akşam götürdü okumuş. Sonra da dua yazmış. Çarfafinin altına koyduk geceleri şükür hiç uyanmiyor artik
(1,306 puan) tarafından
evet canım öyle bişey kağıdı vermiş eşim dışındaki kaplamasını almış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 53 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Revani (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (304 puan) tarafından soruldu
0 oy