+1 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (2,381 puan) tarafından
5 yaşında oğlum var ve çok ama çok şımarık ama ne benim ne eşimin yüzünden bu durum sadece hep halası yüzünden oldu daha 6 aylikti milyar milyar paralar oyuncaklar bi ayakkabı alırdı daha eskimeden bi daha alırdı diceksiniz ki vay be ne güzel işte falan değil işte oğlum şuan ne alınsa beğenmeyen mutlu olmayan etrafa zarar veren eşyaları kıran insanlara vuran hırçın bir çocuk oldu ben bu görümcem yüzünden eşimden bile ayrılma noktasına geldik yok yani şöyle deyim daha dün hamburger istemiş diğer halası hayır dedi diye olan saksıya yere fırlatmış o şımartan gorumcemde ablasına emir verip evi temizlenmiş neyse bu yedi hamburgeri eve geldi ben seni sevmiyorum halamı seviyorum ona gitcem hayır dedim diye kumandayı yere fırlattı kırıldı aile apartmanı bu arada ya ben ne yapim eşimde yeri gelince bağırıyor çağırıyor ablası taktı çocuğuma istemiyorum belli de ediyorum yok akil verin napcam ben

6 Cevaplar

0 oy
(906 puan) tarafından
Şimdi benimde 5 yaşında bir kızım var bir dediği iki olmuyor marka kıyafetler avmde yemek yemeler felan ama dur dediğimde de durur hayır diyincede yapmaz veya bi yere gittik bişey istedi alamayız annem dediğim zamanda tamam der

Ne yaptım mesela ağladı kendını yerlere attı diyorum ki ben ağlayan,düzgünce kendıni ifade etmeyen çocuklarla konuşmuyorum diyorum kendını bi topluyor konuşmaya öyle başlıyor yok ileri giderse küçük bi odasına gidiyoruz beraber konuşuyoruz anlaşıyoruz
(2,381 puan) tarafından
Cnm bu durum bizim yaptığımız bisey değil oğlum benimleyken söz dinler sakin oyle herseye ağlamaz ne zaman halasiyla arayı tutsa çocuk zıvanadan çıkmış hale geliyor vurur kırar küfür eder kız sadece keyif alıyorum ben hayır ne ye desem o tmm halam dio eşim bile artık basbas bağırıyor sonra halası o dio ne yapim bilmiyorum çocuk bu sefer bana düşman beni sevmeyen hatta nefret eden bir çocuk oluyor
-Reklam-
0 oy
(18,084 puan) tarafından
Sizin çocuğun ebeveyni kendiniz olduğunuzu unutup halaya böyle bir fırsat vermenizden kaynaklanıyor üzgünüm ama sizin yanlış tutumunuz olmuş hangi çocuğun önüne her şeyi sersen doyumsuz olur 
(2,381 puan) tarafından
Cnm eşimle kavgalarımız bu yüzden hatta şiddet bile gördüm ben çocuğumun gözünün önünde aile apartmanı bacilari anası bi değerli oldu adım geçimsiz kiskanca çıktı ben tek ne yapabilirim ki ? Eşim sonra el attı birakti oğlumu simdi yine aynı bu sefer eşim yine o benim ablam dio sevmesin mi dio sevmek başka yüz verip si.çmak başka
(18,084 puan) tarafından
Sevsin tamam okey zaten onun hala olarak yapması gereken tek şey sevmek eğitimi bakımı karekterinin şekillenmesi bunların hepsi anne babanın inisiyatifinde olmalı. Sizin baba halaya çok geniş bir alan tanımış ortak tutum takınmadığınız müddetçe de çocuğun öfke problemini düzeltemezsiniz
(2,381 puan) tarafından
Ne yapim ben bilmiyorum işte eşim arkamda durmuyor adım çocuk kiskanana çıktı bunlar yüzünden psikolojim bozuldu benim:(
0 oy
(181 puan) tarafından
Keşke herkes kendi evladiyla ilgilense üzüldüm duruma en çok da seni sevmiyorum halamı seviyorum dediğine üzüldüm aile apartmanında yaşıyorsunuz mecbur hep gorusuyorsunuz çocukla ne kadar konuşursanız konuşun o çocuk siz bence halayla açık net bir şekilde konuşun cizginizi koyun 
(2,381 puan) tarafından
Konuştuk tartışma bile çıktı eşim az kalsın kriz geçirecekti yok anlamıyor taktı bu
(181 puan) tarafından
Esin de rahatsızsa bu durumdan sen eşinle güzelce anlaş ya irtibatı tamamen kesin halayla ya da ayrı uzak bı yere taşının durumunuz elverisliyse biz ne kadar akıl versek de en iyisini doğrusunu kendiniz bilirsiniz canım
(2,381 puan) tarafından
Kuzu yok imkan yok gidemeyiz eşimle her dilden konuştum adamda bıktı iyice onlara yakinlasti benden uzaklaştı
(181 puan) tarafından
Az önce bir videoya denk geldim aklıma sizin post geldi linkten izleyebilirsiniz Instagram'da . Halaya da izletin https://www.instagram.com/reel/C4sXNAQtzsq/?igsh=MWQ3ejVtNmNyM3l2Ng==
0 oy
(15,665 puan) tarafından
Başa çıkmanız gereken kişi oğlunuz değil görümceniz. 
(2,381 puan) tarafından
Evet biliyorum ama çaresiz kaldım:(
(15,665 puan) tarafından
Sen değil kocan uyaracak. Yoksa başa çıkamazsınız. Sizi yok sayıp halasını dinler. Ablamın çocuklarindan biliyorum. Ablamin bekar bir görümcesi var. Çocuklarina senin görümcen gibi davrandı hep. Şimdi çocuklar anne babasini değil halasını dinliyorlar. 17 yaşinda en büyük oğlu görümceye danışmadan hareket etmez çocuk. Görümcesi de sirf çocuklardan uzaklaşmamak için evlenmedi.
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında gak deyince su guk deyince ekmek, her şeyi markalı istediği de alınır. Çok uyumlu bir çocuktur. Bence başka kilit bi nokta vardır kaçırdığınız gözden geçirin. Sizinle bağ kurma kısmı olabilir mesela hala çok ılımlı siz çok kuralcıysanız bu yaşanabilir. Alma verme dengesinden ziyade psikolojik alt yapıda gözden kaçan bir şey var mı diye gözlemleyin kendi sosyal ortamı var mı çocuğun kreş anaokulu vs. Kural cenderesine girdi mi hiç
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Evin tek oğluyla evliyim dolayısıyla benim oğluma daha doğum hediyesi eşşek kadar kepçe, kaydırak, yürüme arkadaşı gibi büyük hediyeler geldi ondan sonra katlanarak devam etti 2.5 yaşında hırçın olduğu zamanlar oluyor kızdığı zamanlar oluyor ama bilerek oyuncak kırmaz oynamayı çok sever ve bişeye hayır dersem o an ağlayıp kıyamet koparsa hayır olarak kalır kimsenin yapmasına müsaade etmem bukadar netim. Babam bile olsa karşımdaki direk sert bir dille buna yapmasını istemiyoruz izin vermiyoruz sizde yapamazsınız diyip kestirip atıyoruz belli etmek değil halasına diyeceksin ki sen sadece halasın anne değilsin baba değilsin bizim iznimiz olmadan yedirip içirme biz hayır dediğimizde arkamızdan o şeyi yapma çocuğun ayarlarını bozuyorsun ha ben yaparım diyorsan bidaha görüşmeyin. İma etmek vs değil çözüm düzgünce konuşmak 
(2,381 puan) tarafından
Cnm yaptık tartışma bile çıktı eşim sinir krizi geçirdi ama yok yani kız taktı benim oğluma düşün abisinin oğluna el oğlu gibi davranıyor benimkine can veriyor eşimde bende konuştuk yok yani yok anlamıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
8 cevap 324 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.

408,970 soru

12,291,961 cevap

38,232 kullanıcı

Kategoriler

...