+1 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim moralim bozuk…

Ulaş’ta rahatsız şimdi uyuyor bende anca bir şeyler yiyebiliyorum işte . Siz napıyorsunuz ? 

image

19 Cevaplar

0 oy
(1,865 puan) tarafından

Bende bebemi emziriyorum bi taraftan düşünüyorum .

2 saat gidip annemlerde otursam sonra mı pazara gitsem yoksa okula gidip oğlanı alıp pazara gidip öyle mi eve gelsem diye. 

Hala da karar veremedim akşam oldu :D

(7,489 puan) tarafından
Yazı tura at :D
tarafından
karar verdin mi kız :D
(1,865 puan) tarafından
Verdim verdim :) anneme gittim biraz oturdum ordan pazara pazardan okula okuldan eve geldim
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

oğlana meyve  dogradim o meyve yiyor 

Bende iliklerin kabuklarını çıkardım 

İçindekilerini yiyom:)

Gecmisss olsun

tarafından
İlik hiç sevmem ya :/. Kokusu beni benden alıyor böyle şeylerin
Sağol canım
0 oy
(4,814 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bende mutfak dolaplarını siliyorum

image

(2,358 puan) tarafından
Neyle siliyorsun cnm bnde silecem de hiç istedim gbi olmuyor
tarafından
Evet canım eşim ben gelmeden ilaçladı yapışkan aldı falan eve geldik şükür yoktu fare mare kurtuldukta işte geriye bıraktıkları midemi bulandırdı ya makinalar durmadı evde yani elektrik faturası su çok gelecek valla :(
(4,814 puan) tarafından
Aman kız ne yapcan mecbursun sonucta çok tiksinç ****** bende iğreniyorum ne yapayım bi'daha gelmez inşaAllah
(4,814 puan) tarafından
Damla berna elime ne geçerse çamaşır Suyu yağ çözücü asperox çünkü eski dolap nefret ediyorum bunlardan ne kadar sılersen sil sankı tekrar yag kusuyor bıktım bunlardan
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım afiyet olsun 
tarafından
Teşekkür ederim edoşum
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Geçmiş olsun benimde üstümde halsizlik var yorgunum dünden kalma galiba 
tarafından
Sağol canım
Valla artık hastalıktan kırgınlıktan kurtulamıyoruz ya
(2,184 puan) tarafından
Bu illet böyle kolay geçmiyor yaa
tarafından
Evet bende bak mesela hasta oldum 2.5 hafta oldu hala gıcıklı boğazım burnum :/
(2,184 puan) tarafından
Bol bol meyve bitki çayları tüket ilaç falanda fayda etmiyo
tarafından
Oğlum 22 aylık ona bir şey önerir misin bitki falan tecrübeli misin ben tanımıyorum ondan lütfen yanlış anlama o da çok kötü öksürüyor
0 oy
(850 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim kızımda bi 10 gün hastaydı yeni yeni iyileşiyor sallıyorum şuan öğle uykusuna yatiracam inşallah
tarafından
Sağol canım benim oğlumda iyileşmişti tekrarladı ya birde öksürük oldu çok kötü size de çok geçmiş olsun
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Geçmiş olsun İdil ya eymende hasta dün doktora götürdüm salgın mi nedir anlamıyorum 
(1,409 puan) tarafından
Sağol canım valla bizimde bugün öksürük başladı bebelerimiz hasta olmasın ya
tarafından
Valla  olmasınlar ya çok kötü :(
(1,409 puan) tarafından
Burnu tıkalı yavrum ne yemek ne süt biberonla bile içermiyor nefes alamıyor
tarafından
Aynısı işte nasıl böyle oluyorlar anlamıyorum onlar koru et olacağı oluyor işte
(1,409 puan) tarafından
Bizimki düğünde çok koştu terledi bide eltimin çocukları hastaydı onlardan mi geçti salgın mi var anlamadim
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Sabahtan beri iki çocukla uğraşıyorum. Oğlumla ben öksürükten boğuluyoruz kızım desen heyheyleri gelmiş uyumuyo bi yandan baş ağrısı Bi yandan kaşıntı hepsi üst üste geldi ruh sağlığım kaldırmıyor artık 
tarafından
Benim oğlan da hem grip hem öksürük eve yeni geldim sayılır bende eve fare girmişti her yer fare kakası özellikle mutfak hem oğlanın hastalığı hem temizlik seni çok iyi anlıyorum size de çok geçmiş olsun canım
(4,248 puan) tarafından
Sağol canım size de geçmiş olsun ne çocuğun hastalığı cekiliyo ne de çocukla hastalık çok zor
tarafından
Öyle valla öyle daha zor
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Afiyet olsun platformun pozitifi :) ben de mezarlıktan geldik yemek yapcam diye düşünüyorum bamya yapicam. Oy oy evi süpürmek lazım belim çılgınlar gibi ağrıyor.
tarafından
Ayyy geldin miiiii ❤️❤️❤️ hoşgeldin ❤️❤️❤️ iltifatın için de teşekkür efenimmm ❤️❤️❤️
Ayy çok severim bamya ellerine sağlık benim evinde işi daha bitmedi cumartesi geldim ama oğlan hasta oldu işte eve fare girmiş her yer pislikti yarıladım da işte cinnetlik
(1,103 puan) tarafından
Ciddi olamazsin fare mi kız yir bir de her şeyi ay son zamanlarda görüyorum kedi atıyorlar eve giren farelere kedilerin umrunda değil:)
tarafından
Ayy bizde kuş aldık yoksa eve kesi alacaktım :D
Ciddi ya kökünü kuruttuk ama ardına bıraktıkları beni mahvetti :( her şeyi yemiş zaten hepsini attık eve baştan alışveriş yaptım makinalar da durmadı hiç elektrik su fazla gelecek hep masraf
0 oy
(22 puan) tarafından
Vala bnde pazardan geldim iki çocukla öldüm bide hamile halimle kızıma ayakabi kendime babet ve terlik aldım 400 teleye geldim 
tarafından
Enaaa mikemmel bir alışveriş olmuş maddi açıdan kız ne iyi güle güle giyin :)
Ayy helal olsun nasıl çıkıyorsunuz öyle valla ben yerimden kımıldayamazdım:D
(22 puan) tarafından
He vala kaliteli bide güzeller yani teşekkür ederim
tarafından
Tabi kız ne olacak pazar diye bende alırım çanta falan butikten aldıklarımdan daha sağlam çıkıyor
(22 puan) tarafından
Aynen bnde parasına bakmam güzelmi degilmi ona bakarım ister ucuz olsun ister pahalli güzel olsunda
0 oy
tarafından
Eve geldin diye mo efkarlandin kiz 

Ulas tekrar ni hastalandi o zamanki hastalik mi daha 

Sen yiyosun en azindan ben bi kahve bi cikolatayla bu saati ettim muhammedi uyutuyorum ondan sonra da islerim cok aksama kadar yiyemem her temizljkte boyle canima okuyorum ben 
tarafından
Evime geldiğim için mutluydum :)
Eve t ya geçmedi sürekli tekrarlıyor antıbıyotık başlayacağım :/.
Kız ne alaka iki dk ye birşeyler güçsüz düşersin aaa temizlik olur gider bak bana günlerdir fare b oku temizliyorum :D
tarafından
Ayyy iyi sabirlisin kiz ben olsam geldigim gun direk cocugu yatiracak kadar bi yeri temizler gerekise sabaha kadaf ugrasir temizlerdim sende hastasın gerci napcan iste diyom sana gel yakina her imdadina kosayim :) cok gecmis olsun kusum
tarafından
Valla hiç uğraşamam ya otobüs yolculuğu da berbattı zaten pert olduk gelirken sonra ulaş hastalandı kuyruk gibi bu kadarına şükür ediyorum mervoşum
0 oy
(45 puan) tarafından

Arkadaşımın Doğum Günündeyim Neden Moralin Bozuk Kiyamam Sana 

image

tarafından
Ayy ne kadar tatlısın güzelsin maşallah ❤️ çok beğendim tarzını :) .
Yaa işte buralarda anlatılamayacak şeyler :)
(45 puan) tarafından
Yaaa Cok Teşekkür Ederim Çok Çok Kalp ♡♡ :)) O senin Güzelliğin Teşekkür Ederim Canım Sağol
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(762 puan) tarafından
Sabah erkenden kalktık çocuğu bu saate kadar uyutmadum yorulunca uyur diye şimdi uyudu her işimi hallettim yemeğimde pişiyor akşam babası gelince başına atar buzdolabını indirip silcem
tarafından
Helal kız sana bak bana motive verdin bende buzdolabımı sileceğim heee
(762 puan) tarafından
Sabah namazına kalkınca çok dinç oluyorum ❤️
tarafından
Ne güzel ya
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Evi süpürdüm sildim tuvalet banyo temizligide bitti minik cadı eftelya uyuyor o uyansın yemeğe baslayacam hiç bir fikrim yok gerçi ne yapacağıma dair geçmis olsun canım Allah şifa versin ulaş bebeye
tarafından
Benim de hiçbir fikrim yok biliyor musun yeni düdüklü aldım onu denemek istiyorum aslında ya bakalım
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Moraline ne oldu aşko geçmiş olsun bizde ailecek hastayız valla evi görsen eczane gibi 
tarafından
Aman işte :/.
Bizim evde öyle ya yemin ediyorum 2 haftadır geçmedi
(20,467 puan) tarafından
Aynen kış geliyo artık dökülürüz
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 

Afiyet şifa olsun kapıda oturuyoruz minik kuşumla
tarafından
Sağol hülyoşum senin öksürük için bir iksirin varmış galiba karışımın onu bana söyler misin ulaş için
tarafından
Sarımsak sever mi balım
Sen bir de şey al bak öksürüğe çok iyi geliyor çam kozalagi şurubu
Bir dış sarimsak küçük küçük doğra bıçakla üstüne de bir tatlı kaşığı bal koy onun üstüne de 7 8 damla limon sık karıştırıp ver yutsun çiğnemeden diyecem ama yer mi öyle de canım şifa olur inşallah
tarafından
Bilmiyorum sarımsak seviyor mu hiç yedirmedim ki öyle sade dur bakayım bir deneyeyim
Onu da sipariş vereyim çok sağol
0 oy
tarafından
28 haftalık olduk diye yavaştan evi dip bucak temizlemeye başladım.

Öncelikle balkona girdik, koltuğu yıkadık, halıları yıkamacıya gönderdik, salon ve yatak odasını temizledik.

Kaldı mutfak, banyo ve dolap içleri. Sonra da artık (oğlum 33.haftada doğdu diye korkuma) yenidoğan kıyafetlerini yıkayıp ütülemek ve hazırlamak kalacak. Allah yardımcım olsun gerçekten çok zor. Bir de Braxton Hicks kasılmaları da başladı, doğum sancısı gibi kitliyor beni.
tarafından
Kolay gelsin canım ne güzel aktifsin ben hamileyken bana hiç kimse bir şey yaptırmazdı :S
tarafından
Kız bunları tek başıma yapmadım ölüyorum yoksa ayağa kalkamıyorum Allah razı olsun, ben de isterdim aktif olmayı.
tarafından
Tabi tek başına yapma zaten hamileyken bana engelli mualemesi yapıyorlardı :D moralim bozuluyordu o zamanlar sen elleme dur sen kalkma aaaaaa :D
0 oy
(425 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende ev taşıdım yerleşmeye çalışıyorum akşam yemeğine kardeşim çağırdı ora gidecegiz
tarafından
Ne iyi olmuş kardeşinin çağırdığı :)
Ev taşıması zor Rabbim yardımcın olsun
(425 puan) tarafından
Hemde nasıl zor,amin sağolasın
0 oy
(3,342 puan) tarafından
Bebem durmuyor bir huysuz zor uyuttum uyanmasın diye ayağımda tutuyorum yoksa uyanıp başlayacak ağlamaya. Geçmiş olsun canım 
tarafından
Bebek zor gerçekten ben oğlumu büyüttüğüme şükür ediyorum ya arada bir ikinci çocuk düşüncesi geliy sonra burada okuduklarından vazgeçiyorum :D aynı şeyleri baştan yaşamak zor geliyor Rabbşm hayırlısını versin :) teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 801 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde A. idil T. (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 564 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,265 puan) tarafından soruldu
+4 oy
22 cevap 508 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (246 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 240 göst.