0 oy
518 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (640 puan) tarafından
Kızlar endoskopi olucam varmı olan süreç nasıl ilerliyor ne hissediyorsunuz uyandıktan sonra naasol oluyo 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esim endoskobiye girmişti 10 dakikalık bir işlem tercihe göre uyutuyorlar daha sonrasında endoskobi yapıldıktan sonra bir odaya alıyorlar eşimi ben uyandirmistim sadece uyandığında boğazında hafif bir yanma olduğunu söylemişti hiç biseyden haberim olmadı sadece uyandıktan sonra boğazımda yanma var demişti birde narkozun etkisiyle ilk uyandiginda berbat bas donmesi olmustu çok geçmiş olsun 
(640 puan) tarafından
Ya inşallah güzel geçer ya çok zor
-Reklam-
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir çok zor bi işlem değil diye duydum
0 oy
(1,400 puan) tarafından
Annem olmuştu sedasyon uygulamışlardi işlem ise 15 dk sürdü girdi çıktı eve geldik biraz bitkin falan oldu ama düzeldi sonra hemen uyutma vs yapilmadi 
(640 puan) tarafından
Endoskopi sırasında yapılıyor sanırım
(1,400 puan) tarafından
İsteyenler için yapılir istemeyene yapılmaz uyutma islemi
0 oy
(396 puan) tarafından
Bir gece önceden bir şey yememen gerekiyor. Ben gittim bir ilaç verdiler sadece uyku halindeydim ama olan biteni gördüm bilincim açıktı boğazımdan bir şey koydular midem bulandı beklediler biraz zaten rüya gibi hatırlıyorum ortasında kendime geldim kadın bana sakın yutkunma içinde kamera var dedi ben anlamadım tabi yutkunmuşum o ara yaklaşık 15 dk sürdü sonrasında bir şeyler yedim ama baş dönmesi baş ağrısı gün boyu devam etti sersem gibiydim. Kesinlikte tek başına gidemezsin yanında akıllı güvenilir biri olmalı 
(640 puan) tarafından
Bide benim burnum çok tıkalı alerji bi sorun olurmu acaba anestezi sırasında ağzımdan yapcak ya burnum dan nasıl nefes alcam ya
(396 puan) tarafından
Hayır sorun olmaz ağzın tamamen kapanmıyor çok ince kablo gibi bir şey koyuyorlar zaten ağzın açık kalıyor. Hiç streslenecek bir şey yok ne zaman gidiyorsun hastaneye
(640 puan) tarafından
Salı günü Allah nasip ederse inşallah burnum çok tıkalı nefes alamıyorum korkuyorum acaba ağzımdan da alamam diye benimki grip deil ama mevsimsel alerji kendi burun etim şişiyor beni o kadar rahatlattınız ki Allah sizden razı olsun inşallah sıkıntı göstermesin size rabbim hiç bi zaman
(396 puan) tarafından
Allah razı olsun oğlum Ali için de dua eder misin çok zor zamanlar geçiriyor Allah ona şifa versin deseniz de yeterli
(640 puan) tarafından
Allahım şifa versin inşallah Allah derdine derman versin rahmetini üstüne yağdırsın sıkıntı darlık göstermesin rabbim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
+1 oy
4 cevap 99 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,036 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 37 göst.
11 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde huzun_iyidir (7,120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,439,430 soru

23,665,093 cevap

309,205 kullanıcı

...