0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (640 puan) tarafından
Kızlar endoskopi olucam varmı olan süreç nasıl ilerliyor ne hissediyorsunuz uyandıktan sonra naasol oluyo 

5 Cevaplar

0 oy
(13,127 puan) tarafından
Anestezisiz oldum ben :)
(640 puan) tarafından
Yok onu demek istemedim yani endoskopi yapılmadan ilaç veriyorlarmı miğde te bakacaklar die
(13,127 puan) tarafından
Yok iste bisey vermediler hic. Ben devlette oldum isteyene sakinlestirici verdiler sadece
(640 puan) tarafından
Anladım korkmasınlar die
(13,127 puan) tarafından
Bayiltmiyolardi o zaman devlette. Sadece sakinlestirici vardi sersemletiyodu iste. Ben istemedim onuda. Cunku sonrasinda 2 saat bekleme suresi vardi. Ben canli oldum ciktim gittim :)
(640 puan) tarafından
Doğru canım Allah herkese şifa versin
-Reklam-
0 oy
(6,012 puan) tarafından
midem için olmuştum anestezi aldım  gözünü açtım  herşey olmuş bitmiş 20 dakika sürmüştü  biraz kendime geldikden sonra eve  geldim  biraaz boğazım yandı hepsi bu
(640 puan) tarafından
Yaa çok korkuyorum inşallah bende güzel atlatırım sizin sıkıntınız neydi ben sürekli kusuyorum
(6,012 puan) tarafından
bende sürekli kusuyordum  sonra midemde mikrop cıktı  tedavi oldum şimdi iyiyim mide göğsünün ortasında yanma vardı
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Bayiltmiyorlar canlı canlı oluyorsun aç gidiyorsun yan uzaniyorsun ağzına birsey sıkıyorlar sonra aparat takıyorlar ağzın açık kalması için sonrada sokuyorlar hortumu karşında tv oluyo izliyorsun canlı canlı ben gözümü kapattım dayanamadım başka şeyler düşünmeye başladım ha bire ögürme oluyor çok tuhaf degisikti sonra işte sıvı alıyorlar aparatı çıkarıyorlar gide bilirsin diyorlar orada lavabo vardı ben gidip elimi yüzümü yıkadım başımı yaptım öyle kendime geldim sonra eşimin yanına gittim eşim şok oldu şuan senin ayılıp bayılman halsiz olman lazım dedi yo gayet iyiyim dedim sjsjs ordan çıkıp gezdik çünkü direk atıştırmak yasak aradan baya saat geçmesi lazım bana 4 saat bekle dediler sonra yemek yedim bi sıkıntı olmadı gastrit çıktı sakin relax olman lazım ve aklını hep meşgul et başka şeyler düşün o an böylelikle rahat geçirirsin 
(640 puan) tarafından
Bn anestezi li olucam özelde korkuyorum çünki
Sizin sıkıntınız ne idi ben sürekli kusuyorum
(2,646 puan) tarafından
Bayiltilirsa harika olur ben devlette yaptım bayiltmadilar benim uyuyunca ağzımdan su geliyor ve koyulasmaya başladı o yüzden gittim gastrit çıktı ilaç kullanıyorum
0 oy
tarafından
2 defa narkozsuz devlette oldum astım olduğu için zor nefes alıyordum. 1 kerede özelde oldum uyudum uyandım bitmişti hem kolonoskopi hemde endoskopi aynı anda olmuştum yarım saat hastanede kalman gerekiyor yanında refakatçi olması gerekiyor 
(640 puan) tarafından
Bende endoskopi olucam sadede uyutularak korkuyorum ya inşallah güzel geçer
tarafından
Korkma canım uyuyunca hissetmiyorsun
0 oy
(14,514 puan) tarafından
valla kuş gibi uyandım anlamadım bile. bana 5 dk gibi geldi ama 1 saat sürmüş :) 
(640 puan) tarafından
Ya bana beş dakika falan sürüyor dedi inşallah güzel geçer

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.

Kategoriler

1,435,135 soru

23,602,055 cevap

306,035 kullanıcı

...