0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından
Kizlar kafam durdu eve baktı .bundan 7ay önce felan başvurdum 4.5ay omcede başvurmuştum ama red cevabı almıştım ama geldiler ,soru vs sordu bı bayan.olumlu olursa arayacam olumsuz olursada kargo ile kağıt gelecek dedi ,doğrumu sizde öylemi dedi,biz çocukların yaşadığı ortamı denetleme görme amaçlı geliyoruz dedi ,eşimde kızdı neden aldın içeriye zaten red mesajı gelmişti ,niye bilgileri verdin felan dedi korktum yaa

26 Cevaplar

+1 oy
(387 puan) tarafından
Sosyal yardımlaşmayı arayın sorun num internetde vardır sonra eyer onlar değilse polise giidn
-Reklam-
+1 oy
(16,548 puan) tarafından
Naptin kız sosyal yardımlaşmayi aradın mı onlar mi gelmiş 
(429 puan) tarafından
Canım aradım bilgilerimi aldılar daha aramadilar hala ,
0 oy
(429 puan) tarafından
İmzada attım kizlarrr ,eşim yok diye ikimizin tcdini doğum tarihi imza attım ama kağıdi okimak aklıma gelmedi telaştan,o ara temizlik yapıyodum
(429 puan) tarafından
Ama red edilmişti ,biz çocuklar evin içindeki koşulları görmek için geldik ,başvurunuz olumlu olmayabilir kirada olmadığınız için dedi ,ev başkasına ait şuan durumumuz yok diye kira almiyolar ,
(1,333 puan) tarafından
Red edildikten sonra gelip bakması saçma ztn ama kötüyü düşünmek istemiyorum haber verirsin birsey olunca
(429 puan) tarafından
Ay sonunda belli  olur dedi bana ,olumlu olursa ararız olmazsa posta yoluyla olumsuz cevap gelirdedi ben anlamadım yaa ,evdevletten belli olurmu adıma açılan bir şey ,nebilim şirket vs felan bişi yapsalar anlaşılır mı ,yapılmaması için ne yapmam gerekir
(1,333 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kaymakamlığa git söyle anlat herseyi ztn sana demişler olursa fln kaymakamlığa git bunuda söyle
(429 puan) tarafından
Canin bide zili çalınca ben sosyal hizmetlerden geliyorum adımı soyadami soyledi sizmisiniz diye ,hala bı kargaşa içindeyim ya içimden atamıyorum bunu
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Galiba dolandırıcı imza tc fln istemiyorlar çünkü siz başvuru yapınca onun üzerine gelip eve bakıyorlar ona göre yardım onayliyorlar yani kargo ile ne yapacaklar ki 
(429 puan) tarafından
Korkutmayim beni elim titriyor şuan ya
(1,333 puan) tarafından
Malesef öyle üzgünüm dua edin inşallah aile destektir
(598 puan) tarafından
TC ile hiçbir şey yapamazlar ama imza ile yapabilirler
(429 puan) tarafından
İmza kafadan atılmış bı imza kimlikleti imza değil ama
(598 puan) tarafından
O zaman hiç birşey olmaz canım
0 oy
(16,865 puan) tarafından
Bize de gelirler ama hiç TC imza falan istemezler
(429 puan) tarafından
Kağıt verdilermi peki ,olumlu olursa kaymakamliga istenilen belgelerle gidersin diye.bizde belge vs olmadığı için yani kira kontratı felan ,ev kira değil çünkü ,oyuzden daha gitmenize gerek yok belgede yok burda imzalarsiniz dedi.bende ne kagididir diye bakmadım telaştan ,korku sardı ya
0 oy
(694 puan) tarafından
Yardım ekıbı olsa tc sormaz kı. Keşke imzalamadan önce okusaydınız.
(429 puan) tarafından
TC ile bişi yaparlarmi ki,ama sisteme yazdığım mesajı okudular bana
(21 puan) tarafından
Tabii ki canım T.C ile her şeyi yaparlar
0 oy
(621 puan) tarafından
Bence hemen bi karakola git
0 oy
(1,076 puan) tarafından
verdikleri kagidi cekip atsan memur olanlar anlar gercek mi sahte mi 
(429 puan) tarafından
İşin kötü tarafı kağıt onlarda
0 oy
(3,783 puan) tarafından
Benim ablam benzer bişeye imza atmıştı. Böyle yardım işi değildi ama. Satışçı. Biraz ucuza bişeyler satıp imza almışlar. Tc de alındı mı bilmiyorum. Ablam da hiç dikkat etmez. Babam aylarca yok yere ödeme yapmıştı. 
(429 puan) tarafından
Ya nasıl böyle a.ptallik yapabilirim bilmiyorum
0 oy
(1,462 puan) tarafından
E devletten baksana canım sosyal yardım sorgula orda ne yazıyor 
(429 puan) tarafından
Önceden başvurmustum red cevabı gelmiş uygun görülmemiş.issizim her seferinde red cevabı geliyor diye buna istinaden geldim dedi.cocuklarin ev yaşantısını görmek için dedi ,sosyal yardıma başvurduğumizda çıkan yazılar gibi sorular sordu eve baktı ,tek bir bayan geldi , yazdığım şikayeti söyledi ,kağıt verdi olumlu olursa kaymakamliga bu kağıtla  evrakla birlikte gel dedi eşinle ,ama kira ödemediğimiz için evrak vs olmadığı için tekrar kaymakamliga gitmene gerek yok dedi ,burdan imzalayın dedi doğum tarihi ad soyad TC yaziyordu ,ay sonuna kadar sonuçlanir dedi olumlu olursa ararız olmazsa bildirim kağıdıyla kargo ile gelir dedi olumsuz cevap,konuştu yani öyle
(1,462 puan) tarafından
Anladım canım kaymakamlığı arayıp sorarsan bilgi vermezler mi
0 oy
(188 puan) tarafından
Geçen bende İBB'ye başvurmuştum eve geldiler kapıdan bile girmedi kız tablet üzerinden sorularını sordu ki TC falan yoktu yani yapılan başvuruda gözüküyor zaten imza filan da atmadım canım dolandırıcı olabilir önleminizi alın soruşturun
0 oy
(644 puan) tarafından
Allah korktuguna ugratmasin canım inşallah 
0 oy
(598 puan) tarafından
Canım ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum, asla eve girmiyoruz, genelde olumlu yanıt vereceğimiz kişilere kapıdan soru soruyoruz TC imza asla almıyoruz . Kapılarınızı bacalarınızı kilitleyin. Nasıl böyle bir hataya düşersiniz gerçekten ya 
(429 puan) tarafından
Peki bu yardım alanlara çoğu arkadaş eve geldi baktı diyolar,peki siz başvurunuz kabul olursa istenilen evraklarla bu kağıtla kaymakamliga başvurun diyomusunuz canım ,ev kira olmadığı için evrakta olmuyor ,çocuklar küçük zaten evraklarda yok bı kağıda yazılı bir şeyler yazıyordu çocuklardan okuyamadım telaştan ,imza attım
(598 puan) tarafından
Biz bakmıyoruz canım evlere , şimdi senin neye başvuru yaptığın önemli ve kağıt falan gönderilmiyor herşey sistem üzerinden ilerliyor hatta bazı insanlar para yattığını bile çok sonradan öğreniyor
0 oy
(290 puan) tarafından
Yarın sabah önce karakol git bilgi ifade ver,sonra kaymakamlığa git sor bakalım. Bide böyle kurumlar da evlere tek gidilmiyor diye biliyorum. 
0 oy
(10 puan) tarafından
Bence gündüz bu kurum neyse orayı arayıp bilgi alın işte. Yani birisi geldi size ait bir çalışan mıydı falan diye sor Bilgi verirler bence illa ki. Böyle beklemektense. Sonuçta devlet kurumu herseyy kayıtlı olur gelen kişi de kafasına göre gelemez sonuçta 

0 oy
(3,629 puan) tarafından
Yarın ilk iş karakola gidip durumu bildirmek, yarın öbürgün başınıza bi iş gelirse kanıt ile beyanınız olsun. Belki arkasında çete bile olabilir durumu bildirin.

Belli ki boşluğunuza gelmiş ama imza atmak tehlike olarak yeterli onu taklit ederek hersey yapabilirler. Yıllar önce babam böyle bi imza yüzünden dolandırılmıştı mahkemelik oldu
0 oy
(2,899 puan) tarafından
Cnm dolandırıcı olabilir emniyeti ara bilgi al yoksa kurtulamazsın borçtan harçtan 
0 oy
(116 puan) tarafından
Canim kargo vs diye birşey yok bana da geldiler ben şartlı sağlık için başvuru yapmıştım başvuru sürecindeyken geldiler onaylankrsaysi sizi ararlar dedi TM dedim öyle oldu
0 oy
(705 puan) tarafından
2 sene once bende aile destek için başvurdum reddedildi ama yine  geldiler 

2sene önce bizede aile desdek ekibinden geliyoruz evi konturol etmek istediler ev müsait değildi izin vermedim tc fln istediler verdim imza attım sonra icime korku düşdü eşime dedim mahalle aile ve sosyal hizmetlere götürdü 

Sordum gercekten sizmiydiniz evet biz gönderdik korkmayın dediler 

Boyunlarında isimlikleri varsa korkma
(429 puan) tarafından
Ya canım o kadar ***** bı insanım ki o taskalada hiçbir şeye bakmadım ki nasıl bı insanım bilmiyorum ,insan bı kadının ismini almaz mi yaaa almazmi
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Canım red gelmiş zaten red geldi mi gelmiyorlar geldiler diyelim öyle kağıtl falan gelmiyor TC ni istemiyorlar sadece adını soyadini soruyorlar eşinin. Ne iş yaptigini maddi durumları soruyorlar eve dahi girmiyorlar kapıdan soruyorlar bide imza atmışsın bunlar sosyal hizmetler değil sosyal hizmetler eve dahi girse imza alamaz hemen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
18 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 293 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde elifylmz55 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 250 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.