0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
12 gün oldu doğum yapalı. İki bacağıma iğne yapıldı baldır kısmı mı denir ne nedir üst bacağıma yapıldı. Şimdi eğilip kalkarken oralar acıyor sanki et kesiği gibi. Ve ilk günler öyle değildi sonradan böyle oldu. Normal mi bu ya 

3 Cevaplar

0 oy
(5,010 puan) tarafından
Ayyy o acıyı 22 yıl oldu hala unutamam resmen hastaneyi getirip bacağıma koymuşlardı kolonya ile ov canım 
(711 puan) tarafından
Dimi ya çok acıyor değişik Bi acı
(5,010 puan) tarafından
Coook sinirlerim bozulmuştu o iğneyi yaparlarken ne guldugum belliydi ne agladigim öyle bı acı yok yaa normalde acı esigim yuksektir
-Reklam-
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ayy o iğnenin acısı çok zor geçiyor canım ne kadar sürüyor unuttum ama çok uzun sürmüştü benimkinin acisinin geçmesi 
(711 puan) tarafından
Valla mı yaa ilk doğumda yapmamışlardı. İlki zor ve riskli olduğu için bunda Bi kaç şey yaptılar ekstradan iğne ne için onu bile hatırlamıyorum fazla kanama olmasın diye miydi neydi
(1,264 puan) tarafından
Hiç sormadım bende bilmiyorum ne için yaptılar ama ilk defa bir iğnenin acısını çok uzun yaşamıştım oturup kalkarken bacağı hareket ettirirken işkence oluyordu
(711 puan) tarafından
Netten baktım da epidural yazıyor. Bana ebe sormuştu çok acı çekiyorsan kas gevşetici yapayım diye ben de yapılıyorsa yapın demiştim ama damar yoluyla vermişti diye hatırlıyorum
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Bilmediğim için soruyorum et kesiği ağrısı nasıl oluyor tarif eder misiniz bu terimi 
(711 puan) tarafından
Hani uzun süre iş yapmazsınız da bir gün ağır işler yaparsınız sonrasında etiniz ağrır. Hamlama gibi. Onun için kullanılıyor genelde
(1,017 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirammm (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
+2 oy
15 cevap 441 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 39 göst.

409,907 soru

12,324,037 cevap

39,057 kullanıcı

Kategoriler

...