0 oy
975 göst.
Diğer kategorisinde (13,080 puan) tarafından

domuz eti çıkan şubeleri açıklamış bakanlık

image

17 Cevaplar

+1 oy
(456 puan) tarafından
Bursadayım bi daha asla gitmem 
(13,080 puan) tarafından
köfteci Yusuf daha bugün dedi o biz değiliz diye bakanlık çat açıkladı.
-Reklam-
0 oy
(96 puan) tarafından
Esimde diyoki lan bide Bursaaaa ☺
0 oy
(5,010 puan) tarafından
Konya da hiç duyamdim böyle bı yer yaa varmiki acaba disradan hiç yemek yemedigim icindir
tarafından
Valla ben de sene olmuştur yiyeli teyzemlerde çocukların beslenmesine almış deneyelim diye yemiş bitirmişler haber çıkmış :D
(5,010 puan) tarafından
Boludaki şube diyor canm ya
(4,497 puan) tarafından
Üretim yeri orası :) oradan tüm Türkiye'ye dağıtım oluyor
(5,010 puan) tarafından
Aboooooooooo
(4,497 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
(344 puan) tarafından
Zaten birinde varsa hepsinde vardır. Allah belalarını versin 
(13,080 puan) tarafından
ortak üretim diye biliyorum bende
(344 puan) tarafından
Ben de öyle biliyorum üretim yerinden dağıtılıyor
0 oy
(16,485 puan) tarafından
Artık güvenilir bir yer değil kimsede tercih etmez etmesin de 
(13,080 puan) tarafından
hala şubelerin dolu olduğunu söylüyorlar ya haberleri yok ya da razılar:)
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Bunun vebalini nasıl ödeyecekler acaba
(13,080 puan) tarafından
Allahtan korkan insanın yapacağı şey değil. yurtdışına bile gitsen garsonlar vs uyarıyor bakın bunda domuz eti var bunda yok haberiniz olsun diyorlar
(20,548 puan) tarafından
Aynen bizimkiler iyce kafayı sıyırdı
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Allah'tan hiç tercih etmemişim bu markayı cidden yazık günah bide deli gibi iş yapıyorlar 
(13,080 puan) tarafından
yaşadığım yerde yok, başka şehre gittiğimde tüketmiştim bende bilindik marka iyidir diye düşünerek
(2,317 puan) tarafından
Aman canım iyi yada kötü bu devirde nerden ne yediğimiz belli değil vallaha ananın babanın yeri olmadıkça temizliğini gözünle görüp bilmedikçe bana göre hepsi aynı
(13,080 puan) tarafından
orası da doğru valla
0 oy
(1,264 puan) tarafından
20 gün kadar önce ilk defa gitmiştim o kadar övdüler ki etrafımdakiler merak etmiştim eşime söyledim beraber gittik hatta arada gelelim diye konuşmuştuk aramızda keske hiç gitmeseydim hiç yemeseydim sabahtan beri aklıma geldikçe midem bulanıyor 
(13,080 puan) tarafından
evet çok övülüyor diye bizde gitmiştik öyle
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Yaşadığım şehirde şube yok.

İyi ki yokmuş.

Ben genelde bilindik markaların söylendiği gibi güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Meşhur hamburgerciler kaç günlük yağ ile patates kızartıyorlar hiç değiştirmiyorlar
(13,080 puan) tarafından
o meşhur hamburgerciler çok fena zaten McDonald's ta et diye satılan şey et bile değil
0 oy
(15,719 puan) tarafından

Ay ben bir kere ankarada bir kerede Nevşehirde yedim. Umarım oralarda yoktur :sick:

(15,719 puan) tarafından
Eşim hep der Türkiyede  hiç yemedim diyen bile mutlaka bir küçük domuz  yemiştir diye. Haklı olduğunu anladım.
(13,080 puan) tarafından
doğru hile hurda yapan çok. bir de Müslümanız diye geçinirler kaldı ki bu yusuf da dindar geçinen bir şirket
(15,719 puan) tarafından
Yanlış anlaşilmasin ama zaten en çok dindar geçinenler bu tarz hileye başvuruyor. Yani dini kılıf olarak kullanıyorlar. Avrupa ülkelerinde domuz türevleri varsa etikete açik açik yazıyorlar ama biz Müslümanlar birbirimize gizli gizli yediriyoruz.
(13,080 puan) tarafından
yanlış anlaşılacak bir şey değil. çoğu zaman böyle zaten bşr kabahat işleyen Allah kitap diye başlıyor göz boyamaya çalışıyorlar. gerçekten inanan, dürüst kimse yapmaz
tarafından
Kızlar Yenişehir üretim yeri , oradan tüm Türkiye'ye dağıtım yapılıyormuş
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar kategorisine dahil etmişler. Aylardır saklandı insanlar mis gibi afiyetle yediler. Tüm raporları biri patlatınca da hemen listeye eklendi. Olan o kadar yiyene oldu
(13,080 puan) tarafından
tepkiler üzerine paylaşıldı zaten. tarım bakanlığı diğer her yeri paylaştı yok tek tırnak yok kanatlı vs diye bunu sakladılar. her yerde konuşulunca ancak paylaşmak akıllarına geldi
(4,497 puan) tarafından
Aynen öyle biz gıda mühendislerinden bazıları ses çıkarmaya çalıştık öğrenince bizi bile susturmaya kalktılar. Hadi şimdi halkı sustursunlar
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Allahtan köfte sevmiyorum sanırım sadece iki defa getirdiler.O da Yenişehir de değildi çok şükür. 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Gidenler düşünsün  belliydi zaten
0 oy
(674 puan) tarafından
Biz çok giderdik kızım çok severdi allah sorsun öyle pis şeyi minnacık yavruya yedirdikleri için büyük konuşmuyorum ama bir daha gitmem 
0 oy
tarafından

Saçma. Aylar önce aldığı örneklerin sonucunu yeni açıklamaları ve köfteci Yusuf için kendilerini kanitmamalarina imkan bile tanimamislar. Madem vardı o zamanlar açıklasaydin da şirket fatura ettiği aldığı etlerin dökümünü çıkarsaydi gerçek o zaman belli olurdu. Ki bu kadar büyük bir şirket böyle bişey yapmaya cesaret edemez. Muhtemelen rakip şirketlerin karalamasi. Sonuçta köfteci Yusuf gibi kalabalık çok nadir şirket vardır. Ekmeğe taş koymak bu kadar basit oluyor bazen :) 

(4,381 puan) tarafından
Canım babanın firması olsa bu kadar savunurdun sanırım bak üstte gıda mühendisi arkadaş bile demiş susturmaya çalıştılsr diye ne malum büyük Bi firma oldugu için belki de para verip kapatacaklardı üstünü birileri ortaya çıkarmasaydı niyetleri buydu belki de ülke çapında yüzlerce yerde denetim yapıldı çok bilindik pahalı restoranlarda bile tek tırnaklı ve kanatlı et karışımı diye neler neler çıkmış
tarafından
Babamın firması olsa hile yapsa savunmam. Ki benim yaptığım savunmak değil. Bugüne kadar kaaac tane şirketin bu şekilde karalamarini duyduk. En basitinden MC Donalds. Bak kendini temize çıkardı o zamanlar aaaa at eti pis köfteler nasıl yedik diye söylenenler şimdi unuttu bile. Bu da unutulacak elbet. Ama bile bile lades yapacaklarını sanmıyorum. Hiç mi açığa çıkmaz diye düşünmediler o kadar insan. Yani bu kadar insan yargilarken süper biliyor da onlar ya bir gün açık veririz gumleriz diye düşünmediler mi bu kadar akılsızlar mi :))
(13,080 puan) tarafından
mc donalds kendini temize çıkarmadı çünkü bırak at, eşek etini sattığı şey et bile değil, ete benzetilmiş ürün. dava sonucunda kesinleşmiş bir şey bu.
bu tarz çalışmaları bakanlık yapıyor gidiyor her dükkandan her markadan numune alıyor. haliyle bunların hepsinin analizi de uzun bir zaman alıyor. bu numuneleri en az 1 sene öncesinden almış olmaları gerek.
ha sedat pekerin koruduğu bir marka köfteci Yusuf. bu yüzden belki onu daha sıkı incelediler bilemem. marka değeri düşüp ucuza satılsın diye bir uğraş da olabilir. ama madem senin arkanda böyle mafyatik tipler var. herkes 2 dikkat ederken sen 10 dikkat edeceksin. yazık 12bin çalışanı varmış.
0 oy
(428 puan) tarafından
Ben bı kere gittim yedim onun dışında eve getirirdik bı ara artık bikacjezden sonra yiyemedik midemiz almiyirdu iyyy demek ki domuz eti yemisiz pislik ler
0 oy
(14,666 puan) tarafından
İlçesin de çıkmış kendim için seviniyorum ama başkaları için üzülüyorum yazık vallahi  
(13,080 puan) tarafından
tek bir üretimhanesi var canım maalesef

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 331 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,428 puan) tarafından soruldu
+4 oy
21 cevap 689 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 724 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu