0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (288 puan) tarafından
Oksuruk şikayetiyle gittik .doktor zatiden ilaci yazdı.kararsiz kaldım tadı biraz aci

9 Cevaplar

0 oy
(4,308 puan) tarafından

Gündüz verme akşamdan ver sabaha kadar full uyur felaket uyku yapıyor çocuklara 2 yaşına kadar kullandık oğluma 

(288 puan) tarafından
Niçin kullanmistinjz
(988 puan) tarafından
Ne işe yarıyor cnm
(4,308 puan) tarafından
Alerji şurubu o büyük ihtimalle oğlunuz alerjiden öksürüyor

Benim oğlum aşırı derecede alerjik bir Bebekti içtiği su bile alerji yapıyor du o yüzden ilk damlasıni kullandık 1 yaşına gelince şurubuna geçmiştik 2 yaşından sonra yavaş yavaş bıraktırdik
(288 puan) tarafından
Rinomax var bide o nasil
(4,308 puan) tarafından
Onu kullanmadım cnm biz zaditen in damlası ile başladık şurubu ile bitirdik
-Reklam-
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Çoğu zaman kullanırım grip olduklarında burun akıntısı hapşırma olayını bitiriyor sadece zaditen vererek durumu iyiye çeviriyorum aferin iburamin vermiyorum. Öksürük durumunda prospan kullanıyoruz bitkisel olduğu için ileri seviyede ilaç kullanıyoruz zaditen vermedim hiç öksürüyor diye 
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Oglum kullaniyor hemde cok alerjik bi cocuk çünkü  geniz akıntısı icin vermistir 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Biz o ilacı alerji için kullanmıştık. Doktor uyku yapar demişti.
0 oy
(338 puan) tarafından
Damla verdi geçen gün doktor alerji için ama verdiğim gibi kustu bir daha vermedim. Göz doktoru da göz damlasını vermişti. Onu kullandık dışına damlatıp
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Geniz akıntısı kurutmak için veriliyor alerji ilaçları, alerji olsun olmasın.Yada soğuk algınlığı nezle de burun etleri siserek kapatıyor yada daha fazla sumuk oluşturuyor onu önlemek için vs 

Akşam yemekten sonra verin rahatlasın cocuk.3 -4 güne oksuruk epey azalmış olur.
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Bızde oğluma öksürükten dolayı gittik zatıden verdı ama bızde işe yaramadı onu akşam verın dedıler uyku yapıyormuş ama acıkcası benım çocuğunda uyku da yapmadı ilaç da ise yaramadı başka doktora gıttım yıne alerjık başka şurup verdı ama bu sefer burun spreyıyle birlikte verdı ve zatıden bızde ise yaşamak yerıne daha çok öksürük yaptı normal mıydı bilmiyorum ama çocuk ilaçtan sonra daha çok oksurdu bazıları evet öksürük yapar balgamını atmasını için dıyor ama bilmiyorum deneyımlerımı paylaşmak ıstedım canım uzun oldu hakkını helal et
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Alerji şurubu canım o. Gece uykusuna yatırmadan önce ver uyku yapıyor bizde kullanıyoruz oğlum alerjik bir çocuk bu havalarda ilk Bahar ve sonbahar da çok öksürük hapsurur burnu tıkanır 
0 oy
(2,192 puan) tarafından
 Çok uyku yapıyor ama nezlesine giribine birebir geliiyor 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
0 oy
0 cevap 23 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,334 puan) tarafından soruldu
0 oy