0 oy
93 göst.
Aile kategorisinde (96 puan) tarafından
Eşimin babasına aşırı sinir oldum. Bugün öglen hastane işlerim vardı. Beni hastaneye bıraktı bende sonra kendi evlerine gidecektim akşamda arkadaşımla yemeğe çıkmak için oraya daha yakın diye neymiş efendim o buluşmaları sevmezmiş bende hiç cevap vermedim bu hafta işim çok olduğu için götürüp getiriyor şimdilik araba kullanamıyorum diye birde mutfak camı yapılcak ses etmedim duymazdan geldim iki kere aynı şeyi söyledi o konuşurken bende telefonla konuştum hiç cevap vermedim eşimin annesine anlattım izin istemedim sevmiyorsa seni göndermesin dedim dua edin benim bu hafta işim var dedim torununu görmek istiyorsa susar dedim cevap vermemem hiç cevap vermeyeceğim anlamına gelmez dedim ben hepinizle evlenmedim dedim eşim karışmıyorsa kimseye düşmez dedim torununu göstermemek zor biraz dedi görürsünüz o zaman dedim tam cevap verememek içimde kaldı ne yapayım. 

2 Cevaplar

+2 oy
(2,891 puan) tarafından
Çocuğu göstermem diye tehdit etmen peki hiç hoş değil bence kayınpederine güzel bir şekilde durumu anlatabilirdin cevap vermemen onları takmaman çok yanlış bir durum sonuçta onlar evin büyükleri evet onlarla evlenmedin fakat onların gelini ve o ailenin bir ferdîsin aynı zamanda yaptıkların asla normal bir davranış değil hem işlerini adama hallettirip hem takmayıp hemde torunlarını göstermemekle tehdid ediyorsun
(96 puan) tarafından
Onun yaptığı normal mi peki ben bütün sülalesinden izin alıp mı dışarı çıkacagım ben tasvif etmiyorum diyor aynı evde yaşamıyoruz ki aynı evde yaşasam bile bu şekilde karışması hoş mu
(295 puan) tarafından
+++++++
(2,891 puan) tarafından
Hoş birşey olduğunu söylemedim adamı muhatap alıp konuşabilirdin cnm sonuçta konuşarak anlaşıyoruz ya
(96 puan) tarafından
Siz öyle yapabilirsiniz ben muhattap olmamayı tercih ettim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diğer yoruma kesinlikle katılmıyorum. Sana karışamaz. Senin çocuğundur kime istersen ona gösterirsin. Ki böyle baskıcı zorba insanlara gostermemen hayırlısı olur. Ama cevap vermemeni doğru bulmadım. Verseydin direk. Benim eşim dışında kimse bana karışamaz diye. Oğluyla muhatap olurdu. Eşinde cevabını verirdi kuşum
(96 puan) tarafından
Evet cevap vermediğime pişman oldum zaten yani ailesi diye sessiz kalıp kendimi ezdirmek saçma sonuçta evlenelim 1 yıl olcak aralıkta ilk defa bir akşam dışarı çıktım diye neden olay yaratıyorsun ki öbür geline sesleri çıkamıyor ama banada çıkamasın istiyorum. Eşimede anlattım zaten böyle diyo falan diye hepinizle evlenmedim dedim oda boşver onu götürüyor getiriyo ona bak dedi kapattı
(96 puan) tarafından
Evlilik esir olmak değil sonuçta
tarafından
Susani ezmeye çalışan çok olur. O yüzden eşinde destekse sana direk gelen laflara cevap vermek lazım. Bazen o an aklına gelmiyor insanın. Ha dersen ki ben karışmayım arada kalmayim, eşin konuşsun kesin dille. Benim eşime karışmayın diye ama anladığım kadarıyla su aralar biraz menfaat var yine de ne olursa olsun yapmamalarinj bilmeleri lazım yoksa tepeye çıkmaya çalışıyorlar
(96 puan) tarafından
Evet çok haklısın şuan onlarla işim olduğu içinde sessiz kaldım ama bir süre aramam sormam pazar günü aratırım eşime pazartesini hatırlatmak için konuşmam öylede bakalım napcak benim sesim çıkmıyor işim var diye onu bişey sanıyor galiba ama sanmasın ki böyle devam etcek eşime dedim söyle diye boşver götürüp getirsin sen işine bak dedi ama tepkimi koycamda yavaş yavaş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
16 cevap 450 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
11 cevap 351 göst.
26 Eylül 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (292 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap