+1 oy
246 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Merhaba herkese hayırlı günler ve cumalar dilerim Direk konuya girmek istiyorum 4. katta oturuyoruz ve oturduğumuz bina çift yönlü ve Bayağı büyük Bu yüzden binanın çöpleri ile ve temizliği ile uğraşan bir adam var Birçok kişi girdi çıktı ama bu yeni geldi biraz sakin bir tip yaşları 35 aralığında oldukça genç gözüküyor birkaç kez karşılaştım oldukça sakin ve sürekli insanın yüzüne bakarak Gülen bir tip ve Geçen gün tam dışarıya çıkacaktık oğlumla kapının deliğinden bir ses geldiğini duydum ve baktım daireyi süpürüyordu Ben de delikten bir süre izledim süpürsün öyle çıkalım evden diye sonra delikten izlerken bir anda bizim kapının önüne geldi ve öylece tepkisizce durdu bir süre çok oralı olmadım sonra az önce tekrar dışarı çıkacakken tekrar özellikle Bakmak istedim aynı şeyi yapıyor mu diye ve tekrar oraları süpürdükten sonra kapının önüne dikilip hiçbir şey söylemeden bir süre izledi ve gitti Şu an hala buralarda eşime söylesem mi söylemesem mi bilemedim sizce neden böyle yapıyor olabilir ? Ayrıca kendisini kesinlikle tanımıyoruz sadece binanın işlerini yapmak için yeni giren kişi işe ve  hiç konuşmuyor

8 Cevaplar

+2 oy
(12,351 puan) tarafından
Adam da o delikten sızan ışığın kapandığını görüyor çünkü bir anda. O yüzden duruyor muhtemelen 
(172 puan) tarafından
Ay bian ürktüm :⁠-⁠D
-Reklam-
+2 oy
(121,720 puan) tarafından
durbunden baktigini farketmis olabilir
+1 oy
(9,685 puan) tarafından
Ay ben korktum soyle tabiki 
+1 oy
(312 puan) tarafından
Bende de o huy var temizliği yapan kişiler kapı önüne gelince bakıyorum nasıl temizlik yapıyor diye böyle bişey denk gelmedi bence bunda başka düşünce var iki defa yapması bana masum gelmedi eşine soyle eşin tam o anda açsın kapıyı 
+1 oy
(3,821 puan) tarafından
Belki icerden sizin seslerinizi duymuştur o yüzden beklemiştir meraklıdır ne biliyim aklıma başka bisey gelmedi 
+1 oy
(43 puan) tarafından
Tam olarak nereye bakıyordu kapıya mı odaklanmıştı sadece? Ya bir anlık dikkatsizlik dalma olabilir ya da böyle bir alışkanlığı vardır. Siz yine de eşinize söyleyin, arada adamı kapı deliğinden takip edin bakın sürekli yapıyor mu. Bazen dalgınlık da olabilir. O sırada bir şey düşünüyor gibi miydi yoksa evin içini mi dinliyor gibiydi? Ama mutlaka eşinize de haber verin 
0 oy
(282 puan) tarafından
Söylemelisin bence
0 oy
(20,070 puan) tarafından
Senin baktığını farketmiş ve tekrar bakıyomusun diye bakıyodur bence

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 104 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde elmakurdu34 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 108 göst.
25 Eylül 2023 Aile kategorisinde 3mhnads (2,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra129 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 251 göst.
14 Eylül 2022 Aile kategorisinde Zehrabnm (118 puan) tarafından soruldu

401,191 soru

12,007,732 cevap

36,193 kullanıcı

...