0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (700 puan) tarafından

image

kizlar napiyosunuz an itibariyle kış temizligim bitmiş bulanmakta bı kahve içip akşam yemeğini hazirlicam sizin menülerde bugün neler var birbirimize fikir olur 

15 Cevaplar

0 oy
(10,389 puan) tarafından
Bende dun bitirdim kiz birlikte yapmisiz temizliği benim menu karisik ya dunden pirinc corbasi vardi 3 tanede kurdan kebabi kalmis dubde cocuk borek dedi tutturdu az da bi borek cikti dedim boregi niraz cocuk yesin kalsni da esim ise gotursen geceye gidecek birazda makarna yaptim kalan yemrkleri brn yerim makarnayi da digerleti yer yeter 
(700 puan) tarafından
Valla çeşit çok gerek yok zaten ek yapmaya bende kavurma pilav turşu yapmıştım el yapımı salataligim olsaydı cacık yapardum da kalmamış
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Kış temizliği,  Bahar temizliği,  yaz temzilgi ne kiz bunlar böyle ben ayda bir dip köşe temizlik yapıyorum günlük rutinler dışında yapmıyorum:) ellerine sağlık. 
(766 puan) tarafından
Aynen öyle valla
(700 puan) tarafından
Kış temizlikten kastımız her ay halıları yikarmisiniz mesela :)) onun gibi işte kışa girecez diye yıkıyoruz ondan bahar kış yaz temizliği sjsjsj
(700 puan) tarafından
Yoksa dip köşe temizligi sürekli yapiyoruz ama halılar sene de 3 defa yıkıyoruz
(766 puan) tarafından
Halıya bağlı benim 6nayda bazen 1 ayda yikaritirim
(700 puan) tarafından
Bende haftalık temizlikte makinaya atilacaklarin hepsini atıp yıkıyorum ama genel olarak sene De 3 defa yıkarim büyükleri
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Dünden nohutum War yanina da bı makarna ne yaparız yeter
(700 puan) tarafından
Afiyet olsun canım simdiden
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Hic baslamayan ben 20 gun once bir grip oldm 5 gunde atlattm ama o gun bugundur komsu caniyla yasiyorm evi supur topla slepy bezle tiz al o kadar 

Tuzsuz helva gibiyim bi caresinu blmaliym koca ev beni bekliyo

Yemege de o kadar takatsizim ki yemege ordevune gidicem isgahim da yok bi corba icerim heralde 
(700 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım havalar bı yağmurlu bı güneşli etkiledi galiba seni de
0 oy
(8,834 puan) tarafından
Ayyyy şu temizliği bir ben yapamadim
(700 puan) tarafından
Benimki izin vermiyor haftalık sadece mutfak halısı ve perdesini makinaya atarım oda mutfakta yemek piştiği için yendiği için kirleniyor diğer türlü ev halısız görünce benimki lafa başlıyor diyor millet bayramdan bayrama yıkıyor sen iki ayda bir pskolojin bozulmuş annemin 10 tane çocuğu oldu sene de bir yıkıyordu diyor bende diyorum sizden kadın zaman bulamadı sjsjsjs
(8,834 puan) tarafından
Yok yikama degl haftalık
Haftalık dışarı atıyorum cirpiyorum bütün evi sil süpür toz ıvır zıvır sarıyorum)
(1,851 puan) tarafından
Merve 1,sen 2.  (: Salın biraz, üstelik sen birazda rahatsızsın. Daha yolun başı. O ayaklar o beller her zaman öyle kalmaz cnm
(8,834 puan) tarafından
Bel fıtığı başlangıcı olduğuna eminim ;)
Ayaklar zaten pert :)
Tansiyon,migren, göz sorunu (1.derece retinopati. 2.evreye geçme durumundaydi
Bu aralar sol tarafım uyuşuyor:)

Allah bereket versin ne diyeyim :)
Psikoloji zaten sıfır sjsj
(1,851 puan) tarafından
Bak gördün mü,sen daha yüklen kendine
0 oy
(16,895 puan) tarafından
Hamur yogurdum lavaş ekmek yapacam. Patateslerimi küp küp doğradım onları kavuracam. Salata yapacam. Patates ve salatayı lavasin arasına sarıp yiyecez 
(700 puan) tarafından
Ohhhh afiyet olsun süper menü
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Benımde komple mutfak dolaplar bitti bir halılar kaldı eşimi bekliyorum ne zaman yıkarsa ☺fırında somon balığı patates eşliğinde çocuklar onu yer bende ıslama köfte istedim eşimden
(700 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim halıları da eşim yikiyordu sürekli bu hafta maçta ayağı yaralandı belki de bilerek yaraladı halıları yikamamak için sjsjsj bana kaldı yani bu sefer birde diyor ben daha güzel yıkıyorum dedim tmm bundan sonra sen yıkarsın kaçtın gittin halı yıkama vaktinde konuşmaya gelinc konusuyon shjsjsj
0 oy
(314 puan) tarafından
Tarhana çorbası yaptım dünden bir tabak pilav var çok az kabak kavurması salata yaparım yeter çocuklarla bana 
(700 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım simdiden
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Benim temizlik kış bitmeden biter inşAllah. :)
(2,018 puan) tarafından
Yaa inşallah:D
0 oy
(2,018 puan) tarafından

Afiyet olsunn. Ben de biraz mutfak düzenliycem ben annemdeyken yedim eşim de şansıma işteyken yemiş bugün boşuz :)

(700 puan) tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(390 puan) tarafından
Afiyet olsun bende kuru fasulye pilav ezme var
(700 puan) tarafından
Afiyet olsun bende kavurma pilav turşu
(390 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(673 puan) tarafından
Canım aksesuarlarını çok beğendim nerden aldin linki var mı acaba 
(700 puan) tarafından
https://ty.gl/msmslll8nkjd2 var canım yazilari birde bardakları da züccaciye den aldım
0 oy
(266 puan) tarafından
Adana'ya kış gelmedigi için yapmadım ekimin sonlarında inşallah yapicam
(700 puan) tarafından
Bizim burda da havalar güzel hamilleikten dolayı erkenn başladım canım
(266 puan) tarafından
Kolay gelsin iyi yaptın rabbim sağ salim eline almayı nasip etsin inşallah cnn
(700 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(683 puan) tarafından
Ayy darısı başıma daha başlamadım bile misafirlerim var uzaktan kaç haftadır iyice battı ev yazlık kışlık değişimi temizlik ooo haftaya ölüyüm ben :)))) afiyet olsun canım sonuna kadar hakedilmiş bir kahve
(700 puan) tarafından
Valla ya temizlik bitmiyorki bitse misafir bitmiyor bu seferde :)) cuma temizligim bitti dün misafirim vardı.
0 oy
(1,532 puan) tarafından

Ay kuzum afiyet olsun. Benim ev boyanacak vallahi. Perdelerim yıkanacak ev temizde duvarlar silmekten hep attı. Temizliyorum habire ev kirli geliyor. Her gün yastık yüzü değiştirmek istiyorum kafayı yiyecem artık :( 

(700 puan) tarafından
Kolay gelsin şimdiden bende 27 haftalık hamileyim şimdiden kışa girmeden halledeyim dedim ama doğuma 3 hafta kala tekrardan yapacam akillanmayiz bacım biz eşim boşuna demiyor kendine durduk yere iş çıkartıyorsun diye sjsjsj

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 224 göst.
0 oy
6 cevap 99 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde zxcvbnm (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 502 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.

403,406 soru

12,084,481 cevap

36,367 kullanıcı

...