Kız Bi ğece ğörümcem bizde eşimde işten gelmiş uyuyor ondan önceki ğece de şeytan beni dürttü sen niye engellenen kişilere bakmıyorsun eşinin telefonundan diye aldım bakıyorum baktım Bi kız ama nasıl çirkin allahım anlatamam neyse profiline bakıyım derken yanlışlıkla aradım allahhh sonra biraz durdum baktım eşimi Bı numara arıyor hayatta açmam ama açtım baktım o kız beni aramışsın dedi derken dedim sen kimsin dedi dedim Kübra ama ismim Merve ve eşimin wp de bizim düğün fotomuz var recebi nerden tanıyorsun dedi dedim ben merve buyur dedi eşin beni aramış dedim hevesini özlemiştir nasıl dedi birşey yok ya dedim jer genç oğlanın olduğu ğibi benim eşiminde hevesleri varmış senin üstünde tatmin etmiş sonrada beni namusu yapmış dedim haa sen alınma ha sen hevesini aldın ben soyadını aldım aramızdaki tek fark bu şekerim dedim sonra Bi ğüzel ağzıma gelen küfürü saydım sonra kapattım eşimede saydım hiç bir şucu yokken uykudan deli ğibi uyandırdım çok pişmanım çünkü eşim bana aşırı düşkün ondan sonra 1 buçuk yıl oldu aramadı numarasını kökten kapattırdı:D