+2 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından
Kızlar kaynananiza evinizin yedek anahtarını verir misiniz? Instagram da gördüm video mizah amaçlı çekilmiş kaynanaya veriyor gelin dışarda eve bı geliyor yatak odasından çıkıyor . Siz verir misiniz? Şahsen ben kendi anneme de kaynanama vermem sonuçta benim evim özel alanım öyle ben kapı açmadan pat diye gelinmesini sevmem 

34 Cevaplar

+1 oy
(3,843 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Fikirlerinizi merak ediyorum 
-Reklam-
+4 oy
(1,783 puan) tarafından
Yani soru diyor ki şeytanla işbirliğine girermisiniz  hayır diyorum
(3,843 puan) tarafından
Verilmesi hiç hoş değil zaten
tarafından
Valla en iyi cevap :D
(1,783 puan) tarafından
Saol canım:D
+1 oy
(6,315 puan) tarafından
Kayannamda evimin anahtarı var benimkide onda var cunki dalginliga geliyor bazen çekip çıkıyoruz onlar çekip çıkıyor bulunduruyoruz ne o benim evime ne ben onun evine musadesiz girmeyiz zaten 
(3,843 puan) tarafından
Benimki girer köyde oturuyor çarşıya gelse haber vermeden gelir girer ki haber vermden aç kapıyı ben geldim demişligi çok onu yapan onu da yapar
(6,315 puan) tarafından
8 senedir evliyim hiç çat kapı kapımda gormedim
(3,843 puan) tarafından
Yapar benimki bı ara ister gibi oldu dedim vermem benim evim kirada olsa benim özel alanım benden müsade istemeden gelme
+1 oy
(12,616 puan) tarafından
bizdeki kaybolur diye verdik ama şükür habersiz eve gelme huyları yok. kaynanam kendi kaynanasından çok çekmiş bu konuda. asla yapmam diyor. bugüne kadar da yapmadı biz evde yokken falan da gelmedi yani
(3,843 puan) tarafından
Benimkj yapar o yüzden vermedim vermem de
(12,616 puan) tarafından
yapacak birine bende vermem. olur da günün birinde girerlerse de alırım ya da anahtarı değiştirirm.
(3,843 puan) tarafından
Beni aramadan müsait mısın diye sormadan emri vaki gelen biri. Düşün ben gezmeye gitcem o gelcek gel ben evdeyim diye yapar yani gerek yok
+1 oy
tarafından
Ben verdim bı ara 

. Hamileliğimin son zamanlarında nolur nolmaz diye. Çocuk doğunca da unuttuk ama bir gün eşim kampa gitti ben evde bebekle yalnızdım. Kayinbabam beni aradı bende kızgınım bunlara açmadım. Aslında böyle huyları yoktur ama tedirgin oldum Cat kapı gelirler mi diye. Eşim gelince hemen istedim anahtarı aldım geri. Mesela bı arkadaşımda kaynanası kendi evi gibi girip cikiyomus evde biri var mı yok mu umursamadan. Bence rahatsız edici bir durum. Gerek yok
(3,843 puan) tarafından
Bence de gerek yok benim kaynanam köyde aramadan sormadan pat diye geliyor kapıya anahtar olsa kendi evi beller burayi hiç sevmem benim esim vardiyalı şu an çalışıyorum ama evdeyken mesela haliyle geceden gelince sabah yakınlaşma oluyor kalkıp pat diye gelir ki yapar yani . Bı ara yeni evliyken muhabbetini döndürdü bunun esjm verelim anneme gelsin yok dedim ebesinin niye vercem asla benden habersiz vermek de yok
tarafından
Aşko zaten sen o kaynanaya bırak anahtar vermeyi, yanına yörene yaklaştırma
(3,843 puan) tarafından
:D kız ahahah çok güldüm ya :D atılmıyor satılmıyor napcan  kuzu :D
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Vermiyorum aynı yerde yaşamıyoruz zaten misafir geldiklerinde kendi anahtarımı veriyorum ben evde yokken dışarı çıkıp eve gelebilsinler diye ama giderken bana verip gidiyorlar hatta yedek anahtarını bile yaptırdım o da evde bir yerlerde duruyor. Kimseye ben evde yokken evime girme hakkı vermem zaten 
(3,843 puan) tarafından
Benimki de yapar kesin :) tövbe yarabbim belki yani eş gece de olunca sabah meşgul oluyoruz anlayın:D
(17,914 puan) tarafından
Hayır yani uyuyacağını biliyor o telaş niye üstelik hep aynı şehirde yaşamıyoruz yani her adımızı normal zamanlarda takip etmesi mümkün değil bu kadar abartması tamamen şov bazende akşam onda falan napıyorsunuz diye arar
(3,843 puan) tarafından
Benimki yeni evliyken öyle yapardı saat 10 11 napıyorsunuz çocuk yok napar yeni evli çift :D
(17,914 puan) tarafından
Ben ne duymayı bekliyor demiştim bir iki kez eşime sonra kesildi bu sorular
(3,843 puan) tarafından
Haha halvet oluyoz deseydniz kibarca :D
+1 oy
(4,140 puan) tarafından
Hayatta vermem hiç gereği yok 
(3,843 puan) tarafından
Bence de çok saçma bı durum
+1 oy
(106 puan) tarafından
Benim başıma geldi eşim vermiş anahtarımızı ve cenazeye gelen tanımadığı insanı benim evine çıkarıp yatırmış aklımız varsa kimseye bir cöpünüzü dahi vermeyin hele kaynananiza hiç 
(3,843 puan) tarafından
Asla vermem hele öyle bı şey yapsa kıyamet kopar
(106 puan) tarafından
Bende kopardım ama kocamla kaynanayla kocam ayarı verdi.
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Şehirde de köyde de evlerimiz altlı üstlü. Anahtarlarımız var birbirimizde. Evde birşey eksik olsa gider diğer daireden alırız mesela. Ama saygısız insanlar değiliz, bazen samimiyeti biraz kaçırıyoruz o kadar :)
(3,843 puan) tarafından
Benimki versem banyoda falan basar beni :XD
(2,196 puan) tarafından
Allah iyi etsin onu inşAllah:))
(3,843 puan) tarafından
Amin :)

Ama yapar 15 günlük gelinim yatılı geldi bacım pat diye
(952 puan) tarafından
Ahahahah kahkaha attım :)))
(3,843 puan) tarafından
Allah uzak etsjn benden
+1 oy
(11,836 puan) tarafından
Ben ne kendi annenize ne de kayınvalideniz vermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.
(3,843 puan) tarafından
Vermem zaten vermedim de versem anam kadın beni banyo da falan basar :D
(11,836 puan) tarafından
Hayır ben hep derim.hem.kendi anneniz hem.kayinvalideniz aramadan musaid misin diye soramadan gelemesin.yoksa asla evlenen çift evlendiğini anlamiyor
(3,843 puan) tarafından
Malesef annem asla aramadan gelmez kaynanam gelir kapıda kalır sormaz müsait mısın vs diye hiç de sevmem öyle şeyi
(11,836 puan) tarafından
Hiç hoş değil.asla uyarmadan da bitirmez bu hareketini.ya da şak.diye gelecelikle açacaksın kapıyı buyur gel biz bir duş alalım diyeceksin o zaman duzelir
(3,843 puan) tarafından
Çok uyardım çok kapıda da bıraktım biraz azalttı ama yok anam düzelmiyor :D bide öyle bı kafa yapısı var ki o aradı mi hazır müsait olalım istiyor
+1 oy
(2,818 puan) tarafından
Vermem ama suan onda duruyo yurtdisinda oldugumuzdan
(3,843 puan) tarafından
Neden onda duruyor ki
(2,818 puan) tarafından
Elektrik suda sikinti oluyor evde bazi esyalar buraya gelcek oluyor onu yolluyor iste ivir zivir isler
(3,843 puan) tarafından
Anladım canım tabi güven meselesi
(2,818 puan) tarafından
Evet guveniriz sagolsun iyidir kaynanam
+1 oy
(987 puan) tarafından
Mesela annemler gittiğim zmn eşime veririm eşim evde yoksa kaynanama teslim. Ediyor 2 gun evde degildik eşimle kaynana. Verdim anahtarı guvenin sonsuz alt üst oturuyoruz 
(3,843 puan) tarafından
Benim degl malesef
+1 oy
(952 puan) tarafından
Hayır hiç sevmem hoşlanmam.
(3,843 puan) tarafından
Aynen bende sevmem
+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Gorumceler olmasa verirdim gorumcelere güvenmiyorum evime girerler açık aramak için karıştırmak için çünkü bizzat yaşadım syni evin içinde yaşarken ben dışarı çıkınca odam hep karistiriliyordu hatta bi ara bazamin altında  tirnak parlatıcı vardı odam küçük eşyalarım çoğu baza altindaydi bi gün baktım görümcenin tırnakları parlıyor parlatıcı mi sürdün dedim AA evt seninkini sürdüm dedi dedim ki nerde olduğunu ben bilmiyorum sen nasıl buldun dedim bahane uretip konuyu kapattı o günden beridir odam kilitli duruyor 
(3,843 puan) tarafından
Aa yüzsüz . Aynı evde mi yaşıyorsunuz
(2,183 puan) tarafından
Aynı evde yaşıyorduk baktım olmuyo evimi ayırdım o yüzden anahtarımı onlara vermem guvenemiyorum tatile gittik anahtarimizi kendimizle götürdük onlara vermedik kaynana tek olsa neyse verirdim ne olur ne olmaz diye ama işte gorumceler yüzünden bırakmıyorum
(3,843 puan) tarafından
Görümce gormim ömrümce
+1 oy
(2,571 puan) tarafından
Eşim ve benim dışımda kimseye anahtar vermem, doğru da bulmuyorum. 
(3,843 puan) tarafından
Bence de
+1 oy
tarafından
Biz rvlendigimizde 3 tane anahtar yapilmisti zaten kaynanam biri senin biri sefanin biri bizde dursun dedi ama daha bi kere ben davet etmeden gelmediler bile habersiz gelsinler muhtemelen kaybedersek disarda kalirsak falan diye dusunduler bundan baska yol cikmiyo 
(3,843 puan) tarafından
Benimki de o yok malesef ben eş,sek başı onun gözünde
(2,125 puan) tarafından
Ama kayınvaliden de saçma demiş sende deseydin 4. Yude ben çıkarıp annemgile veriyim o da orda dursun 3 anahatar biri burda dursun ne ya ahshsh
tarafından
Haklisinda daha dugunden yeni gelmisim ustumde gelinlikle o kadar konusamiyodum sorun ciksaydi trpkimi koyardim zaten ya da simdi boyle bisey yapsalar izin vermezdim
(3,843 puan) tarafından
Aa o kadar çabuk mu istedi anahtar
tarafından
Istemedi yavrum bizim oturdugumuz rv zaten onlarindi evlenince bize verdiler dugun gunu
+1 oy
(2,943 puan) tarafından
Vermem çok saçma geliyor. Unutursam anahtarı içerde çilingir çağiririm yani :) ama eşimin annesinin anahtarı eşimde var. Bizim annemlerin anahtarıda bende var. 
(3,843 puan) tarafından
Bana da çok saçma geliyor:)
+1 oy
(7,465 puan) tarafından

Öyle bi sıkıntım yok. Aynı evde yaşadığımız için :D

(3,843 puan) tarafından
Oda zor ya:D
+1 oy
(520 puan) tarafından
Benimkinde vardır kayınvalidem de açık bir şey olur diye verdik bazen dalginlikla çekip çıkıyoruz anahtar icerde kalıyor şimdi bir de hamileyim eşim ulasamazsa aklı kalır bir şey olursam diye verdik bazen birden tansiyonum dusuyor geri yükselmiyor bayılıp kalırım filan ulasamazlarsa baksınlar diye 
(3,843 puan) tarafından
Kayınvaliden saygılı insansa bence sorun yok
(520 puan) tarafından
Asla Cat kapı gelmez girmez evime
(3,843 puan) tarafından
Benimki Cat kapı gelmenin prensesi :)))
+1 oy
(3,284 puan) tarafından
Veririm benim için sorun yok 

Aksine bi sorun olsa girebilir evime
(3,843 puan) tarafından
Karşılıklı saygı varsa olabilir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,204 göst.
0 oy
31 cevap 545 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,441 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...