0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar savaşın çıkacağı söyleniyor sizler neler düşünüyorsunuz?

11 Cevaplar

+9 oy
(50,738 puan) tarafından
suraya kafa dağıtmaya giriyorum her girdigimde savas postu var Rabbim korusun insallah
(12,684 puan) tarafından
Ay valla ya
-Reklam-
+2 oy
(143 puan) tarafından
Zaten  yeterince inslar gergin hayat ne olduğu belli söyle post açıp durmayın her sene söyleniyor rabbim korusun yeter artık sıkıldık insalrin yeterince sorunları var savaş savaş postu acmyn
(143 puan) tarafından
Ağzına sağlık canım çok guzl yazdiniz
+2 oy
(1,346 puan) tarafından
Zerre ihtimal vermiyorum müsterih olun. Hiçbir ülke 10 milyon sığınmacısı, 3 milyon işsizi olan Türkiye'de saldırıp ortalığı pazar yerine çevirmez. Sanıyor musunuz herkes ülke için savaşacak. Nerden baksanız 20 milyonluk bir göç olacak batıya. Batı savaştan çok bundan korkar. Savunma sanayi sektöründe çalışıyorum ben, inanmayın fasa fisolara. CB dese bile. 
+1 oy
(2,753 puan) tarafından
Kopsun kıyamet zaten alametlerini yaşıyoruz savaşda çıksa yapacak birşey yok bir canımız var oda vatanıma feda olsun o kadar Gazze'de bebekleri katlettiler hepsı şehit oldu bende seve seve canımı veririm 
(768 puan) tarafından
Alametlerini bilmem de her kötü olayda lafının nereye gittiğini düşünmeden kopsun kıyamet diye diye koparacaksınız o kıyameti. Ayrıca savaş çıksa vatanın için feda etmiş olmayacaksın canını, ülkemiz sınırlarında kurulması yıllar önce planlanan Arap ülkesi için feda etmiş olacaks7n. Bunca Suriyelilerin Afgan boşuna getirilmedi buraya
(2,753 puan) tarafından
Arap ülkesi dediğin bizim ilk Mescidimiz Kudüs de Mescid-i aksada kılındı bunun için can veriliyor farkındasındır  sanırım... O yüzden savaşıyorlar Din için...
(768 puan) tarafından
Benim için vatan misakı milli sınırları canım,
+1 oy
(2,545 puan) tarafından
Amaaan herkese ne olursa bizede o olur 

Rab'bim ömür verdiyse yaşarız 
+1 oy
(885 puan) tarafından
Halihazırda bi savaşın içinde olmadığımız yanılgısına düşüren nedir seni? 
+1 oy
(11,383 puan) tarafından
Açıkçası İsrail'in bize karşı savaş acabilecegine inanmıyorum.sebebi ise bizim ortadoguda caydırıcı askeri gücümuz olması.israil dediğimiz ülke konya kadar bir yer.ortalama 10.000.000 kadar bir nüfusu var.buna çoluk çocuk dahil.yani eli silah tutan asker kapasitesi değil.bu ülkede Enes baturun 16.000.000 takipçisi var.siz oradan kıyaslayın.gel.gelelim İsrail'de bulunan çelik kubbenin üst seviyesi bizde mevcut.nato da da büyük bir öneme sahibiz .o yüzden açıkçası İsrail'in bize saldiracagini dusunmuyorum.Ha olur da Ortadoğu cephesi açılır buna mısır ,Arap emirlikleri gibi ülkeler girerse belki asker gönderebiliriz.
0 oy
(530 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin çıkacak bence Allah bu planları yapanların başına öyle bir bela versinki ellerini dışarı çıkaramasınlar
0 oy
(695 puan) tarafından
Çıkar mı bilmiyorum haber izlemiyorum.Ama kıyamet de kopsa koparsa kopsun diyen ben bebeğim olacağını öğrendiğimden beri çok korkuyorum.Sabahtan beri sol gözüm atıyo ona bile korkar oldum.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
0 oy
(4,403 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gündemi  değiştirme peşindeler kim bilir  ne gibi bir sorun çıkaracaklar   savaş filan da çıkmaz  buna  cesaret  edemez israil tek basina
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Türkiye jeopolitik olarak çok önemli bir konumda. Asya ile Avrupa arasında köprü olan bu devlete tüm dünya ülkeleri sahip olmak ister. Yüzyıllarca paylaşmadılar ülkemizi ve biz de bu anlaşmazlıklarını kullandık hala da durum bu. Yani tek bir devlet gelip hadi burası benim diyemez. Hepsi birleşirse de toprak bölüşemez vs vs. Tarih tekerrürden ibarettir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 33 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.

403,361 soru

12,082,049 cevap