Kizlar haksizsam haksizsin diyim bu adamla 11 yıl olacak evliyim altınını verdim adam altininla şimdiye kadar çalıştı aldı sattı aldı sattı ve çoğu kez hep kazandı ama bana birgün olsun ne bir çiçek yalan yok bı kere aldı ne bı hediye ne bı gezme dün doğum gunumdubildiği halde hiç bsy almadı alamaz mi alabilir parası var öyle düşüncesiz işine gelmiyor lafa gelince de seviyorum o kadar emek cocgum rahatsız bende hep ev iş güç bunaliyorum benimde hakkım dgl mi üç ay önce bir arkafasina kredi kartı mi veriyor adam 400 bin TL çekiyor verene kadar eşime parasını canını cikartti ve hala hepsini vermedi ben o kadar diyorum birgün olsun bir hediye al birşey yok bende artık takmıyorum soğudum ondan dün oğlum gizlice arayıp demiski anneme pasta al ben de alma dedim herşey demekle olmuyor aklın yok mu konuşmuyoruz doğru dürüst bir haftadır haksız mıyım kizlar başkalarına var bana yok bende insanım çok bunaldım hiç ne düşündüğümü üzüldüm mu yok ama lafa gelince seviyorum seni yok öyle yok böyle çok bunaldim