+1 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
10 senelik arkadaşım biriyle tanıştı çocuk kısıtlayan zorbalayan psikolojik şiddet uygulayan biri ne dediysem ne yaptıysam dinlemiyor bağlandım diyor tek ben değil herkes onaylamiyor bu ilişkiyi yarın buluşacak mesela izin vermiyormus çocuk psikolojisi bozuk ben nasıl ne yapacam bilmiyorum çocuk evlense bile dışarı çıkmayacaksin şununla bununla konuşmayacaksin giyimine ben karar verecem diyormus ama benim ***** arkadaşım bırakmıyor ne yapmam lazım fikir verirmisiniz

13 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Sonra neden kadın cinayetleri oluyor. Neden böyle çoğalıyor …

Biz kadın olarak kendimize değer vermiyoruz ki böyle adamları baş tacı ediyoruz ne acı ya … Hiçbir şey yapamazsın canım çok üzgünüm …. 

Gerçekten çok üzülüyorum ya insan kendi celladına bile bile nasıl bağlanır nasıl seviyor zanneder aklım almıyor bazen :(

(75 puan) tarafından
Yemin ederim oturup ağlayacam öyle zor durumda farkında değil hiç bir laftan anlamıyor resmen ya çok tedirginim onun için çocuk iki yüzlü farkında değil ya birde tek ben bu ilişki olmaz bu çocuk böyle desem neyse derim ama tek ben değil çevresinde 100 kişi varsa hepsi bu olmaz çok zorba psikolojik şiddet uyguluyor diyor anlamıyor
tarafından
Bu cümleleri kurarken inan ki tereddüt ettim yani ama herkes benim gibi düşünüyormuş … Ağıza alınacak  kolay şeyler değil artık bu kelimeler çünkü. Yaşanılanlar çok acı ki senin arkadaşım gibilere ders olmuyor hayret ediyorum :( .arkadaşın aile sevgisi görmemiş biri  gibi anne baba abi vs. Böyle doldurmaya çalışıyor bilemiyorum umarım kafasını taşlara vurmadan vazgeçer
-Reklam-
+4 oy
(591 puan) tarafından
Düzgün akli başında olan kişiler sevgi gormezken böyle zorbalara körkütük aşık olanların sonu hiç iyi olmuyor..binlerce suçsuz kadınlarımız kızlarımız öldürülurken o arkadaşın körse yapacak birsey kalmamis
(75 puan) tarafından
Bilmiyorum artık Allah akıl versin
+3 oy
tarafından
Balık baştan kokuyor ve bu afedersin ama s*lak hâlâ daha bağlandım mı diyor gerçekten ? Bence arkadaşına evde kalma korkusu  sarmış 
(75 puan) tarafından
Daha 25 yaşında çok güzel bir kız herşeyiyle mükemmel bir insan ama ***** haklisiniz
+2 oy
(6,994 puan) tarafından
Arkadaşın muhtemelen sevgilisinin bu davranışlarına beni çok sevip kıskandığından dolayı böyle yapıyor kılıfını uyduruyor. Nasıl anlatırsınız bilmiyorum ama sevgilisinin psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu onunda uzak durması gerektiğini söyleyin.evlilikte ya cenneti yaşarsın ya cehennemi arkadaşın kendi elleriyle cehennemi hazırlıyor.
(75 puan) tarafından
Defalarca söyledim defalarca bağlandım diyor başka birşey demiyor
(4 puan) tarafından
Bu bağlanmak değil. Değersizlik hissi ile büyümüş olabilir arkadaşınız. Ya da cahillik mı bilemedim. Elinden geldiğince anlatmaya calis. Böyle insanlarla bırak evliliği, sevgili, arkadaş bile olunmaz. Bazı kızlar gerçekten çok yanlış erkeklere şans veriyor. Sonu facia oluyor. Allah korusun. Bazı kadınların ciddi kendisini eğitmesi gerekiyor
(75 puan) tarafından
Sonuna kadar anlatacam umarım doğru yolu bulur
+2 oy
(717 puan) tarafından
Bir ***** kız da Twitter da gördüm sonunun İkbal olacağını bilsem de sen gel desen gelirim öyle de bir aşk yazmış. Hakikatten kizlar s***** Efendi gibi delikanlıları sevmezler çok afedersiniz ağzına edenleri severler. Yeşilçam kültürü erkek vurur kadın aaah beni seviyor der. Harbiden Allâh çoluğumuzu çocuğumuzu bu zihniyetin eşiğine dahi uğratmasın. Kendi Azrailine sevdalaniyirlar. Gözü kör ediyor resmen. 
(75 puan) tarafından
Gördüm bende Twitter'da çok yazık gerçekten
(717 puan) tarafından
Ben de bazen diyorum gözlerini mi boyuyorlar büyü mü yapuyorlar diye yani yoksa akıl kârı değil. Muhtemelen babadan sevgi şevkat görmeyen kızlar bu kalaslarınkini sevgi zannediyor.
(75 puan) tarafından
Valla öyle kişiler gerçekten kör ve sizin gibi düşünüyorum
(2,124 puan) tarafından
Şiddet içinde buyudkleri için annesi kesin babasını dövüyordu kızda goruyo ne olucak yinede annemle babam birbirlerini seviyor demek ki şiddette varken bu ilişki yürür sok oldum şuan ya ikbal gibi ne çok yazık onu yapan çocuk musfetteside demiş ya o benimle ölmeyi hak etti ödül gibi goruyo ikbale o şekilde bir ölümü ve ödül olarak parçaladı öldürdü çok yazık
+2 oy
(11,780 puan) tarafından
toksik ilişkileri bir halt zannediyoruz. dizilerde, filmlerde de hep bu ilişkiler övülüyor, biz de güzel zannediyoruz. kafasına vura vura anlatsan da anlamaz maalesef 
(75 puan) tarafından
Anlamıyor zaten hiç bir laftan sözden
+2 oy
(18,991 puan) tarafından
Kendi yaşayıp kendi görecek o zaman. Kocaman kadın. Aralarındaki o çekim bitince görür dünyanın kaç bucak olduğunu 
(75 puan) tarafından
İnşallah güzel şeyler olur
+1 oy
(2,744 puan) tarafından
Sonra neden kadın cinayetleri oluyor kadınlar kendi canına değer vermiyor kj o sapıklara gün yüzü doğuyor 
(75 puan) tarafından
Bunca yaşanan şeyden sonra hala akillanmiyorlar akilsizlari seviyorlar
(2,744 puan) tarafından
Malesef günlerdir o görüntü gözümün önünden gitmiyor kapıdan dışarı çıkmaya kork7yorum
(75 puan) tarafından
Herkes korkuyor artık
+1 oy
(410 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin arkadaşına 
(75 puan) tarafından
Amin gerçekten
+1 oy
(4,648 puan) tarafından
Birşey yapamazsınız çünkü arkadaşiniz beyni var fikri yok TV de gördüklerinden izlediklerin den de mi ders çıkarmıyor iki tane genç kızımızı ******** katletti biraz fikir olsa aaa uzak durayim der 
(75 puan) tarafından
Bazı insanlar gerçekten kör
0 oy
(17,204 puan) tarafından
Hiç mi yaşananlardan ders almaz insan sevmek böyle bir şey değil. Kopmasın madem bazen kötülüğü başkasından beklemeyip kendi kendimize yapıyoruz işte çoluğu çocuğu olup onlarla beraber esaret hayatı yaşadığında can güvenliği kalmadığında görür o alışkanlığı kopamamayı.
(75 puan) tarafından
Haklısınız gerçekten
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Bunlar akıllanmaz akıllanmaz akıllanmaz diyecek söz bulamıyorum.. . 
(75 puan) tarafından
Allah herkesi doğru insanla karşılaştırsın
(3,351 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(3,092 puan) tarafından

Allah kurtarsın ne diyim :(

(75 puan) tarafından
Amin amin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 270 göst.