0 oy
224 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Eşim birgün önce kahveye gitmişti arkadaşıyla gece eve geç geliyordu işinden dolayı işleri azaldı bu kaç gündür. Fırsatı yakaladığı gibi de bu arkadaşıyla bugün de gitti arıyorum açmıyor bize zaten vakit ayiramiyor zaten çocukları ona hasret fırsat bulunca da oraya koşması beni delirtecek kavga da etsem aynı bu ne yapayım ben

11 Cevaplar

+1 oy
(434 puan) tarafından
Peki kayınvalidenlere anlattinmi bu durumu
(66 puan) tarafından
Onlar onu savunur her zaman işlerine bile gelir kavga etmen
(434 puan) tarafından
Allah ıslah etsin başka birsey diyemiyorum kuzum Rabbim sana bol bol sabır versin
(66 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canım
(565 puan) tarafından
Çocuk değil ki kocaman adam  sorunlarını kendileri çözebilirler
-Reklam-
+1 oy
(10,971 puan) tarafından
işi düşünce de gitsin kahveye sırnaşmasın sana
(66 puan) tarafından
Yazmış el bitsin gelecem az kaldı gelme eve istemiyorum dedim
0 oy
(640 puan) tarafından
Keşke benim kocamda çıksa asla çıkmıyor ayda yılda bir bu da kötü onun için aslında arada çıksa takılsa arkadaslariyla diyorum ama cikmaz
(66 puan) tarafından
Boşver dışarda olmasından iyidir
0 oy
(1,143 puan) tarafından
Şimdi kahve yüzünden tartıştık gel sarılalım (:
(66 puan) tarafından
Valla ben almicam eve gitsin anasına mi gidiyor arkadaşının koynunda mi yatıyor nereye gidiyorsa gitsin
(2,133 puan) tarafından
Ben eşimi kahve yollamiyordum kızıyordum şimdi de çaycı bir adam varmiş orda işten ayrılmış eşim ek iş olarak oraya çay doldurmaya dağıtmaya gidiyor 3-4 saat çalişip 300 TL kazaniyo bana yine kahveye gidiyorum bak diye dalga geciyo :)) belki inanmazdm çalıştığına ama parayı gelir gelmez elime veriyo ve yanında nakit taşımaz eminim çalıştığına yani bunu sorucak olursanizda
0 oy
(565 puan) tarafından
Benimkide gidiyor 2 saati geçerse kavga etmem ama surat asarım sarilmam konuşmam oda çeki düzen verir 
0 oy
(709 puan) tarafından
Hiç unutmam 6 yıl önce yaşamadım bunu 3 ay boyunca her iş çıkışı kahveye gider gece yarısı gelirdi bazen işten gelir doğru düzgün yemek yemeden hemen kahveye giderdi çok dil döktüm cok ağladım banamisin demedi çocuğum küçüktü ozaman yolunu gözlerdi babasının babamı özledim ne zaman gelecek diye o ağlar ben ağlardım okadar yalnızdım ki en son çok büyük tartistik içimde yaşadığım herseyi söyledim hemen bir bavul hazırladım evi terk etmek için cocuk ağlıyor sarılıyor babasına baba beni unutma beni görmeye gel tamammi diye baktı iş ciddi engel oldu söz verdi gitmicem bidaha diye o günden  sonra bidaha hiç gitmedi ama kaç yıl geçti hiç unutmam bana çocuğuma yaşattıklarını inşallah çabuk vazgeçer bu kahve sevdasından 
(5,301 puan) tarafından
Bazen böyle gözdağı çok işe yarıyor gerçekten
(709 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(2,167 puan) tarafından
41 fatiha oku canım mutlaka. Ben burdan arkadaştan öğrendim niyet aldım her gün düzenli olarak okudum hemde bu sebepten. Benimki öyle geç gelmesi olmaz her gün her gün gitmesi olmazdı ama ben rahatsız oluyordum gitmesini istemiyorum hoş ortam değil sonuçta. Oradaki arkadaşlarından falan uzaklaşsın Allah'ım dedim ayy Rabbime binlerce şükürler olsun maşallah teberakallah eşim gitmek istemiyor içinden gelmiyor artık. Hatta kahvedeki arkadaşlarıyla grupları varmış ordan haberleşiyolarmış çıkcan mı etcen mi falan o gruptanda çıkmış evvelsi gün öğrendim şok oldum. Maşallah diyorum tekrardan. Sen de dene mutlaka 
(66 puan) tarafından
Her gün 41 tane mi okicam canım
(2,167 puan) tarafından
Evet her gün 41 tane
0 oy
(2,385 puan) tarafından
O malum iş düşünce seni bulur ama 
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Benim eşimde aynı böyle 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
İlgilenir araama yazma uzak ol bak nasil.kopek olucak zana
(304 puan) tarafından
O çok nadir insanlarda işe yarıyo bence evlilerde işe yaradığını sanmıyorum
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Benimki de maça gidiyor çocuk olana kadar hiç ses etmezdim adam adama oynayıp geliyorlar diyordum şimdi çocuk oldu sinir oluyorum otursun evde çocuğuna baksın ben de dinleneyim diyoru.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,216 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 704 göst.
15 Şubat 2022 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 4,130 göst.