+2 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Arkadaşlar burada ne yazarsanız İnternet'e   gözüküyor helede özel hayat,taktik vermeler inanın çare burda değil lütfen beni yanlış anlamayın. 

11 Cevaplar

0 oy
(7,407 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ben hiç paylaşmadim ve bana çok saçma geliyor sanki burdaki kimin dediği dogruyu uygulayacaklar ki ayrıca çok günah 
-Reklam-
+4 oy
(6,353 puan) tarafından
Haklısın bende yanlış buluyorum yatak odası'na kadar konuşuluyor çok yanlış ve günah 
(6,353 puan) tarafından
Nasıl olsa kimse tanımıyor falan deniliyor ama sonuçta bunu anlatıyosun bu siteyi erkeklerde kullanıyor acaba okurken ne düşünüyolar vs paylaşılmaması lazım
(1,449 puan) tarafından
Google hersey gözüküyor canim
(6,353 puan) tarafından
Evet canım biliyorum herkese açık bir uygulama ne kadar anlatırsan anlat yine paylaşılıyor maalesef öyle postlara yorum bile yapmam
(1,449 puan) tarafından
En mantıklısı aslında Rabbım korusun kimsenin huzuru kaçmasın sağlık versim
(6,353 puan) tarafından
Amin canım
+4 oy
(4,959 puan) tarafından
Onlar yine iyi gebelik platformunda özel bölgesi filan atan oluyor bazen bu normal mi diye
(2,114 puan) tarafından
Özel bölgesi atan diyorsun ciciler normal.
Allah o insanlar akıl versin diyelim
Nasıl bir durumda ise
(1,449 puan) tarafından
Kıyamet işte bunlar hep kıyamet allahimmm
tarafından
Allah ıslah etsin inşallah ya gerçekten hiç mi utanmıyor insanlar ya tövbe estağfurullah
(3,370 puan) tarafından
Evet biri emzirirken ucu yara olmuş baya onu atmıştı ayy bide sadece ucuda değildi maşallah komple çekmiş atmış
(11,680 puan) tarafından
Bende kopmuş meme gördüm aynen
+3 oy
tarafından
Edep , edep , edep...
(1,449 puan) tarafından
Ahhh edep ahhhhhhh
tarafından
Ne güzel birşey , herkese nasip olsa keşke .
(1,449 puan) tarafından
Aynen oyle neller duyuyoruz neller
+3 oy
(13,946 puan) tarafından
millet olarak cinsellik konuşmuyoruz. evlenmeden önce erkeklerden uzak dur, günah vs (yanlış olduğunu ima etmiyorum) elenince de hiçbir şey bilmiyorsun, ananla bacınla konuşamıyorsun. olan bir şeyin sorun olup olmadığını bile bilmiyorsun. e çoğu kişi anonim takılıyor zatenbu yüzden rahatça soruyor. bırakın da sorsun. çevreden yardım alamıyor, kimseye danışamıyor, bırakın burda sorsun
tarafından
Katılıyorum vajinismus olan bisürü kadın var.Bunlar hep bu tabular yüzünden.Ama aynı zamanda laçkalaşmadan belli bi seviyede konuşulması gerekiyor.
(13,946 puan) tarafından
tabi her şeyin bir sınırı var, o sınırı aşmadan sorulmalı. 1 kere geliyoruz hayata ve bu cinselliği yaşamak da hak. doktora bile sormaya çekiniyoruz. bırakın burda sorsunlar. edepli olmak bu değil
(1,449 puan) tarafından
Sormak var pozisyon antalmak var biz jinekolog değiliz birada tedayina kadar giriyolar
(13,946 puan) tarafından
bırak sorsun seni beni ilgilendirmez. belki benzerini yaşayan biri akıl verir.
+2 oy
(958 puan) tarafından
Garip olan tarafı ise bir kisi o şekilde post açsa bakiyorum bir kaç kişi daha açmış aynı benzer posttan gerek yok bence öyle konuşmaları pek sevmem kişinin özel hayatı sonuçta iki kişi arasında olan şeyler onları ilgilendiren bir durum bizleri değil en sinir olduğumda ilişkiye meraklı çiftler neden bilemiyorum onun için mi evleniyorlar diye merak etmiyor değilim 
(958 puan) tarafından
Ayn öyle yok kocam ilişki istemiyor yok om sevisme az sürüyor fantwzi yok sjsjsj ne diyelim eltim 11 yıllık evli oda çok sever böyle konulari konuşmayı ilişkiyi Dr bana açınca ben sevmiyorum kapat konuyu diyorum ben ise ,3 yıllık bana kalsa ondan daha paslanmış durumdayım sjsjs gerek yok ya arada sevgi saygı olsun ilişki benim için ön planda degili aldatıp eve gelip ilişkiye giren çok adam var ne gerek varya böyle konulara saçma sapan
(1,449 puan) tarafından
Allah askim orgazm nedir anacım olsam.ne olur afdersin olmasan ne olur eşimin kokusunu içime çektim tüm derdim acılarım yaralarım bittiy9r vallaaa
(958 puan) tarafından
Valla sen aynı ben yanımda olsun sarılıp uyuyayım yeterli olur benim için birde öyle konuları ben eşimle bile konuşamam bazılari eşlerine söylüyor istiyor
(1,449 puan) tarafından
Abooo kız ben adama öle bise desem adam.derdi hayırdır dora başka birini buldun benden tatmin olmuyorsun:)))
(958 puan) tarafından
Ahhaahha Allah'tan kendim gibi bı eş buldum kendime de çok anlayışlıdır öyle konularda zorlama yapmaz kesinlikle evliliğimizin başında bile öyleydi çok kişiden duydum ilk gün kadın korktugunda istemediginde adam şüpheye düşmüş
+2 oy
(274 puan) tarafından

Ay evet ya yok ilişkide şu pozisyonda duruyorum yok orgazm olamıyorum nası olurum gibisinden şeyler ben okurken utanıyorum:'(

(1,449 puan) tarafından
Yok baksana neymiş yardımmis saclamayiga bak es aldatinca aldattı diyoruz yahu neden kocamı burda anlatayim
(274 puan) tarafından
Ne yardımı sanki doktoruz biz valla hiç kocamı Buda anlatamam hele yatak odamı asla
+1 oy
(29,526 puan) tarafından

Mahremiyeti bazen hafife alan insanlar var maalesef 

(1,449 puan) tarafından
Evet banada tepki verdiler yazdım.diye :)))
+1 oy
tarafından
Vallahi dün ki posta şok oldum. Bu kadar da abartmayın hanımlar. Burası bacılarınızın olduğu bir platform değil. 
0 oy
tarafından

Ay evet yaaa, geçen biri post açmış neler neler demişler birde tavsiye vermişler açık açık yazmışlar. Ayıp cidden yaaa

(1,449 puan) tarafından
Haydar dumen:))) olmuş milet
0 oy
(1,574 puan) tarafından
İnsanlar burda anonim takıldığı için kimseye soramadikları cinsel sorunları paylaşıyorlar.Ah edepp edepp denilecek birşey olduğunu düşünmüyorum.Ben burda cinsel birşey paylaşmadım ama paylaşanı edepsizlikle suçlayamam.Yeri geliyor annenle kardeşinle bile paylaşamıyorsun sonuçta.Burası anonim bir platform evet bazı soruların açık seçik sorulduğunun farkındayım ama bunlar münferit örnekler.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 335 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 893 göst.
+1 oy
48 cevap 1,167 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,988 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,048 göst.

412,634 soru