+1 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Her şeyden korku gelmeye başladı bana. Yemek yerken, uyumaya çalışırken vs. Korku birden tetikleniyor, kaygım yükselmeye başlıyor ve soğuk soğuk ter atıyorum, çok bunaldım bu durumlardan ve böyle hissetmekten. Çok yoruyor bu durum beni, bir süredir psikiyatri desteği de alıyorum prof doktordan ama henüz bir iyileşme sürecine giremedim :( bana dua eder misiniz geçsin güzelce 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Dünya nın en iyi doktoruna da tedaviye gitsen sen kendin iyileşmek istemediğin müddetçe asla iyi olamazsın 
(312 puan) tarafından
Zaten iyileşmek istemesem doktora gitmem ve çabalamam
tarafından
Yorumların neden bu kadar mantıklı ?
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ genelde bilgim dahilinde olan postlara yorum yapıyorum ondan mantıklı geliyor olabilir :) ❤️
Doktora gitmen senin için bir başlangıç iyileşme süreci içerisinde ki beyninde kurduğun düzen ama ortası sonu yok demek ki hala böyle hissediyorsan beni yanlış anlama ben linç bakımından yazmadım aynı yollardan ben de geçtim psikiyatriste gittim psikologlara gittim yaşadığım süreçler anksiyetem panik ataklarım kaygılarım ama anladım ki bu süreçte başlıyor ve sonunu getirmiyormuşum beynimde benliğimde önce hasta olduğumu kabul ettim ben buyum dedim aynaya sonra dedim ki ama ben bu olmak istemiyorum çünkü benim içimde ki bu değil değişmeye çalıştım bakış açımı olsun düşüncelerimi olsun kendimi kontrol altına almaya çalıştım ama hep diken üstünde değilde pamukların üstünde tuttum kendimi canım hala panik atak geçiriyorum ama silkelenip kendime gelebiliyorum kısa sürede önce kendi benliğinde başarmalısın ki sonra sen başarılı olasın ❤️
tarafından
Rica ederim canım ❤️ böyle devam :)
-Reklam-
+2 oy
(303 puan) tarafından
Böyle olunca aç inşirah süresini dinle bak nası rahatlıyorsun
+1 oy
(1,946 puan) tarafından
Rabbım tüm güzelleri sana versin Eyüp peygamberimizin kurt düşmüş de ahh dememiş aman pes etme canimm bol bol.dua et ,canlı müzikler dinle duamdasin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 740 göst.
0 oy
4 cevap 259 göst.
30 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 427 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (383 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,346 soru

24,400,006 cevap

350,050 kullanıcı

...