0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından

Merhaba canlarım nasıl başliim bilemiyorum hep mutluyum hem üzgün eşim telegrama biri günaydin yazmiş (kiz) insan tanimasa selam yazar ama o kiz günaydin yazmiş 12eylulde 10/11eylul evde değildi yolcuğua gitti 8 saat git gel işte o akşamdan beri bana soğuk davranıyor yada bana öyle geliyor zaten hep evde değil hep kahveye gidiyor bana hiç zaman ayirmiyor  şimdi kendine iş buldu çok şükür yorgun gidiyor yorgun geliyor sadece 1saat evde kalır yemegi yer gider şimdi diyorsunuz belki şikiştiyorum onu ama öyle bişey asla yok 4yil evliyiz aslında aliştim ama yinede bana sarilirdi öperdi şimdi hiç bişey yok sizce bişey varmı şüpheleniyorum ama derdimi anlatsam diyor hayal kurma falan beni ***** yere koyiorb eşimin gönlünü nasıl kazana bilirim? Öz güven gitti 2tane güzel kizlarim var biri 2 yaşında biri 2aylik benim vücüdüm değişik sanki hala Hamileyim :( en azından yeni saç ve boya yaptırmak istiyorum belki onun gözünden yine güzel olurum 

11 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Başlığa göre cevab veriyorum yazının içeriğine göre cevab verirsem kizacağım kızmak da istemediğim için kesinlikle Sübhaneke duâsını mânâsini düşünerek okuyabildiğin kadar oku tesirine sen dahi şaşıracaksın. Sübhaneke deyip geçmeyin arşı taşıyan meleklerin zikridir. Günlük en az 300 kadar oku yani sürekli dilinde olsun.❤️
(335 puan) tarafından
çok teşekkür ederim canim ezberleye çalsım bende şartmi 300 mesela 200 de yapsam yetermi nereye kadar yetişsem yane
tarafından
Ben çok teşekkür ederim 300 kilit noktasıdır Sübhaneke de. Olmadı 150 oku sayı şart koşma sürekli oku demem o ki hedef koyduğun sayıya ulaşınca okumayı bırakma sürekli onun zikrini içinden yap
-Reklam-
+2 oy
(5 puan) tarafından
Arkadaşım senin yerinde olsam kalbini kazanmaya çalışmak yerine önce o kızı araştırırım. Tabi sen eşine sormayacaksin. Çünkü sirsanda doğrusunu söyleyemeyecek. Günlerine normal devam et. Sen nornal davran ama araştır. Birisi niye günaydın yazsın ki ? Onun öncesinde yolculuktaymış değil mi ? Mantıklı düşün. Tabi herkesin tercihi. Ben olsam böyle yapardım diyorum. İşler becerdikten sonra onun kalbini değil hiçbir şeyini kazanmak istemem 
(335 puan) tarafından
Evet canım öyle demeki doğru düşünuyorum araştırdım hic bı yerde kayıtlı değil Instagram FB tık tok hiç bı yerde görmedim bazen telefonada bakıyorum bişey yok eğer bilse evlidir ozm yazsmaz belki eşim belki diyor eve geçiyorum yazma od olabilir ama yukarda Allah var herşey ortaya cikicak inshallah bende dedim ona insan tanimasa niye günaydin yazar selam verir ***** yere koydu beni yok hayal kuriyormuşum
+2 oy
(3,681 puan) tarafından
Sen yeni doğum yapmışsın neden kusuru kendinde arıyorsun ki sen sarıl, tartışma güzellikle yaklaş eminim her şey yoluna girecektir ❤️
(335 puan) tarafından
İnshallah canim bilemiyorum biraz bagli olsun bana ise gidiyor yemek yiyor sonra kahveye 2saat telefonda bişey izler hemen uyur benimle konuşmak 0 nerdeyse
(3,681 puan) tarafından
Cok var çevremde bu tarz erkek üzmek istemem ama çoğu değişmiyor. İnşallah senin ki düzelir:(
(335 puan) tarafından
İnshallah:(
+2 oy
tarafından
İki tane evlat vermişsin daha lohusa sayılırsin . Seni her gün gelip öpmesi gerek evlatlarına bakıp sarılması gerek . Zaten sana karşı neşeli sevgi dolu olması gerek . Sen elinden geleni yapmışsın . Daha öbürü de bebek . Bu saatten sonra kendini sevdirmek için yapacağın değişiklikler bence kendi şahsına hakaret olur. Senin yerinde olsam o adamı siler görmezden gelirdim içinde azıcık adamlık varsa kendi zaten evine bağlı olur. Daha kendimi beğendireceğim diye uğraşıyorsun.
(335 puan) tarafından
Evet canım doğru diyorsun diyorum ki kendime az baksam belki onun aklına girerim :( ama bence bos
+2 oy
(13,448 puan) tarafından
Bu noktada senin değil eşinin kazanması lazım gönlünü.  Mevzu saç baş değil canım kanında olan yapar uzaklaşan uzaklaşır. O bir uzaksa sen iki uzak dur. Böyle böyle kıymet kaybediyorsunuz
(335 puan) tarafından
Ama böyle daha kötü olmazmi ?kaç gün soğuk davrnim bakım napıyor onun umrundamiyim değil miyim
(13,448 puan) tarafından
Canım o kız mesela takılmıyor mu ya kafana? Bir iki gün sen de surat as. Sonra otur konuş konuşmadan olmaz yani. Üste çıkıyor saçmalıyorsa bil ki hatasını bilip bastırıyor
(335 puan) tarafından
Tmm canim denicem tabikide çok fazla takıliyor kafamda
+2 oy
(1,300 puan) tarafından
Bosver o senin kalbini kazansın
(335 puan) tarafından
Bana ilgisi yoki nasıl  olur
+2 oy
(3,768 puan) tarafından
Burda eşine karşı yaptığın bi saygısızlık yokki 

Niye gönlünü kazanmaya calisacaksin onu anlamadim 

Hepimiz insanız elbette suphelenecez elbette arastiracaz 

Biri benim eşime yazsa eşimin kalbini kazanmak yerine o kızın kim olduğunu arastiririm 

Ayrıca çoğu erkek görmez gözünün önündeki eşini isterse adriana lima ol bakan yine bakar yapan yine yapar 

Ha tabiki illaki bakacaksın kendine dikkat edeceksin ama karşındaki insan için değil kendin icin
+2 oy
tarafından
Soylenecek o kadar cok sey varki 
(335 puan) tarafından
Ne mesela :(
+1 oy
(2,127 puan) tarafından
Kelin olaci olsa başına surermis benimkiside o hesap bende çok kilo aldım veremiyorum maalesef 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Başlık çok komik olmuş ya adamın kalbinde olmasan senle evli olmazdı zaten çok takma kafaya ahsbahsnshshsn
(335 puan) tarafından
Çok kişi evli ve sevgi huzur yok ozm hala seviyorlarmi
(2,127 puan) tarafından
Yani ama insan sevmedigiyle evli olmxz ki mutlaka boşanmaya çalışır bence
0 oy
(10,258 puan) tarafından
O benim kalbimi kazansın hiç uğraşamam gördükçe sinirim tepeme çıkıyor. Sende boşver aman sevse ne sevmese ne
(335 puan) tarafından
O kalp gönlü diye bişey bilmiyor ona kırıldım :(

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 362 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serapse (175 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 56 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
11 cevap 519 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Askimizin&meyvesi (189 puan) tarafından soruldu

412,541 soru

12,420,442 cevap

45,192 kullanıcı

Kategoriler

...