0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (230 puan) tarafından
Kızlar 3.04 aydır bel ağrılarım var geçenlerde bir kitlendim acile gittik kas gevşetici vuruldu rahatladım ama aradan 2.03 gün geçti belim yine aynı ne sağa çevirbiliyorum ne sola  çok rahatsızım sonra ortopediye gittim film çekti hiçbir şeyin yok omurilikler gayet normal dedi ilaç verdi gönderdi onun verdiği ilaçları kullanınca bir şeyim yok az önce de bebegimi kaldırırken yine kilitlenecek gibi oldum şu an belim yine fena nedir bu belfıtığı olan arkadaşlar doktormu anlamadı fıtık yokta ne bu anlamadım

2 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Canım başka doktora görün derim ben de kac senedir çekiyorum hacamat oldum biraz düzelmisti.Havalar soğudu farketmeden soğuk almışım geçen gün kitlendim ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Acilden iğne oldum ama yine tekrarlayacak gibi.Buyik ihtimal fıtık vardır.Viks falan varsa evde sür çok iyi geliyor agrisina
(230 puan) tarafından
Filmden görebilir mi MR istemedi benden bişi yok deyip ilaç yazıp salladı yani ne biçim iş bari fizik tedaviye falan yönlendir bende hacamat oldum bi kez ama oda işe yaramadı
(35 puan) tarafından
Canım benim bildiğim Emar da çıkıyor ama devlet hastanesi emar cekmiyo başından saviyor.ben en son artık özele gitmiştim orda çektiler emar herseyime bakmisti.Fizik tedavi verdi o da bir kac ay idare ediyo iste
(230 puan) tarafından
İşte arkadaşım da öyle dedi ben de o yüzden iş kirlendim sadece film çekti filmde ne kadar gözükebilir ki
(35 puan) tarafından
Başka doktora randevu al canım hepsi öyle umursamaz olmuyor
(230 puan) tarafından
Tamam canım sağ ol olmadı özele gideceğim randevusu MR si ayrı para onunda :d
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dr hiç bir şeyin yok demiş mr de seni bel fıtığı düşündüren nedir ki benim de çok çok şiddetli ağrıyor üç tane fıtık var belimde bakır bileklik kullanıyorum çörek otu yağı sürerek masaj da çok güzel fâide ediyor. Bir de iç yağı 40 gün karanlık yerde içine karabiber pul biber karıştırıp saklayıp kullanırsan ağrıyı epey aza indiriyor. Mümkün mertebe bebeğini kucağına otururken al kucağında fazla taşıma haraketlerine dikkat et bir haraket var yapabilir misin bilmiyorum anında o sıkışmayı açıyor. Havalar soğudukça daha fazla ağrıyor.
6. Dk da dediğim haraketi ben mutfak tezgahında yapıyorum. 
(230 puan) tarafından
MR çekmedi film çekildi. Daha önce hiç böyle bişi yaşamadım o yüzden sürekli ağrı olduğu için attığınız hareket nasıl gelmedi ama

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymennisa (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (849 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,136 soru

23,703,158 cevap

311,775 kullanıcı

...