0 oy
83 göst.
Aile kategorisinde (62 puan) tarafından
Evlenmeden önce 1 ay yüklemesem muhakak ikinci ay ikinci ay yüklemesem ücüncü ay bazen her ay kontor anneme yüklerdim 2 yıldan fazladır evliyim anneme kontor 2 defa tek yüklemişim oda eşimin bna verdiği parayla değil kendi şahsi krdi kartımdan ödeyip kayınbabamın bna verdiği harclıklada krdi borcunu ödemişim ve gördüğünde de bna neden bnden habersiz krdi kartını kullanıyorsun demiş iyide belki senin öğrenmeni istemiyorumdur ailesi annesine kontor yükleymiyordur untanma belasından bilmeni istemiyorumdur hic o düşünce yok eve ne giriyor cıkıyor bilmek hakımdır dinenede böyledir diyor doğru mu?? 

2 Cevaplar

0 oy
(5,565 puan) tarafından
Yani bunu bile hesap ediyorsa o adam cimridir net. Ben anneme neler alırım hiç karismaz bile. Hatta kendi bile para atar bazen. Allah razı olsun.
(62 puan) tarafından
Bnim şahsi ihtiyaclarım olsun kızımın olsun asla karişmaz bunu alacam desem aldırırım yanlız cok kötü bi huyu var eve ne girse ne cıksa kururşu kuruşuna bilmek ister bna bin tl mi verdi o bin tl nereye harcandı ne ne ekadar nerelere gitmiş bilecek.
(5,510 puan) tarafından
ay ne sinir bi olay. allah yardimcin olsun canim harcandi yada oyle yada boyle . kntr de alirsin nebilim komsuna kahveye gderken bi kutu lokum alir gdersin icabinda illaki alinir bisey okadar hesap da tutulmazki ya
(5,565 puan) tarafından
Yani o kadarda olmaz ya kadınız illaki anı ihtiyaçlarimiz oluyor. Misafir geliyor. Valla Allah yardımcın olsun böyle insanla geçinmek çok zor.
(62 puan) tarafından
Krdi kartı yanımda ne istesem alırım yanlız ne aldın neye ne kadara aldiğimi bilmek ister bnde fişin fotosunu atarım öyle
-Reklam-
0 oy
(4,477 puan) tarafından
E ne olmuş çok para değil ki yani anne yardım da edebilirsin oda annesine yüklesin birşeyler alsın böyle şeylerin lafı mı olur herşeyi dine bağlamasın dine baglarsa anne babaya yardım etmek de var dinde
(62 puan) tarafından
Ya mesele yüklemek değil her ayda zorlasam yükletirim ama bn öyle biri değilim ailemin kimseye minetide yok cok şukur zaten yüklediğimde annem bna kızar kım der arayacağim kimsem yok zaten sizlerde arıyorsunuz anlatmak istediğim yani bazı harcamalarimin eşimin bilmesine gerek var mı
(4,477 puan) tarafından
Hiç gerek yok herşeyi bilmesine de gerek yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 204 göst.
6 Ekim 2024 Aile kategorisinde S1606 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.

401,533 soru