0 oy
187 göst.
Aile kategorisinde (2,237 puan) tarafından
Kızım uyandı eşime dedim on dk bak biraz dinlenip gelicem. Kitap okuyacağım dedi diğer odaya gitti. On dk dedim on çok birşey değil ki. Sinir etti beni sabah sabah. Ben de kahvaltı hazırlamıyorum dedim. Bu aralar çok geriyor beni 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,561 puan) tarafından
Birçoğumuz yaşıyoruz canım bunu büyütmemek gerekiyor ne gerek var huzur bozmaya:)
(2,237 puan) tarafından
Evet eşimin huzurumu bozmasina gerek yok hakkı da yok. Kitap mi daha önemli benim dinlenmem mi
(1,561 puan) tarafından
Bozulmasın sinirin canım bende uykusuzum çok yorgunum temizlik yapıyorum,bebek her gün 7.5 ta uyanıyor çok zor annelik gerçekten.
(2,237 puan) tarafından
Zor işte.. benim huzurumu bozmaya hakkı yok. Bu aralar çok huysuzluk yapıyor
-Reklam-
+1 oy
(3,462 puan) tarafından
Canim buraya yazip daha da sinirlencen şimdi..burdakilerin gazına gelip daha da ara bozma 
+1 oy
(254 puan) tarafından
Canım hiç kafana takma ben de bazen eşim ilgilensin ben dinleneyim istiyorum çok ihtiyacım oluyor ama bunlar her işi anne yapar kafasındalar, sadece kendi keyiflerini düşünüyorlar bırak kendi haline ne yaparsa yapsın sen yorulsan da ilgilenecek gücü hep bulursun
+1 oy
(24 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadım sabah hafif sesim yukseldi diye bağırdı ama bu sefer ben özür dilemicem ne yaparsa yapsın hep ben gönül alamam 
+1 oy
(516 puan) tarafından
Ya kız der ettiğine bak benim ki ayda alemde bir ilgilenir onda da telefon veriyor eline sinir oluyorum ne yapcqn evvelsi gün birbirimize girdik evi terk etcektim ailemle aram yok o saatte nereye gidem ama eşyalarımı filan toplamaya kalkistim başladı Yusuf Yusuflar çünkü asla kendini ezdirem bir kişi olmadım ve biliyor ki surundurcem süt dökmüş kedi gibi oldu gitcem sığınma evine accam davami tazminatımı nafakami alırım misbgibi yatarım dedim şimdi süt dökmüş kedi gibi ki yapcagimi biliyor
+1 oy
(46 puan) tarafından
Ben yeni dogum yaptin 1 ay oldu hani biraz yaninda dur kusmasin bisi olmasin die diyorum bana diyoki karımıyım brn seni karı die almisim sen yapacaksin her ise yetisekcin erkek deilmi bosver takma kafaya
(2,237 puan) tarafından
Ay böyleleri evlenmemeli ürememeli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu