0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (635 puan) tarafından

5 yaşında kızım. öğretmeni grupta herkese yazmış. Evde çocukları destekleyin masada oturtmaya alıştırın demiş. Günde bir kitap okunacak adı yazılacak. Dikkat geliştirici setlerle evde etkinlik yapılacak. Devlet anaokulu ama öğretmenimiz çok ilgili bize rehberlik yapıyor. Bende bunları aldım

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah razi olsun o öğretmenden.. bayılırım böyle işini güzel yapan öğretmenlere
(635 puan) tarafından
Vala bende çok şaşırdım böyle beklemiyordum anaokulu öğretmeni. Eve etkinlik gönderiyor ama geri getirmeyin diyo evde yaptırıyoruz .çocuğa ödev gibi baskı değil masada 10 dk bile otursa yavaş yavaş alışır diyo
-Reklam-
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Nerden ne kadara aldınız bende oğluma almak istiyorum oda 5 yaş. Etkinlik kitapları alıyorum 
(635 puan) tarafından
AVM den aldım hepsi 750 tl tuttu. Orda kitapları baya inceledim bunlar bitince gene gidip bakcam içerikleri çok güzel
0 oy
(3,475 puan) tarafından
Adeda yayımlarına baka bilirsin ama fiyatlar çok pahalı indirim olsa kapacam ama
(635 puan) tarafından
Onada bakarım aklımda olsun sagol
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Adeda yayinini da tavsiye ederim. Biz de onu kullanıyoruz 2 yaşından beri 
(635 puan) tarafından
Nerden alıyorsun biri daha önermiş
(19,880 puan) tarafından
Hangi sitede en uygunsa ordan alıyorum . Trendyol hepsi burada PTT AVM bakıyorum. Kısaca Akakçe ya da cimriden bakıp fiyat karşılaştırması yapabilirsin. En uygun nerdeyse ordan alabilirsin. En son trendyoldan almışım. Baktım şimdi 4 yaş olanı aldım.
(635 puan) tarafından
Evet şimdi baktım trendyolda çeşit çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Osman Abalının ya da çocuk akademinin dikkat güçlendirme setlerini öneririm kızıma 2 yaş ve 3 yaşını kullandım çok çok faydasını gördüm ocak ayında 4 yaşını alacağım inşallah 
(635 puan) tarafından
Çocuk akademiyi duymuştum araştırayım sagol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 54 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
30 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
3 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu