0 oy
350 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
Jjsjjsjsjsjajajmaakmaososksmakama

11 Cevaplar

+2 oy
(634 puan) tarafından
Gözünle gerçekten parfüm aldığını gördün mü 
tarafından
Poşetin içine bakmadım sadece kendisi söyledi parfüm aldım diye kuzum
(634 puan) tarafından
O zaman kötü düşünmek istemem lâkin seni deniyor olabilir para ver diye
(5,749 puan) tarafından
bencede cok sacma bebek arabasina kendi mi koydu piaetlerini. dusmus kaybolmustur parfum  baska bisey de olabilir sakiz da dusebilir atiyorum. kaldiki posette belki parfum yoktu bilemeyiz ki. kaldiki bilerek ben mi kaybettim dersin ben olsam almam. derim demekki nasipde kismette yokmus o parfum ki kaybolmus dusmus . kirilabilirdi de mesela posette. nasibinde yokmus vardir bir hayir bu iste derdim olayi benden cikarirdim . ben kendim alip atmadim ya derdim
-Reklam-
+1 oy
(1,928 puan) tarafından
Ne kadar yüzsüz. Ben olsam evden kovarım. Hem sizde kalsın bedavadan bütün hizmeti yapılsın hem de yok parfüm kayboldu bilmem ne diye trip atsın. Gönder gitsin kendi anne babası çeksin tribini. 
(768 puan) tarafından
Anası babası ölmüş 17 yaşında bir kız
(1,928 puan) tarafından
Ama yaşi da büyükmüş baya. Biraz düşünmesi lazım minnet duygusu olması lazım.
(768 puan) tarafından
Ben 17 yaşında o olgunlukla değildim ergen sonuçta, bundan da çok bir şey beklememek lazım
0 oy
(26 puan) tarafından
100 telemi 1000 bin telemi anlamadimda eyer 100 teleyse ver gitsin cnm bence deymez 
tarafından
Bin TL canım
(26 puan) tarafından
he pardon ben yanlis okuduk cnm posti sen kaybetmemisen verme gergi duyma bence cnm
(5,749 puan) tarafından
valla 10 tl  yada onbin tl bile olsa ben sahsen evinde yasadigim kisiye diyemem boyle. hem evinde yasiyorum ekmegini asini paylasiyor benle hemde uste cikio. ben sahsen minnet duydugum icin bile demezdim bilerek kirsan bile  . okuyor falan da mi sizle yasiyor ogrenci falan mi.
0 oy
(3,870 puan) tarafından
1000 TL olsa ben vermem arabaya koydum ama sen pahalı parfümü elinde tutsaydin derdim bizde yerden toplamiyoruz ya parayi
tarafından
Çok haklsn annemde dedi madem.o kadar önemli değerli elinde taşısın sen niye üzülüyorsun dedi bana
0 oy
(4,581 puan) tarafından
Ailesiyle konuş bence senin hatan değil ailesi konuşsun cocuklariyla
(768 puan) tarafından
Anne baba ölmüş
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Annrnlerden nıye alıyosun onu anlamadım.
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Ver gitsin  dahada mehtap olma benceee
0 oy
(768 puan) tarafından
Önxeki postunu okumasam ver gitsin derdim ama önceki postunda madde kullandığından bahsetmişsin. Eğer doğruysa 1000 tl parfümüm gitti diyerek senden para alıp o maddeden alacak olmasın? Kıza yardım etmek onu kazanmak istediğini düşünerek eğer 1000 tl sana dokunamayacaksa şöyle yapabilirsin. Tamam nakit param yok, gel birlikte alışverişe çıkalım kaybettiğin parfümü ben sana alayım de. Derdi gerçekten parfümse kabul edip mutlu olur derdi yukarıda yazdığım gibiyse kabul etmez, o zaman da sen teklifini yapmış ve sorumluluktan kurtulmuş olursun
(5,749 puan) tarafından
oo madde falan kullaniyosa yani bencede is var bu isin icinde. ayrica herseyden onemlisi kendi ailen cocugun cocugun . madde kullanan birini kendi kardesim olsa evimde tutmak istemem. ana babasi yoksa bababnne anane dede falan . daha hic bise yoksa parfume bi. tl verene kadar ev arkadasi bulup kiraya ciksin. ben bile avonu. dandirik parfumu icin indirim falan kovaliyorum . bin tl parfumu ne gozune sokacak yani .
(768 puan) tarafından
Babaanne dede falan da yok ve kız 17 yaşında. Madde kullandığı kesin değil ama şüphelenmişler. Yine de çocuğu kazanmaya çalışmak lazım bence. Toplumu rahatsız eden olaylar olduğunda isyan ediyoruz o zaman bu çocuğun da öyle birine dönüşmesine izin vermemek lazım
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Sonucta kendisi kaybetmis belki baska bi yerde unuttu kendisi yada hic almadi
0 oy
(450 puan) tarafından
Vermezdim sonuçta sen kaybetmedin yani kendi tutsaydi o zaman 
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Parayı verme kaybettiği parfümü alabilirsin. Uyuşturucu kullandığından şüpheleniyoruz demiştin. O nedenle para verme. 

İlgili bir soru bulunamadı

404,868 soru

12,128,427 cevap

36,491 kullanıcı

...