+2 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından
Kolay kolay böyle şeyler paylaşmam akşam uyku tutmadı post attım dert oldu bide gündüz artı postu kim.diye yazdım .benim de çok büyük derdim olup yüzlerce görülüp sifir yorum alan postum oldu.ben vicdanen post yukarı yazarim. 

İyi bende o zaman yorum alsın diye sürekli kendi kendime yazıp yukarı çıkarıp saldıraym herkese 

Post kapanacak ama lütfen popüler kullanıcıdan çıkaramadığınz hırsınızi benden çıkarmayın. Burda hergun düzenli saçma post açan çok popüler binlerce puanı olan kullanıcı var onlara da diyin 

14 Cevaplar

+3 oy
(762 puan) tarafından
Hiç derdiniz yok mu burayı dert ediyorsunuz?
(762 puan) tarafından
Kendi yorum yapmayıp başka yorumlara muhalefet olanlari sevmiyorum iyi günler.
(3,843 puan) tarafından
Tok sözlü idilt ablam sakin:D
tarafından
Açık bir platform da istediğim yere istediğim şekilde seviyeli bir şekilde yorum yapmakta özgürüm değil mi ? :) bende seviyesiz konuşan insanları hiç sevmiyorum biliyor musun ? Mahalle ağzını falan :/. İyi günler canım ❤️
(762 puan) tarafından
Tomom
tarafından
:) ❤️
-Reklam-
+2 oy
(3,191 puan) tarafından
Ay boş ver ya. Buraya kafa dağıtmaya giriyoruz canım. Bilgimiz olursa derde derman olmaya da çalışıyoruz. Keyfim olsa herkese bir katkıda bulunmaya çalışırım ama bir haftadır tadım yok mesela sadece kafamı dağıtacağım şeylere giriyorum. 
(3,843 puan) tarafından
Bende öyle 3 aydır neler çektim ne sıkıntılar yaşadım dün moralim iyiydi hadi geyik yapım dedim içine ettiler
(3,191 puan) tarafından
Biliyorum takma devam et valla biraz eğlenceli şeyler görmeyi özlüyorum boşta deseler iki sohbet etmek iyi geliyor. Tabi dertleşicez de ben de dertleşiyorum mesela geçen havale mi diye sordum iki cevap geldi kimseye trip atmadım çünkü cevap yeterli geldikten sonra on kişi yazsa ne olacak
(3,843 puan) tarafından
Aynen canım öyle . Çok zor şeyler yaşadım psikolojik sorunlar yaşadım kendime gelemedim o zamanlar onun bile lafı oldu abartma diye
+2 oy
(11,455 puan) tarafından
Noldu kız ben bilmiyorum 
(3,843 puan) tarafından
Aman aşko dün iki geyik yaptık millete dert oldu :D posta yazan ayrı post açan ayrı :D kahretsin burda bile millete dert oldum :d
(11,455 puan) tarafından
Bu ara yine linç tayfa dolaşıyor bana bayadir ugramiyor sanami geldiler
(3,843 puan) tarafından
Sorma bana tosladı dün :D
+2 oy
(9,925 puan) tarafından
Kız abartma kadincagiz birşey dememisti ve genel diyorum diye yazmıştı yani sana özel yazmamıştı. Bu kdr takma ya her denileni her yazılanı 
(3,843 puan) tarafından
Ona özel değil zaten ki sadece o dile getirmedi.

Ki bu daha önce de yapıldı kırk yılda bir açan biriyim ben 3 aydır neler çektim kafam dağılsın istedim.
+2 oy
(1,659 puan) tarafından
Buranında mı popüleri var :D sanal bir ortam burası, hayatınızda muhtemelen hic yuzyuze gelmeyeceginiz insanlar için kızıp bir de vakit ayırıp buraya yazacak kadar canınızı sıkmayın derim.
(3,843 puan) tarafından
Var tabi :D

3 aydır neler çektim kafa dagitslim dedik dün
(1,659 puan) tarafından
Bence hiç canını sıkmana bunun için en degerli seyini vaktini dakikalarını harcamana değmez gülüp geçç☺️
(3,843 puan) tarafından
Sağol canım :)
+2 oy
(4,722 puan) tarafından
Kız boşver umursama konuyu bilmiyodum yorumlardan okudum bende senın ne sıkıntılar  çektiğini biliyorum insan buraya kafa dağıtmaya giriyor dertlerden bıraz olsa uzak durmak istiyor sende yav he he de geç  büşracım ❤salla gitsin yani ☺
(3,843 puan) tarafından
Sağol canım sağol ❤️
+2 oy
(1,431 puan) tarafından
Kız bana neller yazıyorlar cokda umurumda amannnnn sanki aynı sofradayiz
(3,843 puan) tarafından
Haha gamsizlik :D
(1,431 puan) tarafından
Yok kız gamsizlik değil bu rahatlık eskiden olsa ohooo neller yazardım yoruldum valla onca yıl çekmişim şimdi mutluluğu yaklaşmışım bunlardaki uğraşamam amannn
(3,843 puan) tarafından
Bende sivri dilliyim ama laf altında kalmakta kitabımda yok :D
(1,431 puan) tarafından
Geçti be güzelim o dediğin 20 li yaşlarda daydi ben gelmişim 40
(3,843 puan) tarafından
Yaşlı mısın sanki :* ♥️
+1 oy
(3,027 puan) tarafından
Ben sizin adiniza dikkat etmedim buradaki digerleri gibi denk geldi soykedim tekrar post acmaniza sasirdm 
(3,843 puan) tarafından
Çünkü sadece bunu dile getiren sen değilsin daha önce de yapıldı bana bu
(3,843 puan) tarafından
Ve ben bunu kırk yılda bir yapıyorum
(3,027 puan) tarafından
Gidip yorumlarimi siliyorm k bakmayin bu kadar caninizi skacagini tahmin edemedim
(3,843 puan) tarafından
Sil diye söylemedim ben ne zaman böyle bı şey yapsam dert oluyor benim de cok postum görmezden gelindi
+1 oy
(1,560 puan) tarafından
Kuzu ne oldu 
(3,843 puan) tarafından
Ne bileyim abla geyik muhabbeti yapsam ne zaman aynj şey
(1,560 puan) tarafından
Bazıları abartıyor ben yorum yapmıyorum onlara seninkine bazen yapıyorum hoşuma gidiyor. Yani hoşuna gidene yorum yap gitmeyene pas geç. Ne gerek var
(3,843 puan) tarafından
Evet millet standart olarak hergun boş post boş anlık alıyor benim de çok büyük sıkıntı günlerim oldu çok görmezden geljndi yüzlerce görüldü alınmasına rağmen sıfır yorum alındı amelîyat geçirdim zor günler geçirdim çok kafama takılan şeyler oldu yazdım kimse post yukarı yazmadı ben herkese yazmaya çalışıyorum
+1 oy
tarafından
Ne oldu ablacım problem nedir
(3,843 puan) tarafından
3 ay sonra kırk yılın başı geyik postu açtım kafam dağılsın moralim iyi diye dert oldu
tarafından
Valla ben buraya kafa dagitmak icin giriyorum..hep dertmi okuyalim.. zaten dünyamız dert..eglenceli postlari cok seviyorum gördüğümde de seviniyorum..
(3,843 puan) tarafından
Bende severim ♥️ derdi olana yardım etmeye çalışırım
+1 oy
(3,387 puan) tarafından
Kızzz nolduuu
(3,843 puan) tarafından
3 ay dertlerle boğuştuktan sonra dün geyik postu açtım millete dert oldu
(3,387 puan) tarafından
Ay kız aman burayı ciddiye alma çok. Senin açtığın post çok ilgi gördüyse bazılarının hoşuna gitmiyor
(3,843 puan) tarafından
Evet ilgi gördü dün . Ben 3 ay neler çektim ne çok ağladım acı çektim kafam dagilsin istedim sadece kötü etmişim
(3,387 puan) tarafından
Canım bu dünya kötülerin dünyası. Çok hassassın boşver üzme kendini sen paylaşımşarına devam et amaaan
(3,843 puan) tarafından
Ben evet ya çok takarım
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla burda kimseyi kafana takma öyle boş post açanlar var ki veya sıkıntısını dile getiren insanlara sallayan o kadar kişi var ki sanal alem işte gerçek hayatta yüzüne bakmayacağın kimseyi kafana takıp üzme tatlı canını 
(1,333 puan) tarafından
Üzülme kuzum benim şöyle düşün sana bir yararı olmayan insanın ne dediğini hangi köyün imamı takar
(3,843 puan) tarafından
Güzel sözmüşş :)
(1,333 puan) tarafından
Şimdi uydurdum valla djdjdjdjx
(3,843 puan) tarafından
Edebi zekan var demek ki :D
(1,333 puan) tarafından
Öyle diyelim öyle olsun o zaman :D
+1 oy
tarafından

1. Burda ne postlar var seninki masum kelebenk  d

2. Yaa bende isyan edicem. O kadar uzun post paylaşan oluyor ki hepsini usenmeden okuyorum cevap veriyorum bildiklerime. Geçen benim destana kimse yanıt vermemiş 12 kişi görmüş de .d.d ben üvey evlat miyim bana bu muamele yapılıyor. Alındım gücendim  .d şaka bir yana da gerçekten ciddi problem vardı bı Allah'ın kulu yazmamış pehh

3. Popüler ne demek kız. Burda isterse yüzbin puanı olsun isterse 1 puanı olsun herkes eşit. Yüksek puanlar artiliyo filan. O özellikte çok gerekli mi bilmem. Ama ben şey yapıyorum kim olursa olsun hoşuma giden yorum soru varsa artilarim. İnstada beğenmek gibi düşün. 

4. Bide biz + verince de mi puan yükseliyomus bilmiyodum o kadar alakam yok ben saf saf takılıyorum puan derdim olmadı yükselmiş burda takıla takıla. Aman yükselse n'olacak karşılığında madalya vermiyorlar ya :D

Bide bende Suna denk geliyorum birbirini her yorumda koruyan ayan ablalar çete gibiler birine bı laf edince hepsi geliyo..d sonra lafı alınca susup kalıyorlar   yani öyle puana kim olduğuna filan bakmam biliyosam yazarım . sende çok takılma canım iyileşmene odaklan. Yoksa o kadından çekeceğin var :woot:

tarafından
İste populyer dedikleri o tamda..biri bir yalnis aəy soylese cete gibi doluyorlar yalnis oldugunu bildikleri halde
(3,843 puan) tarafından
Aynen popüler o ve uzun yıllar burda demir baş olan :D kız ben görsem veririm

Evet iyi olamazsan kaynanamı oldurcem :D
tarafından
Heryeri popüler olsa nolur onların .d
(3,843 puan) tarafından
Aman gerçekten gruplaşma gırla zaten burda:D ben isme bakmam hırs da yapmam kin de tutmam mesela bı postta kavga ederiz diğer posta aşko ♥️ falan
+1 oy
(17,916 puan) tarafından
Mevzu ne gene ne kaçırdım 
(3,843 puan) tarafından
Aman aşko dün iki kere geyik yaptık ya saçma sapan paylaşımlar başa gidiyormuş da bilmem ne :D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 957 göst.
21 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ✓ Rüzgar'ın Annesi ✓ (162 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 352 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde Telli Turna (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 116 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 407 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,079 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...