1. Burda ne postlar var seninki masum kelebenk d
2. Yaa bende isyan edicem. O kadar uzun post paylaşan oluyor ki hepsini usenmeden okuyorum cevap veriyorum bildiklerime. Geçen benim destana kimse yanıt vermemiş 12 kişi görmüş de .d.d ben üvey evlat miyim bana bu muamele yapılıyor. Alındım gücendim .d şaka bir yana da gerçekten ciddi problem vardı bı Allah'ın kulu yazmamış pehh
3. Popüler ne demek kız. Burda isterse yüzbin puanı olsun isterse 1 puanı olsun herkes eşit. Yüksek puanlar artiliyo filan. O özellikte çok gerekli mi bilmem. Ama ben şey yapıyorum kim olursa olsun hoşuma giden yorum soru varsa artilarim. İnstada beğenmek gibi düşün.
4. Bide biz + verince de mi puan yükseliyomus bilmiyodum o kadar alakam yok ben saf saf takılıyorum puan derdim olmadı yükselmiş burda takıla takıla. Aman yükselse n'olacak karşılığında madalya vermiyorlar ya
Bide bende Suna denk geliyorum birbirini her yorumda koruyan ayan ablalar çete gibiler birine bı laf edince hepsi geliyo..d sonra lafı alınca susup kalıyorlar yani öyle puana kim olduğuna filan bakmam biliyosam yazarım . sende çok takılma canım iyileşmene odaklan. Yoksa o kadından çekeceğin var