0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (8,894 puan) tarafından
Bi borcum vardı eksik ödeme yaptım  para sıkıntısından 10 bin acığım var  artık bıktım bu borclardan bir yeri ödeyim borcu kapatayım derken diyer bölüm patlaklık veriyo keşke ev hanımına kradi verseler 

9 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Kredi diyorsun hala borç borçla kapanmaz Allah yardımcın olsun 
(8,894 puan) tarafından
Napacağımı şaşırıyom ya boclar çok dağınık keşke toplaya bilsem bir araya hic olmadı tek borcumu bilirim
-Reklam-
0 oy
(13,656 puan) tarafından
borcu borçla kapatmak da olmuyor ki, Allah yardımcın olsun. tez vakitte biter inşallah 
(8,894 puan) tarafından
Olmuyo da canım hic olmadı borclar bir araya toplanır
(13,656 puan) tarafından
işte icra durumu varsa bankalar vermeyebilir de
(8,894 puan) tarafından
İcra durumu bankadan dolayı diğil evkurdan dolayı
(13,656 puan) tarafından
yok işte banka o icrayı da bilir ondan kredi vermez.
(8,894 puan) tarafından
Olabilir canım hesap benim üstüme eşimin diğil de eşimede kredi cıkmıyo
0 oy
(7,242 puan) tarafından
Haramdan medet umarak hiç kapatamazsın ki 
(8,894 puan) tarafından
Haram mı bilmeme canım borcu bir araya toplamak istiyom böylede çok zor oluyo bir yeri öderken diğer yer patlaklık veriyo
(7,242 puan) tarafından
Tabiki öyle faiz sen bol bol vakıa suresi oku Rabbim genişletsin rızkını
(8,894 puan) tarafından
Amin işallah canım
0 oy
(4,471 puan) tarafından
Borçla borç kapatmak olmaz canım, yazgul hoca var Instagram'da onun önerdiği bir duanin linkini vericem belki derdine derman olur. https://www.instagram.com/p/B2yyLkwj9knvf55Pj-Pw4OOycpmgkn03hT1TwU0/?igsh=MWRwcXZ3bGpoeGJ2aA==
(8,894 puan) tarafından
Sağol canım işallah bi yoluna gireriz
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Bazı bankalar yeni müşterilere faizsiz kredi veriyor. Günahta olmaz en azından. Kimi 20 bin veriyor kimi 10 bin eşin falan basvuramaz mi
(8,894 puan) tarafından
az diyo eşim puanım
0 oy
(358 puan) tarafından
Öncelikle rabbim yardımcın olsun şöyle bir baktım sorularına profoline hep icralık ve borçla ilgili sotularin var borçla borç kapanmio bende o dönemden geçtim kredi kartlarına krediye ve evkura bulaşmayın derim.
(8,894 puan) tarafından
Bulaştık canım şimdide toplanamıyom ya heryerden  patlıyom bende
(8,894 puan) tarafından
Bankalarda bişey kalmadı ödendi bi büyük derdim evkur kaldı
(358 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun benim ayrı 3 bankaya kredi borcum eşimin ayrı 2 bankaya vardı 2miz berbaer çalıştık birbirimize söz verdik bulasmicaz diye çocuğunu kapattık çok şükür Evkur da bankadan beter bence onunlaea çok uğraştım ordan asla birşey almam birdaha
(8,894 puan) tarafından
Bende almam canım töbe motorun borcu bitsin hemen satacam  işallah
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Rabbım kurtarsın insallah
(8,894 puan) tarafından
İşallah canım
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Size kredi verseler onun da bir geri ödemesi olacak su an odeyemiyorsaniz o zaman hiç odeyemezsiniz işte böyle bilmedrn kredi falan çekilmez keske bir ise girip çalışsanız 
(8,894 puan) tarafından
Amcam cekti krediyi Allaha şükür şuan ödüyom babam da biraz destek yapıyo 8 taksit kaldı kredinin
0 oy
(123 puan) tarafından
Dert etme canım . Rabbim yardimcin olsun Allah beterinden korusun.  Ne borçlar var ödenmeyecek kadar olan insan yükünü aşan . Seninki tabiki az demiyorum ama içinden çıkılmaz borçlar değil.  Sen Allah'a teslim ol çabala Rabbim öyle bı yardım ediyor ki.  
(8,894 puan) tarafından
Haklısın canim amçam cekti krediyi şükür suan ödüyom 8 ay kaldı bitmesine babamda biraz yardımcı oluyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 362 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.

411,677 soru

12,393,013 cevap

43,969 kullanıcı

Kategoriler