+2 oy
858 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,692 puan) tarafından
Eşim ve 2 oğlum esmer ben ve kızımda kumralız beyaz tenli değiliz ama biraz daha açığız

Bebeğim 2 buçuk aylık bana aşırı güzel görünüyor ama görenler sırf beyaz tenli değil diye çirkin diyorlar ve babasına benziyor diyorlar. Allah etsin babalarına benzesinler zaten babalarına benzesinler istiyorum bende. 

Ama beğenmedikleri için söylüyorlar :)) 

sadece beyaz tenli bebekler mi seviliyor. 

Kızım çok güzeldir komşumun kızıyla yaşıt beraber dışarı çıktığımızda sırf beyaz tenli diye kızıma bakmayıp komşumun kızını seviyorlar

50 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
Benimde kızım 1 yaşında tamam toplanacak kadar saci yok ama pembe giydiryorum elbise giydiryorum ona rağmen erkek mi diye soruyorlar oysa kız güzelliği olur ya o şekilde güzellikte var anlamadım gitti bende buna sinir oluyorum 
(252 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında evet beyaz tenli sacida önden arkada kadar kahkullu arka ensesi tıraş oluyo sadece bilmem anlatabildim mi ama görünüşüyle değil de daha cok cenesiyle ilgi çekiyor herkesle konusuyo napiyosun falan diye ama öğrettik gibi çok şükür birisi öpmek isteyince hemen bize bakiyo öpsün mu diye yada birisi para verince alım mi diye alma dersek hayır istemiyorum diye geri cekiyo kendini şimdiden öğretmeye başladık başkası dokunamaz opemez diye öyle bir çağda yaşıyoruz ki okul zamanı korkuyorum yanında olamicaz diye
(6,692 puan) tarafından
Sanırım anne babalarının gördüğü güzelliği karşıdaki insanlar görmüyorlar
(252 puan) tarafından
Aynen öyle herkesin çocuğu kendine güzel aklıma gelince öyle galeriye resimlerine bakarim çocuklarımın bana göre dünyanın en güzel kızı benim kızım oğlumda aynı sekilde
(6,692 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
(695 puan) tarafından
Ayy ben de anlasam onu. 15 günlük bebeğim var. Kaynanam doğduğundan beri gözü ne renk inşallah mavi olur çocuk inşallah sarı olur bilmem ne. Arkadaşlarım görmeye geldi ayy bu aynı eniştem az baksaydın ona keşke daha çok aynaya baksaydın dediler. İlk kızımda da millet öyle yaptı esmer bu bilmem ne. Baba esmer ben kumral ne bekliyorlar altın gibi çocuk mu çıkacak ne çıkacak 
(6,692 puan) tarafından
Bizim gözümüzde zaten altın gibiler. Ben şimdiye kadar hiçbir çocuğa çirkin vs demedim insanlar çok tuhaf
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Sanırım toplumda beyaz tenli renkli gözlü daha beğeniliyor bizde 5 eltiyiz kaynanam sonunda hayalimdeki gelini alabildim dedi neden dedim hep senin gibi beyaz tenli pembe yanaklı istemiştim oğullarım hep kara kuru gelinler getirdi demişti eltimin yanında kızmıştı oda o aklıma geldi:)
(6,692 puan) tarafından
Diğerlerine ayıp etmiş Allah yaratmış ne yapsın zavallı gelinler :D
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Ben kızımı çirkin diye sevenlere senden güzel diyorum benim kızım da kumrala yakın  kara kızım diye sever bizimkiler hoşuma da gider ama herhangi biri kızım için ay çirkin seni falan dediğinde aynaya bakmanı öneririm deyip kızımı alıp giderim bu ayrımcılığa tahammülüm asla yoktur çocuk çocuktur hepsi birbirinden güzel ve alımlıdır aksini iddia eden ya salaktır yada güzellik algısıyla kafasını bozmuştur 
(6,692 puan) tarafından
Bende asla ayrımcılık etmem hiçbir çocuğa da çirkin demedim böyle bir saçmalık olamaz
(1,484 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum her çocuk özel ve güzeldir ten rengi önemli değil o saflığı o masumluğu ten rengiyle ayrıştırmaları gerekiyor artık
0 oy
(51,495 puan) tarafından
Allah Allah bebek o ya sinir oluyorum böyle davrananlara ikisini de sevseler elleri mi asinir ne cins insanlar var 
(6,692 puan) tarafından
Aynen öyle tuhafıma gidiyor halbuki kızım o kadar güzel ki
(51,495 puan) tarafından
öp benim icin güzelliği
(6,692 puan) tarafından
Öperim teşekkür ederim ❤☺
0 oy
(327 puan) tarafından
1ci kızım da dediler ay bu çok esmer (zaten dedim dua ettim kabul oldu )yine çirkin dediler

2ci kizim geldi dünyaya 2ay önce şimdi benim un gibi Beyaz ten rengi güzel dediler ama kızım doğar doğmaz gorumcemin ilk lafı ay onun burnu çok büyük çirkindir bende dedim Allah yaratığın şeye nasıl ôyle söylersin sustu ve hep ama hep kendi ailesine benzemeye çalışyorlar niye öyleler?
(6,692 puan) tarafından
Bi çocuk beğendiremediğimiz kalmıştı :)
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Benim kızım kumral arkadaşımın kızı tombul mavi göz sarı saç beyaz ten maşallahı var ne zaman dışarı çıksak insanlar onu severler ama hiç aklıma böyle bir şey gelmedi. Olabilir yani. Evlat olduğu için zaten sana her şekilde güzel gelecek. Çirkin de olabilir güzelde. Sevsinler sevmesinler ne fark eder Allah çirkin şansı versin demişler. 
(6,692 puan) tarafından
Sevsinler de ona bişey demiyorum ama kızım bakakalıyor biz zaten yeterince seviyoruz beğeniyoruz. Kızım da o kadar güzel ki yüzü saçları giydiği herşey yakışır. Tuhafıma gidiyor
0 oy
(310 puan) tarafından
Büyüyünce esmerleri beğeniyor lar :)
(6,692 puan) tarafından
Bende esmerleri beğenirim görümcem esmer o kadar güzelki
0 oy
(4,264 puan) tarafından
Esmer bebekler tombul olursa daha sevimli oluyorlar zayıf esmer bebek çok dikkat cekmiyo bence 
(6,692 puan) tarafından
Kız napalım oda onların yapısı işte :D ama benim bebeler tombul oluyor genelde
(4,264 puan) tarafından
Benim kasteddigim zayıf tamamen deri kemik oluyo ya öyle  çok şişman olmasına gerek yok :)
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Kız ne alakasi var cevrendekiler tuaf demekki çocuk her şekilde sevilir ya 
(6,692 puan) tarafından
Bilmem sadece kendi çevrem değil tanımadığım insanlardan da aynı şeyi görüyorum ben
(3,602 puan) tarafından
Yok kız takıntı haline getirdigin içine sana öyle geliyordur mesela benim kızımda beyaz tenli ama eşimin tarafı esmer olduğu için kızım onlara değişik geliyor diyorlar sizinki Rus çocuklarına benziyor bizimkilerden farklı halbuki hepside aynı benim için
(6,692 puan) tarafından
Yok canım takıntı değil ten rengini hiç önemsemedim zaten gözümde ay parçasi gibi üçüde ama dikkatimi çekiyor bu güzellik algısı

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 251 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
10 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde AyseN. (4,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 286 göst.

409,064 soru

12,294,835 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...