+1 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,027 puan) tarafından
Cat kapi aile dostumuz geldi 2 gibi falan bende 12 bucuk gibi kalkmstm ev haliyle daginik zaten 3 gundir de dogru duzgn yapmiyodm sadece supuruyodm o kadar neyse eltisiyle geldi evi gezidrmek istedi dedim musait degilim baska zamn dedim olsn yabanci moyz dedi gezdiler moralim bozuldu ya 

Of ya kesin arkamdan ne daginik diyecekler moralim bozuldu kendime kizdm geberip yattin erkenden kalksaydn rezil oldm

17 Cevaplar

+3 oy
(4,308 puan) tarafından

Kim ne der diye yaşamak tan ne zaman vaz geçerseniz o zaman çok ama çok mutlu olup anin tadina varacaksınız :devil: :woot: daginikmi deliler evet dağınığım de pismi dediler evet cok pisim gel temizle de hayat cok kısa zevkinize bakin 

(3,027 puan) tarafından
Aslinda kendime laf getirmek istemezdm ama bu hafta salinca ev darmadagin oldu kapinin onune duruyo4m yok oadin kilitli kapumi aiciyo yatal pdama da burasina asla izin veremem dedm kocan yanjnda da yok neyinden cekiniyon dedi yabanci mym annen ssyilirim fln fisman
(4,308 puan) tarafından
Laf gelecek bir durum yok bak kendimden örnek vereyim yemin ederim her sabah sil süpür toz al halı silkele öğleye kadar yemeklerimi bile hazırlamış olurdum o kadar ki takıntılı biriydim halıda 1 tane toz olsun süpürge açardım gece açamıyorsam gırgır ile yapardim Haziran +16 gibi hayatım bir kaydı  suyumu alip icemedim 2 ay eşim beni bezledi düşün sonra döndüm dedimki dağınıklık çok farklı pis olmak cok farklı şeyler sana yemin ederim suan evde herşey her yerde bir dünya işim var sabah 7 gibi nakliye gelecek ve ben işleri bıraktım çay içmeye çıktım kesmedi eşimi aradım izin al erken çık çarşıya gitmek istiyorum diye 1 saat sonra 1 dakika sonra  basimiza ne gelecek belli değil o yüzden gerçekten kimin ne dediği ile ilgilenme
(3,027 puan) tarafından
Pis degilim bantomu fircalarim 2 gunde bi muhakkak supurge tutamazsam robot supyrge her gun.calisiyo ama.katlanack camasurla4im vardi bi odam camasir odasi gibi ustune bide kurutmaligin ustunde de camasie vardi salmstm yani
Oglumun oyuncak daginkligi vardi
Offf dun bide ailemin mezarina gidemiyodm psilogum telkinle bu hafta icinde gidiceksn dedi dun gittm taslarini isimlerin8 gorunce aglama krizine giriyprm her defasinda inan dun yemek bile yapasim gelmedi orduevine goturdm oglmu okuldan aldktan sonra bizjm eve uzak donust3 de yuruyerek donduk eve elumi hic surememis oldm
-Reklam-
+2 oy
(12,610 puan) tarafından
terbiyesizlik yapmışlar, bir ev gezdirmiş ne alaka. hiç kimse, başka birine çat kapı gitmemeli
(12,610 puan) tarafından
senin suçun değil bu. insan het zaman evi toparlayacak güç bulamaz kendinde. müsait değilim demene rağmen bunu yapanlar suçlu. ben kolay kolay görüşmezdim bir daha
tarafından
Kendine niye kıziyorsun ki kizman gereken Cat kapı gelenler. Kapıdan bile almayacaksin valla ben öyle yapıyorum kim olursa olsun kusur bakma vakitsiz geldin haber etseydin şimdi evden çıkacaktım deyip geri gönderiyorum. Kaldı ki bir de ev gezdirmek ne alaka ya hiç sevmem öyle şeyleri kendini suçlu hissetme arkandan konuşulacak laflara da kulak asmamayi öğren umruna bile takma canım. Herkesin evi her saniye derli toplu değil merak etme hepimz öyleyiz robot değiliz. her zaman düzen  zengin evinde, 7/24 hizmetçiyle çalışılan yerde olur.
(3,027 puan) tarafından
Valla memleketimde yas surecumde gozyasimi silen olmadi tek basina agladm gelen de bu tipler tek kaldi napiyo korkuyo mu yalnz ne yapiyo
Evi satip baska sehre tasincqm buradaki toksik cevremden bktm
(3,027 puan) tarafından
Ne biliyim insan ister ist3mez.modum dustu pazara gidicektim gidicek gucm kalmadi sayesjnde
(12,610 puan) tarafından
hiç kimse için canını sıktığına değmez.
+2 oy
(1,057 puan) tarafından
Sen izin vermediğin halde evini gezmeleri çok büyük ayıp olmuş. 
(3,027 puan) tarafından
Sevdigim biri eltisine evi gosteriyo guya ben istemiyorm d3dim eltisi de demedi hadi giselim.kiz musait degil diye sanki satliga ciakrdim eve bakiyolar
Iki de bir yabanci miyiz diyip durdu
(1,057 puan) tarafından
Aynı durumu ben de çok yaşadım. Kaynanam çatkapı misafir getirir. Hiç müsaitmi değilmiyim umrunda olmaz. İnan kafaya takmaya değmez hiç.
(3,027 puan) tarafından
Ama evim daginikti utandm
+1 oy
(3,843 puan) tarafından
Hic hoş bı durum değil Cat kapı gelmeleri . Derse desin boşver 
(3,843 puan) tarafından
Ege'nin insanı İzmir Bergama mi
(3,027 puan) tarafından
Evet cnm izmir bergama Allah razi olsn hepsinden memmun ayroldm
(3,843 puan) tarafından
Aa amcam var benim de orda bende Manisaliym hemşeri çıktık:D
(3,027 puan) tarafından
Valla oralara tasjnmayi dusunuyorm kars ta toki evim var satip annemin evini de satcm artik burasi iyi gelmiyo zaten oralari gordukten sonra sldm memleketi
Manisa bergama balikesir denizli vs ege den dusunuyorm artik evler pahali olmasa keske ins denklestirirzde alabilorz
(3,843 puan) tarafından
Malesef çok pahalı canım ya alacak gibi değil
+1 oy
(235 puan) tarafından
Açmasaydın kapıyı evde yokmuş gibi..yaptığı büyük terbiyesizlik ben olsam asıl ben her yerde o kadının saygısızlığını anlatırdım
(3,027 puan) tarafından
Ne bileym cnm boyle yapacagini kendime de kizginim gebrdm yattm kalksaydm toplasahdm iste lahvalti yaptik mutfagk supurgeliypdm geldiler
+1 oy
(6,955 puan) tarafından
Ev gezmek nasıl bir saçmalık ya müze mi senin evin her Allah'ım onlar densizlik etmiş ev halin sonuçta 
(3,027 puan) tarafından
3 gundur salmistim hele dun mszarlik ziyaretinden slnra evde yemek bile yapasm gelmedi oglani okuldan aldm orduevine goturdum gec geldm yuruyer3k eve de her yer her yerdeydi rezil oldm
(6,955 puan) tarafından
Ne düşünürlerse düşünsünler canım takma boşver ayıp eden onlar
+1 oy
(4,253 puan) tarafından
Sen neden sinir oluyosun ki? Utanip sikilacak kisi onlar. Ayrica musait degilim diyosub yabanci miyiz diyo, evet bu eve yabancisin ben istemiyorum diye kesin dille reddetmeliydin.
(3,027 puan) tarafından
Yatak odasinda durdurqbildm gostermek istemiyorm diyorm kocan bil3 yok yaninda diyo yabncu miyiz bende asla yok burasi kalsn dedm
Giderk3n de kendini bu kadar salma biz yabanci d3giliz diye de nasihat veriyo
(4,253 puan) tarafından
Ev burasi bi dahakine siz haber verseniz daha iyi olur deseydin. Densiz insan.
(3,027 puan) tarafından
Aynen ya densizlik hadi gelidn kahveni ic git
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Evi niye gezdiriyor müze mi evin höst. Ay çok terbiyesizlik ara kadını ve yaptığından hiç hoşlanmadığını söyle gerçekten mülki hakka taciz bu ne demek evi mi gezmek benim müsaade ettiğim buyur ettiğim yer dışında bir yere giremez misafir annem bile destursuz girmez benim yatak odama ne münasebet. 
(3,027 puan) tarafından
Evimi satip baska sehre tasinma dusuncem vardi ama artik tamamen dusunuyorm zor gunumd3 kimse yanimda plmadi yalnz agladm anca laf soz dedikodu esime memlekete gitmk istemedigimi bergama daydm orada kalmak istedigimj soyleynce anlatamamstm ama ins gidicem artik
(13,105 puan) tarafından
Kız sen valla çok takıyorsun. Umursamamayı öğren akraba eş dost hepsi hikaye insan yalnız ve yalnız kendi huzurundan mesul kapar kapını bitti. Annenden kalmış evin mutluysan evi de seviyorsan ne satacakmışsın
(3,027 puan) tarafından
Mutlu degilm evi de sevmiyorm cnku icnde yasayamadilar es dost akrsbs cvrrmjde sevmkyorm yalnz olunca da hayat ceklmiyo ege tarafi dusunuyorm
(13,105 puan) tarafından
O zaman iş değişir senin huzurun temelde böyle orada yoksa gitmek mantıklı
(3,027 puan) tarafından
Hicret lazim kafama da kurdum bu sehirden gitmeyo hep hayal ediyorm bana diyolar yabwmci sehirde napcan burada da yalnzm.burda da candan kimsrm yok bergama da yasamistm buraya gelmeden  oranin insanalri iyi geldi sardi sarmaladilar
+1 oy
(540 puan) tarafından
Yani onların çat kapı gelmeleri ve ev gezdirmesi ne kadar ayıp ya !! Ben hiç sevmiyorum Cat kapı gelen insanları ve bu yüzden evi sürekli toplu tutmaya çalışıyorum 
(3,027 puan) tarafından
Bende saldim bu hafta ne yalan soyleyryim dun hic evde durmadim psikolgumun telkinyle bayramdan beridir ailemin mezarina gidemiyodm dun yogun duygusal syrec yasadm gittim tek basina oglumu okyldan almaya gidince cnm yemek bile istemedi orduevjne goturdum donuste yurudum oylece kaldi her is bugune gec kalkmasaydim.rezil oldm
+1 oy
(1,347 puan) tarafından
Onların terbiyesizliği 
(3,027 puan) tarafından
Valla utandirdilar sagolsnlar
+1 oy
(17,916 puan) tarafından
Evet yabancısınız demek istedim :) onlar utansın müsait değil demene rağmen gezmiş üstelik ev gezmek ne ya ev yeni ise ya da yeni evli birinin evi ise ev sahibi teklif eder gezmeyi misafir gelmişken evi gezeyim demez 
(3,027 puan) tarafından
Baska zaman gellin dedm rahmetli annemden kaldo ev yeni sayilir kadin ilk kez geliyo o kadinda kiz musakt degil neysse demiyo evi satin alacak swnki illa gormeleri lazim 3 gundur gergindim dun bide mezarlik ziyaretine gittim ailemin gidemiyodm onlarin ismini tasta gormek zoruma.gidiyodu psikoligom telkiniyle gittim kotu oldm dun yemek dahi yapamadim evi toplamayi birakin oglumu orduevine goturdm donuste turuduk falan dun tum gum evde bile yoktum ustine boyle olnca iyice moralim coktu
(17,916 puan) tarafından
İnsanlar kendinde bu haddi nerden buluyor anlamış değilim
(3,027 puan) tarafından
Kesnlikle kendimi salmamam lazim bi daha gebersem de cok uzgunde olsam kendimi salmicam
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Onlar utansın. Ben olsam kapıyı bile açmazdım. Ne büyük terbiyesizlik ya. 
(3,027 puan) tarafından
Aynen musait degil diyorm uzerimde daha pijamalarim duruyodu kahvalti yaptik ustuumu degismeden mutfga girdim kahvaltiligi tipla bulasik yika vs supurgeledm ustyne geldiler
(1,853 puan) tarafından
Hayır evi gezdirmek nedir ya. Valla benim babam evime geldi ne yatak odasına ne mutfağıma girmiştir. Kendi ailem bile evimde gezmez izinsiz yani bu nasıl hadsizlik
(3,027 puan) tarafından
Ay bide agzimla daginigm musaot ddgilim gec kalktm diyorm kapunin onune duruyprm yatak odasinda zor durdurdm sonra nasihat vrrdi biz yabanci degiliz salma kendini bu kadar gencsin tek cocugun var vs
(1,853 puan) tarafından
A a sana ne ayol istersem salarim kime ne. Psikolojim bozuktur elim kolum kalkmaz, canım istemez yapmam kime ne ? Canım sen mesafe koy görüşme bu insanla
(3,027 puan) tarafından
Kesinlikle ins su sehirden kurtulurm
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla ben olsam müsait değilim başka zaman gelirsiniz kusura bakmayın der gönderirdim üstelenmesinden hayatta hoşlanmam ve direkt o şuursuz şahsa mesaj atardım müsaitmisin diye sor bir dahakine diye bu ne terbiyesizlik ya sen hiç takma kafana dağınıksa dağınık kime ne 
(1,333 puan) tarafından
Sal gitsin ya ev işi nankördür bacım nereyi ne kadar toplarsan o kadar dağılır benimde bir yaşında kızım var oturma odam hep oyuncaktır evime gelen çocuklu olduğumu bilecek bilmiyorsa gelmeyecek senin de derdin varmış o yüzden salmışsın hakkındır evine gelen müsaitmisin diye soracak laubaliliğe gerek yok
(3,027 puan) tarafından
Annem alistirdi catkapi millete annem kendini oncelemez millete onem verirdi bir arkadasi daha vardi annemin memlekete ilk geldifkm zamanlar catkapi geliyodu her gun her gun esim asker kistli zamanimz var kahvaltimizj kocam o ben yapiyoduk evim isim o zamanda kaliyodu yok kahv3si yok yalnz kalamsin aksm yemegine 4 ten once baslayamiyodm
Hatta buraya da post actm o konu hakknda da bir gun ondqn once davrandm bugun bize geleceksen evde yokm.dedm gelecgn zaman ara dedm kustu daha da gelmiyo
(1,333 puan) tarafından
İyi etmişsin böyle olmak lazım brnim kaynanam da müsaitmisin demez gelirdi bir gün geliyorum dedi evde değilim haber verseydin dedim şimdi müsaitmisin diye sorar öyle gelir
(3,027 puan) tarafından
Aynen ya herkesin kendine gore isi gucu var
(1,333 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum sıkma tatlı canını bişey derlerse de müsait değilim dediğimde yangından mal kaçırır gibi girmeseydiniz evime dersin
0 oy
(881 puan) tarafından
Ya bu gelen misafirlerin ev gezme merakını anlamıyorum benim de ilk evlendiğimde kaynanam öyleydi. Herkesi peşine takar çat kapı gelirdi bebek doğdu yine aynısını yaptı. Bence seni ayıbın değil onların yaptığı ayıp ben olsam ısrar ederdim ev müsait değil diyorum ya girmeyin derdim diyorum da yeri gelince 
(3,027 puan) tarafından
Defalarca dedim en son yatak odamanin onune kendimi loydm hala diyolar biz yabanci degiliz olsn ama istemiyorm olmaz di6orm wltisi de mih gibo bekliyo birinden biri vazgecmiyo asla odaya musaad4 edememndedm ter doktum de girmediler
(881 puan) tarafından
Ayy ne kadar ayıp ya ne biçim insanlar öyle bence muhatap olma bir daha gördüğünde de o yengeye de ki bana haber vermeden evime misafir getirme. O sna öyle davranmaya çekinmiyor sen de çekinme
(3,027 puan) tarafından
Aslnda iyi biridir ama iste ince dusuncesi yok birax
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Ne munasebet benım evımı gezdırıcek sen ona ragmen lutfen baska zaman diyebilirdin canım 
(3,027 puan) tarafından
Kiz defalarca dedim kilitli kapum8 zorla actilar yatak odama resken 10 dk direndim sokmamak.icin saka gibi
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Ne ayıp yarabbim müsait değil dediğin halde ısrar ediyolar. Cok sinir bozucu. 
(3,027 puan) tarafından
Evet ya bense gittigim yerde yardim etmek icin bile izinsiz ne dolap acarim kizarlar hatta ne izin istiypsn diye ne baska odalara giderim olmasi gereken de o bence
(19,494 puan) tarafından
Olması gereken o
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Kim ne demiş, kim napmis evi pişmiş hazırlığı yokmuş kimene takma kafama desinler padisahinda arkasından konuşmuşlar bosverrrr
(3,027 puan) tarafından
Modum dustu yok yere disari ciktm suan kafamo topladm
(1,431 puan) tarafından
Kurban olsunlar senin ellerine
(3,027 puan) tarafından
Cansiniz ya vallahi modumu yukselttiniz Allah razi olsn ins bu sehorden de hayorli bir yere gitmek nasp olr
Allah tatli dilinizin mukafatini versn
(1,431 puan) tarafından
Amin canm benimm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
0 oy