0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne diyeceğimi nereden başlayacağımı bilemiyorum tükendim gibi ama dışarıdan gülmem gerektiğini çok iyi biliyorum bazen boş veriyorum bazen iliklerime kadar boşluğu yaşıyorum 

Kaynanamdayim. Eşimin ailesi kötü değil elhamdülillah var ufak tefek sıkıntıları ama kötü insan değiller görmemezlikten geliyorum 

Görümcem geldi annesine uzaktan annesi yağa yatırıp hal batırıyor okadar seviyor ki kızını ya ben onları izlerken binan boşluğa düştüm gibi oldum sanki günlerdir aç gibi susuz gibi hissettim kendimi içimi dökmek istedim 

5 Cevaplar

0 oy
(299 puan) tarafından
Neden ogle hissettiniz merak ettim ama.bence kiskanma degil.bu nor özleminiz mi var yada size karsi anneniz.bu sekilde degil miydi annesiz mj.buyudunuz.sayet bence kiskanmis olsaydiniz bu yazi bu sekilde olmazdi diye dusundum
(299 puan) tarafından
Ben tahmin ettim zaten ama.bazen hic beklemedigimiz seylerle sinaniyoruz uzmeyin kemdinizi
tarafından
Bı mutlu ailem olmasını çok isterdim ölmeden göremeyecem biliyorum öldükten sonrada göremem çünkü hesap günü olacaktır rabbim soracaktır
Çok ezildim çok kırıldım çok tükendim ya bı anne bu baba bı aile sevgisi istedim olmadı ya gördükçe içim kan ağlıyor eşimin ailesini bağırarak aglayasim geliyor ya benimkiler
Hep bı çıkar hep bı dışlama hep bı hor görme evlat ayrımı
Aylar yıllar gitmeyin demezler ki neden gelmiyon yasa hı gidelim
tarafından
İçim bomboş furmak istemiyorum burda onları izlerken kahroluyorum herkes yatsa sabaha kadar ağlarım
(299 puan) tarafından
Sizde esinizin ailesine sarilin kim olursa olsun sizi haketmeyen kimse için kendinizi yipratmayin
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
O kadar normal ki böyle hissetmeniz bazen görmek istediğimiz sevgiyi bir başkasının görüyor oluşu bizi yaralayabiliyor sonra yerini kocaman bir keşke ye bırakıyor keşke ben de böyle bir hayat yaşasaydım diyoruz ama geçicek bir evladınız olursa o gücü o sevgiyi her zerresine kadar alıyorsunuz
(1,333 puan) tarafından
Gelicek ama biraz zamanı var biraz canımız yanıyor ama sonrası çok güzel inan bana
tarafından
Suqn gözlerim yaşla dolduk
(1,333 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki güzelim ama geçicek herşey geride kalıcak ve sen çok güçlü olucaksın
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️
(1,333 puan) tarafından
Rica ederim canım benim ❤️❤️
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Canım benim ya üzülme lütfen ne desem bilemedim Rabbım anne babanın yüreğine evlat sevgisi versin insan kaç yaşında olursa olsun hep simartilmak istiyor:(
tarafından
Ya görsen onları birde beni ya kaldım su koca dünyada çaresiz
0 oy
(806 puan) tarafından
Görümcem annesine karşı o kadar saygısız ki yanımda annesine bela okuyan hain bi insan. O kadar gücüme gitti ki ağlamamak için zor tuttum anlayamıyorum bi insan annesine nasıl böyle davranır. 

Doğur büyüt yeme yedir giyme giydir bi de okut mimar yap gelsin sana bela okusun. 
tarafından
Annesi onu çok sever emin olun
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Ahh ahh aile ozlemi rabbim kavustursun insallah
tarafından
Hiç bir zaman olmayacak
(2,818 puan) tarafından
Neden canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
6 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Buket166 (24 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 154 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,800 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,659 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...