0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (1,645 puan) tarafından
Sonunda bittiiiiii valla öyle rahatladım ki anlatamam dünden beri sinir krizleri geciriyoduk gecen senede kac kere de konustuk ögretmenle alısmalılar diyip duruyo 2 sınıflar da bu cocuklar hafta sonları hep fazla veriyor ödevi hafta içi bazen 4 bazen 6 sayfa ama hafta sonları 10 20 30 sayfa çocukta bıkıyo aglıyo hergün ödev yapıyorum tatil yapamıyorum hiç diye bende cuma cumartesi yaptırıyoum pazar dinleniyo en azından 

12 Cevaplar

+1 oy
(2,481 puan) tarafından
Kim ne derse desin belki linc edenlerde olur ama umrumda degil.bir ogretmen eve bukadr fazla odev veriyorsa eger kesinlikle okulda adam akilli ders ogretmiyor yada isletmiyordur.evde yaptiriyordur ki bunu bizzat yasadm ve etrafndakilerde yasadi.ogretmen okulda ders yapmayip eve yagdiriyor konulari boyle bitittiriyor.hicbirseyde kataniyorlar cocuklara.daha o cocuklrin elleri neki 30sayfa odev allah akil fikir versn diyorm baskada bisi demiyorm
(1,645 puan) tarafından
Yok canım bizde kaynak kitap var artı akıllı tahtaya yada yansıtıyormus devletin verdiği ders kitabından vermiş coğu okuma ve ornek ama cocuk ister istemez sıkılıyo
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Biz de 1.sınıfız ama hiç öyle 30 sayfa ödev vermez sizinki çok vermiş ne o öyle 
(1,645 puan) tarafından
1 ci sınıfta da hafta sonları 1 ci dönem 6 7 sayfa  2ci dönem 10 15 sayfa veriyodu 2 ci sınıf olduk 30 a cıktı gecen haftada 20 sayfa vermişti
(2,390 puan) tarafından
Sizinki baya veriyormuş geçenler de test kitabından fazla ödev vermişti veliler ayaklandı çok verdiniz diye
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Çok fazla ödev vermiş çocukta haklı isyan etmekte. Birlik olup konuşmanız gerekiyor 
(1,645 puan) tarafından
Konustuk aslında okulun basında hafta içi n fazla 6 sayfa test veriyodu 4 e düşürdü dün matematik kitabından 30 sayfa vermiş coğu örnek okuma ama cocuk yinede sıkıldı ister istemez 2 günde bitirdik normalde 3günde yaptırırdım ama oğlum anne bugun bitirelim yarın oynayayım dedi
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Çocuk haklı yaa daha 1. Sınıf ve 30 sayfalık ödev ne Allahim yarabbim 
(1,645 puan) tarafından
2 ci sınıfız canım ama 1 de de 2 ci dönem 15 20 sayfa test v okuma veriyodu ve okuduğumu kitaplar hep 25 30 sayfalık kitaplardı matematik ders kitabından vermiş coğu okuma ve örnek ama cocuk sıkıldı
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Çok fazla ya niye itiraz etmiyorsunuz bizim öğretmen bu konuda çok duyarlıdır söylersek azaltır bizim en fazla 10 olduğu oluyor ama basit çocuk kendi 1 saatte yapıyor ne mümkün 30 sayfaa 
(1,645 puan) tarafından
Konusmustuk sene basında testleri 6 sayfadan 4 e düşürmüştü mat ders kitabından vermiş sadece coğu okuma örnek ama sıkılı ister istemez
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Sizce 20 30 sayfa normal mi? Bu durum anormal otesi. Haftasonu hadi olsun olsun 10 sayfa olsun. Hafta ici diyosun 6 sayfa. Bu cocuk ne zaman dinlencek, ne zaman oynicak, ne zaman baska bir aktivite yapicak. Isi gucu odev mi? Muhtemelen ogretmen okulda yetisemeyip eve gonderiyo yani bu anormal bi durum bence. Ogretmenle konusulmali yani ben olsam konusurdum.
(1,645 puan) tarafından
Konustuk canım gecen senede fazla veriyodu bu sene basında konstuk 6 dan 4 e düşürdü yok kız ne yetişememesi diğer sınıflardan öndeyiz suanda ders kitabından vermiş buyuk ihtimal tekrar olsun diye kaynak kitapta var artı baska bi programdan akıllı tahtaya da yansıtıp yaptırıyomus çogu okuma ve ornek ama cocuk ister istemez sıkıldı işlemler cok fazla cunkü
(4,250 puan) tarafından
Cok odev veya cok onde yapmak verimlilik demek degil ki. Benim ilkokul ogretmenim odev vermezdi inan. Hatta annem der herkes sikayet ederdi odev vermiyosun diye. Ama dersi derste yapardi ve inan en basarili ogrenciler bizim siniftaydi. Benim oglumda 1. Sinif hem devletin hem kaynak kitabi hepsini okulda ilerletiyo yani eve bisey kalmiyo, 3 4 sayfa eve veriyo. Dusun haftasonu suan 4 sayfa odevi var. Arkadasimin ogretmeni yan sinif yani sizinki gibi 10 sayfa vs veriyomus. Agliyo cocuk diyo. Bilemiyorum 30 sayfa yapan cocuk sikildigi icin ogrenmez zaten sadece yapmak icin yapar. Tekrar boyle bisey degil cunku.
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Valla o kadar abartan öğretmene karşılık ben de çocuğuma zorla yaptırmam ödevleri şahsen yazıktır günahtır 30 sayfa nedir lise öğrencisi için bile zor 

Zorlamayın bence her sayfadan 1 2 soru çözüp bıraksın yeter bence 
(1,645 puan) tarafından
Coğu okuma ve ornek okulda kaynak kitaptan yaptırıyomus  ve akıllı tahtaya yansıtarak anlatıyomus devletin verdiği ders kitabı buyuk ihtimal tekrar olsun unutmasınlar diye verdi ama cocuk ister istemez sıkılıyo
0 oy
(4,721 puan) tarafından
30 sayfa ne demek ya o kadar ödev verilir mi çocukları böyle bıktırıyorlar bizim 2 sayfa arkalı önlü fotokopi vermiş fazla ödev vermiyor 
(4,721 puan) tarafından
Sıkılır tabi daha küçükler sonuçta
(1,645 puan) tarafından
Aynen okulda kaynak kitap ve akılllı tahtaya yansıtıp yaptırıyomus tekrar yapsınlar diye verdi heralde
(4,721 puan) tarafından
Yanı versinde az versin ☺30 sayfa baya çok çünkü
(1,645 puan) tarafından
Bakalım haftaya ne bekliyo bizi hayat bilgisinden gelebilir diye düşünüyorum ama kac sayfa gelir bilmiyorum
(4,721 puan) tarafından
Allah kolaylık versin☺
0 oy
tarafından
O ne ve 30 sayfa ne cocuklari boyle boyle okuldsn sogutuyolaf iste ogretmenle konussana bunu 
(1,645 puan) tarafından
Konustuk sene basında 6 dan 4 sayfaya düşmüştü fotokopi kaynak kitap ve akıllı tahta ya yansıtarak anlatıyomus tekrar olsun diye buyuk ihtimal verdi devletin ders kitabını coğu okuma ornek ama cocuk ister istemez sıkılıyo
tarafından
Ne olursa olsun 30 sayda cok fazla
0 oy
(32 puan) tarafından
Çok fazla biz 4.sınıfız ilk defa bu hafta 8 sayfa ödev vermiş. Birinci sınıftan beri çok az ödev verir hafta içi 1 2 sayfa hafta sonu 4 5 sayfa. Hatta haftada bir gün ödevsiz günleri olur. Ama mutlaka kitap düzenli kitap okuma takibi var onu kendi yapıyor öğretmen. Biz yapılan ödevleri göndermiyoruz bile veliler kontrol ediyor. Sınıfın başarı durumuda oldukça yüksek. Çok memnunuz öğretmenimizden Allah razı olsun. 
(1,645 puan) tarafından
Buyuk ihtimal tekrar olsun diye verdi coğu okuma ve ornek ama cocuk ister istemez sıkılıyo okulda kaynak kitap ve akıllı tahtaya yansıtarak anlatıp yaptırıyomus hafta içi 6 dan 4 e düşürdü konustuk sene basında
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ee 30 sayfa da Cok hakikaten 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
az vermis ogretmen bir yillik ödevi vermeliymis 30 sayfa ne ya

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 99 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,332 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 140 göst.