0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (2,078 puan) tarafından

Kızlar normalde Yasmin hap ve gerj çekilme ile korunuyoruz . Geçen hafta korunmasız oldu yani eşim bı anlık şeyle geri çekilmedi ve hapı o gün içmedim bitmiş gece yatarken içiyorum normalde farketmedm yani sıfır korunma ertesi gün içtim ama bilemedim de 

Belirtiler var belki de psikolojik bilemem adet olmam gerekti olmadım miyom ameliyatı olmuştum 3 ay önce geçen ay 25 gün anormal kanama oldu doktor bj ihtimali gelmeye bilir dedi 

Belirtiler baş dönmesi, mide bulantısı, iştah artışı ve aşırı uyku 

Korkuyorum acaba kaldım mi ??

Olmaması gerekiyor dedi ameliyat riskli geçti 1 yıl yasak dedi yoksa psikolojik mi böyle hissediyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(2,078 puan) tarafından
Kızlarrr kızlar 
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Hiç korunmadım onun için bişi diyemicem ama ben gebelik belirtilerini çok erken yaşadım.Yumutlama günü ilişki oldu üç gün sonra kahverengi akıntım geldi.Yerleşme tarzı bişi mi acaba diye düşündüm görünce zaten çok araştırdım olabiliyomuş.ilk haftadan halsizlik yorgunluk ateşimin çıkması bunlar oldu.Her gebelik kendine özeldir bi kadının iki ayrı gebeliği bile farklı olabilir ama dediğim gibi bnde daha ilk haftadan belirtileri yaşadım.
(2,078 puan) tarafından
Benim kız da da bu belirtirler vardı
(503 puan) tarafından
Hayırlısı olsun dicem ama senin için riskliymiş.İnşallah değilsindir ve çok çok geçmiş olsun
(2,078 puan) tarafından
Sağol canım evet dikisim ve yaram çok rahim içinde o yüzden iyice topla ve psikolojik olarak hazır olmanız için de bu süre dedi 3 aydır neler çektim bı bilsen
(503 puan) tarafından
Okurken bile başım döndü :(( ben zaten nasıl doğurucam onu tahmin bile edemiyorum.O şekilde nasıl ilişkiye girebilirsin yaa Allah yardımcın olsun kuzu şafi ismi hürmetine de şifasını versin dualarım seninle ♥️
(2,078 puan) tarafından
Amin canım ♥️

Sende bide bana sor o acıyı:(
0 oy
(10,962 puan) tarafından
1 hafta da belirti vermez ama madem riskli neden önlem almıyorsunuz? O gece gidip eşin ertesi gün hapı almalıydı canınız kıymetli değil mi?
(2,078 puan) tarafından
Aldık bacım diyorum ya ertesi gün hem kontrol hapı hem ertesi gün içtim. Ama yine de şüphe ettim o gün de bi anda oldu afedersiniz eşim son anda çekildi ama iş işten geçmişti bende istmem doktorun verdiği süreden önce hamile kalma sağlığı geçtim psikolojik olarak da hazır değilim kolay şeyler yaşamadım çünkü 3 aydır
(10,962 puan) tarafından
Ertesi gün hapı olarak değil de, ertesi gün hapımı içtim dedin sandım.  İnşallah yoktur psikolojik de olabilir. Sen haplarını fazla fazla bulundur bi de mümkünse kondom kullanın çok riskli Allah korusun
(2,078 puan) tarafından
İşte var sandım hafta sonuydu anam bı baktım bitmis beynim döndü görünce sabahı zor ettim o gün hemen koştum eczaneye hemen fazla fazla alcam bundan sonra . Yani sağlık söyle dikişin çok gerilir karnın zor olur rahim içinde zor olur dedi ama onu geçtim psikolojim hazır değil inşaallah yoktur
(12,403 puan) tarafından
Len ertesi gün içmişsin ertesi gün hapı regli altüst ediyor kuruntu yapıyorsun gecikme yapar o saat gibidir benim regl üç kez kullandım o hapı ben üçünde de 5 ila 7 gün gecikmem oldu
(2,078 puan) tarafından
Kız nagis inşaallah 3 buçuk atıyorum
(12,403 puan) tarafından
Yok be değilsindir hamile korkma hem yasmin hem ertesi gün hapı çok ağır hormon içeriyor onların etkisi. Bekle iki üç gün daha bakarsın test yaparsın ama binde bir yani bu
(2,078 puan) tarafından
Pazartesi gitcem zaten kontrol var da ayy tırstım :D
0 oy
(5,218 puan) tarafından

Psikolojik olarak öyle hissedebilirsin. 

Ama belli de olmaz tek ilişkiden hamile de kalınabilir. İnşallah değilsindir 

(2,078 puan) tarafından
İnşaallah değilimdir sağlık zor olur evet dikişlerim coktu gerilir olmazsa iyi olur dedi de psikolojik olarak hazır değilim su an daha ameliyat ve sonrası şokunu yasiyorum ben kolay şeyler yaşamadım
0 oy
(12,403 puan) tarafından
Yasmin De düzenini bozmuş olabilir canım
(2,078 puan) tarafından
Ya zaten ben onu 1 hafta günde 3 tane içtim kanamam geldi yaramdan kaynaklı ayy bilmiyorum
0 oy
(16,548 puan) tarafından
Adet belirtileri de bu şekilde oluyor 
(2,078 puan) tarafından
Bende pek olmazdı bel ve kasık ağrısı yapardı
0 oy
(571 puan) tarafından
1 haftalık bebekte belırtı olmaz bence 

Sen korktuğun için öyle geliyor sana
(2,078 puan) tarafından
İnşaallah canım korku var olmasın diyoruz ya ondan sanırım

İlgili sorular