+1 oy
688 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Evlendiğinizden beri siyah saç hastası benim saçım belki 15 yıldır omreli zaten kendi rengide açık kumral siyah istiyor ama çok kafaya taktım unutamadığı biri mi var napmalıyım asla boyatmam dedim ölür müsün diyor

21 Cevaplar

+2 oy
(190 puan) tarafından

Allah aşkına sizde ya boyat kocan sende görmek istiyor başkasında görmek istese zaten sana demez :dizzy:

-Reklam-
+1 oy
(912 puan) tarafından
Babam anneme deliler gibi aşık annemin saçları röfleli yıllardır beyazı çok en iyi o kapatıyor diye öyle yapıyor ama babam hep der kızıla boya diye babamın unutamadığı bir kızıl yok yani eminim :)) herşeyi neden yanlış anlıyorsunuz belki gerçekten size yakışacağını düşünüyor öyle görmek istiyor bunda ne olabilir ki 
(1,669 puan) tarafından
Allah bizede nasip etsin yaşlanınca bu aşktan ya:)
+1 oy
(310 puan) tarafından
Ben de spor yapan insanları çok takdir ederim eşimde yapsın isterim:) spor yapan birini unutmadım da eşim de yapsın gözümde o canlansın demek değil :)
(17,914 puan) tarafından
Unutamadığın kaslı biri var o zaman :)
(310 puan) tarafından
Haha olabilir:)
tarafından
Hiç özenme ya benim eşim sporcu her gördüğü aynada kasılıyor bir kendini falan öpüyor  :D kaslar eyvallah harika ama :D valla çekilmiyor özgüvenleri
0 oy
(812 puan) tarafından
Boyat sende canım gönlü olsun. 
0 oy
(7,465 puan) tarafından
Enteresan. Bi saç boyatmak ta baya pahalı ne gerek varmış 
0 oy
(12,616 puan) tarafından
ne alaka unutamadığı biri mi var falan. ben saçıma boya sürmedim, boyatıyor olsam eşimin isteğini 1 kere bile olsa yerine getiririm. 
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Sevdiği için e sana yakışacağını düşündüğü için diyordur bende açık kumralım eşimde açık sarıyı seviyor oda der bana iki üç ton açık boyat diye hatırı için ben üç kez boyattım 
0 oy
(47 puan) tarafından
Benimkinide arada geliyolar sacini kes koyu bakıra boyat gibi gibi :)) kapalı oldugun icin ona özel olacagini bildigu icin diyor eger sizdekapaliysaniz kendi icin istiyordur 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Genel geçer bir şekilde siyah saç seviyor olamaz mı ? Veya bu da sizin için kıskanılacak bir durum mu ?
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Kiz bi sürpriz yap bize de enistenin tepkilerini yaz nolur yaaaa :)))) adam haklı ölür müsün 
0 oy
(1,338 puan) tarafından
Benimde evlenmeden önce saçlarım sarıydı eşim sana siyah çok yakışır dediği için gittim boyattım ve çok yakıştı 
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Bende eşimin daha zayıf fit olmasını isterdim demek ki öyle biri mi aklımda tövbe kız ne var bunda benim eşimde hep der sana siyah çok yakışıyor hep siyah olsun
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Benim annem kapalı sadece babam görüyor saçlarını ve annem hep sarıya boyar bazen başka bi renge boyasaydin değişiklik olsun derim Baban böyle seviyor başka renk beğenmiyor diyor annemle babamı görsen genç sevgili gibiler çok severler birbirlerini  bir birlerinin gozlerinin icine bakarlar yani babam birini unutamadigindan değil annemin saçını o renk sevdiğinden boyatir anneminde çok hoşuna gider bu bende kapalıyım bildim bileli kumral ve kahveye boyarım saçlarımı eşim sarı renge boyamami çok istedi kırmadım boyadım bir süre kullandım tekrar kumrala döndüm illa olumsuz bisey düşünme belki seni birkerede siyah saçla görmek istiyordur 
0 oy
(674 puan) tarafından
Zannetmiyorum öyle birsey olacağını ya benim eşimde sarı tonları boyama der hep ki zaten sarı bana yakışmıyor bence onunla alakalı değildir 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Eşimin çocukluk aşkıyım (güyaa ) :) kendi saçımın rengi tonu harikaydı. (Kuaför bile bayıldı,boyamı diye sormuştu hatta) eşim yıllardır sarıya boyat der. O zamn Victoria Beckham da sarıydı. Yaklaşık 10 sene. Bu yıl artık bıktım demesinden ve ombre yaptım. Saçımın içine edildi,saman gibi birşey oldu. Ama eşim çok mutlu. Senin gibi ilk zmaanlar aklıma gelirdi, acaba Victoria Beckham ı mı beğeniyor :)))

O yüzden takılma,boya gitsin. Seninde bi havan değişir, farklılık olur
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Bende hep istedim siyah saça boyatmak

Ama herkes günah siyaha boyatmak dedi 

Bende boyatmadım içim de de kalmadı değil ama 
0 oy
(699 puan) tarafından
4 yıldır küafor yüzü görmemişim kocam bana dese kaça kaça giderim benim eşimde kumral saç seviyo yakıştırıyo bana hiç öyle bişi aklıma gelmedi valla 
0 oy
tarafından
Niye bu kadar dert ediyorsun canım..seni nasıl görmek istiyorsa öyle yap ..ah keşke benim de eşim saclarimı boyatmama izin verseydi bende boyatirdim...ama böyle seviyor malesef
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Ben de siyah saçı severim. Valla kocamın da bebeklerim bile siyah saçlı olsun isterdim. Unutamadigim siyah saçlı yok :D 
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Esin siyah diyordur amabence siyah degil istediği renk erkeklerin renk algısı bizim gibi değil ara tonları bilmiyorlar

Bence koyu kumral gibi bir renk tarif ettiği yani o siyah dedi diye gidip siyah yapma sonra çok  uğraşırsın.

Aklıda kimsede kalmamıştır. Muhtemelen o tonlarda saçları da sende görmek istiyor 15 yıl olmuş ya ikinizde zora sokmadan kolay müdahale edilebilir renklerden birini düşünebilirsin.
(4,178 puan) tarafından
Bir de unutma yaş ilerledikçe koyu tonları kullanması(beyaz anlamında zor olsada ) büyük kesimi daha genç parlak gösteriyor yaş ilerledikçe ciltteki kolejen kaybı sari saç rengini tolere edemiyor.Ten rengi fark etmeksizin uç örnekler hariç genel durum bu şekilde.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (863 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 301 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.

408,435 soru

12,271,672 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...