0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından
Selam kizlar. Kizim 2 yas 2 aylik. Cok tatli sicak kanli bi cocouk. Kendi gibi cocuklar gorunce hep sarilir elinden tutar yediyi bir seyi paylasir. Oyle oyrettik. Ama disari ciktigimizda yada bize misafir cocuk geldiginde kizima vuruyor bazilari. Kizim tepki vermiyor. Ya dudaklarini buzer aglar yada gozleri dolur. Ama karsilik vermez. Yeniden sarilir vuran cocuga bir seyini paylasir ki oynasinlar birlikde. Ama yine ayni seyi yapar karşisindaki cocuklar coğu vakit. Esim cok hassas yetisdirdik karsilik vermeyide oyretmeliyiz diyor. Biri vurdumu oda vursun. Sakin kalmasin. Devir deyisdi sakin olani ezib keciyorlar diyor. Bende oyle kavqaci buyusun istemiyorum. Dun misafir kiz cocuk gelmisdi. 5yasinda. Kizim kosdu sarildi ona. Kizimj tenha bulunc patakliyordu ben gorunce kosub yapma kizim o daha kucuk diyorum. Annesi sesin cikartmiyor. Kizimi yalniz gorunce itiyor yere agzina vuruyordu. Oda gozleri doluyordu. Ben yetisincede elinden tutub kizimin yanima getiriyorum . Benimle kalsin o cocuk kizimi incitmesin diye. Nasil yapmaliyim sizce? Kizim karsilik vermeyide oyrenmeli mi yoksa boyle sakin durmali mi?

2 Cevaplar

0 oy
(4,132 puan) tarafından
Kendine zarar geldiğinde o kişiden kendini korumasını öğrenmesi lazım canım 
(207 puan) tarafından
Haklisin canm(
-Reklam-
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Kızım anaokuluna gidiyor şimdi ki bazı anneler vurmayı öğretiyolar ezdirme gibisinden böyle durumda ne yqpacağımı bilmiyorum vur desem biliyorjm vurmaz ama sesini çıkaramıyor öğretmenimiz dğn şey dedi şimdiki çocuklar oynamayı bilmiyorlar oyun kuramıyorlar ekran sürekli izledikleri için onlardan çok etkileniyolar demişti Allah yardımcımız olsun
(207 puan) tarafından
Evet cok kaba oluyor cocuklar coğu simdi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
24 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN18 (2,217 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,708 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...