0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar 2 ay önce çok fazla düğüne katıldık ve tatil filan derken çok ortama girdik 2 ay öncesine kadar herşey normaldi spor yapan ve aktif yaşayan biriydim ama 2 aydır çok halsizim hep uykum var hiç enerjim yok yerimden kalkamıyorum vitamin değerlerime baktırdım normal ve yüzümün heryerinde sivilceler çıkıyor 2 aydır napsam geçmiyor ve evdeki cam eşyalar sürekli kırılmaya başladı sürekli bişeyler bozuluyor aslında pek inanmam ama nazar olabilir mi ilk kez böyle oluyorum 29 yaşındayım nazar değmesi olup olmadığını nasıl anlarım

6 Cevaplar

+1 oy
(885 puan) tarafından
Sure okuyabiliyo musun? Felak, nas, Fatiha, ihlas, Ayetel Kürsi. Nazar niyetiyle besmele çekip okumaya başla, nazar varsa esnemekten okuyamazsın kolay kolay
(1,340 puan) tarafından
Tamam canım okuyayım sabah saol
-Reklam-
+1 oy
(10,369 puan) tarafından
Nazar haktir bacim olabilir saydigin seyler genelde nazardan oluyo zaten 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
+1 oy
(4,118 puan) tarafından
Ben anlarim nazar var :) ciddiyim. Posta girmeden basligi okurken esnedim. Birinde nazar varsa bahsi geçse direkt esnerim. Bunu yazarken bile esniyorum o derece.
(1,340 puan) tarafından
Aaa öylemi ben yarın sirkeyle bonyo yapcam ya karar verdim
(303 puan) tarafından
Sirkeyle nasıl banyo yapılır kova icinemi koyim yoksa hemen basima
(1,340 puan) tarafından
Kova içine  birkaç kaşık sirke koyup gerisini su doldurcan canım
+1 oy
(50,745 puan) tarafından
evdde sesli nazar ayetlerini ac surekli
0 oy
(698 puan) tarafından

Arkadaş yazmış zaten duaları okuyun rukye yazın YouTubedan dinleyin hasede diye dua var onu da dinleyin.Evinizi sirkeli suyla silin.Banyodan çıkmadan önce de sirkeli suyla durulanıp çıkın.

image

(1,340 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım dediklerini yapayım
(50,745 puan) tarafından
ay ben cok nazar cekiyorum ya iki insan icine cikmiyayim hele ki köye gitmiyeyim elim ayagim kesiliyor hemen okutuyorum açıliyorum güzel desen degilim paspal dolasiyorum neyime degiyo bilmiyorum
0 oy
(5,229 puan) tarafından
Nazar olabilir canim. Bol bol dua oku.

Sonbahar yorgunlugu da olabilir. 

Dugun ve tatil donusu kalabaliktan ciktigin icin enerjin dusmus olabilir. 

Sivilceler de beslenme kaynakli olabilir. Mesela benim de tatillerde yeme duzenim cok degisir. Sekerli ve paketli gida cok tukettiysen onlardan sebep olabilir. 
(1,340 puan) tarafından
Valla herşey olabilir 2 aydır cenabet mi geziyorum diye bile düşündüm bi bulsam sebebi rahat edicem :D

İlgili bir soru bulunamadı

403,378 soru

12,083,304 cevap

36,360 kullanıcı

...