0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (710 puan) tarafından
Kayınvalidem keyfi yeterse konuşuyor morali iyiyse konuşuyor canı sıkkınsa yüzüme bakmıyor kızı varken yanımızda konuşmuyor benimle, işini yaparsam canım gelinim biraz geç gitsem yüzüme bakmaz böyle bi kadın. Hiç lafı sözü yok bana ama yüzüme daha birşey demedi Allah var ama yeri geldımı yüzüme bakmıyor. Benimde canım buna sıkılıyor.  2 gün önce çay içmeye gittik yüzüme bakmadı kabahatim ne anlamadım. Bugünde ben konusmadım onunla yapamam yani yüzüme bakmayan biriyle can ciğer olamam. Sizin düşünceleriniz neler hatamı yapiyorum

7 Cevaplar

0 oy
(2,673 puan) tarafından
Ben yapıyorum valla o bana öyle yaptıysa bende ona öyle davranıyorum 
(710 puan) tarafından
Yalan söyleyemem bugün çok konusmadım soru sorarsa cevap verdim
(2,673 puan) tarafından
İyi yaptın bu devirde böyle artık gelene bin adımmmm giderim bundan sonra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben biri bana nasil geliyosa vende ona oyle giderim 
0 oy
(44 puan) tarafından
Ben artık takmıyorum çünkü yaptım yaptım da noldu yine kıymetsiz ben oldum hor görüldüm ağızlarına geleni söylüyorlardı en ufak tartışmada artik öyle yapmıyorum hiçbişeye karışmıyorum berâber yaşıyoruz yemek yapmam temızlık yapmam sadece bulaşık o kadar çünkü ne yaparsan yap asla bişey yapmamışsın dir onların gözünde sende yapma 
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Kaynanam yok ama eltimle öyleyim işi düşünce arayıp işi düşünce geliyor. Özellikle beni değil eşimi arar işi düşünce ben artık görmezden geliyorum eltimi eşime de kızıyorum 
0 oy
tarafından
Aynn bnm kaynana hee hepten kopardım ipleri ben kafan rahat kendi düşünsün bu saatten snra
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Valla kim ne ekerse onu biçer bana biri kaba mı davrandı en kaba ben davranırım biri bana surat mı astı suratına bakmam kim nasıl gelirse öyle giderim bu kim olursa olsun böyledir huyum kurusun çok sertim bu konuda 
0 oy
(252 puan) tarafından
Aynen kaynanamda öyle moduna göre konusuyo moduna göre konusmuyo bende bakıyorum konusmuyo mu o gün bende kendimi geri çekiyorum valla kim nasıl geliyorsa öyle gidiyorum bende 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
30 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 587 göst.
0 oy
10 cevap 370 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 554 göst.

411,009 soru

12,369,274 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...