0 oy
475 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (73 puan) tarafından
Genellikle makyaj'ı nerede ve zamanlar yaparsınız 

Ben dışarı çıkarken özel günlerde 

42 Cevaplar

+1 oy
(5,542 puan) tarafından
Hiç yapmam bir göz kalemi o kadar düğünde bile yapmam ☺yüzüme hiç birşey sürmem
(73 puan) tarafından
En iyisi  ♥️
-Reklam-
+1 oy
(12,826 puan) tarafından
Tek makyajim rimel :) her zaman her daim. Sabah kalkar surerim
(73 puan) tarafından
Bende dışarı çıkarken kapatıcı rimel :))
(656 puan) tarafından
İyi bi rimel arıyorum tavsiyeniz var mi :))
0 oy
(7,083 puan) tarafından
1 buçuk yıl önce kardeşimin düğününde bir rimel bir fondöten sürmüştüm ☺️
(73 puan) tarafından
Valla çok iyi halen sürmemişsin o günden bu güne :D
(7,083 puan) tarafından
Yok valla evde bir rimel süreyim dedim abdest aldım aktı birde onunla uğraştım tövbeliyim tesettürüme yakışmıyor zaten ☺️☺️
(51,725 puan) tarafından
ela diyor anne panda gibi olmussun akmis diye☺️
0 oy
tarafından
En son bayramda yaptim heralde ben ten rengim koyu geliyo sadece onun icin fondoten kullsniyodum bayadir onu da saldim aman alan aldi satan basindan savdi 
0 oy
tarafından
Oğlum doğduğundan beri çok nadir çok üşeniyorum 
0 oy
tarafından

Tek makyajim el yüz kremim gerisini de hiç sevmem :D

(73 puan) tarafından
:D :D Hahahaha ♥️
0 oy
(19,985 puan) tarafından
Hiç yapmıyorum 
0 oy
(2,402 puan) tarafından

Severim özellikle göz makyajı tabi bekarken hemen hemen her gün evlenince saldım ama fırsatım olunca illa bir far bi rimel çekerim bazen düğüne gider gibi bazenn sıfır makyaj gezerim <3 ama eski neşem yok orası ayrı 

0 oy
(4,478 puan) tarafından

Gezmeye giderken hastaneye giderken özellikle neden hastane yüzüm soluk ve hasta gibi durunca dr 2 gün misafir edelim kan takalım diyor o yüzden 

0 oy
(4,711 puan) tarafından
Bı göz kalemi ve dudak balm bide parfüm eşim evde iken yok iken bile sürerim bide yüz bakımı yaparım kendime bakmayı seviyorum 
0 oy
(590 puan) tarafından

Makyaja o kadar uzağım ki valla makyaj malzemesini getirsen önüme koysan neyi nereme kullanırım bilmem:D

(768 puan) tarafından
Bu kesinlikle ben :))
(310 puan) tarafından
Al benden de o kadar
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Sadece nemlendirici kullanan ben gruptan ayrıldı:))

0 oy
(2,112 puan) tarafından
Ben evde rimel ruj kaş sabitleyici allık sürüyorum genelde, dışarda da aynı şekilde bazen de fondöten sürerim.
0 oy
tarafından
Genelde kendimi mutlu hissettiğimde yapiyrm yada dsari çıkınca hafif bı makyaj yaprm ama eşim kiziyor ya yapma doğal halin daha iyi dye ama yapiyrm yinede 
0 oy
(18,260 puan) tarafından
İşe geç gittiğim günlerde keyfim isterse arada yaparım genelde sürdüğüm şeyleri çıkarmayı bile unutuyorum o kadar uzağım makyajdan rimel seviyorum sadece onu da siyah yapay duruyor diye kahverengi almaya karar verdim daha ne aldım ne sürdüm 
0 oy
(3,643 puan) tarafından

Ben de sadece evde yaparım dışarıda yapmam tesettürlüyüm:) kışın daha çok yazın hiç çekilmiyor 

0 oy
(766 puan) tarafından
Makyaj yapmayı çok sever, makyajsız gezmezdim hatta profesyoneller gibi güzel de yapardım. Düğün dernek oldu mu tüm sülale elimden geçerdi. Kuzenimin gelin makyajını hatta ve kendi gelin makyajımı bile kendim yaptım. Ama hepsi eskide kaldı. 8 yıllık evlilik 4 yıllık annelik ruhumu yedi bitirdi, şimdi yüzüm gerilmezse nemlendirici sürmeyi bile unutuyorum
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Her koşulda makyaj yaparım asla üşenmem eşimle öyle Bi dolaşalım hava alalım deriz hemen fondöten rimel ruj allık sürer çıkarım 
(2,129 puan) tarafından
Ve de ya çöp atmaya bile öyleyim :)))
(1,637 puan) tarafından
Ahaha kesinlikle hiçbişey yoksa o fondöten sürülecek
(2,129 puan) tarafından
Ya evet ama pişman da oluyorum cildimi yüzümü bozarsam diye ama yapmadanda duramiyorum arabada giderken bile eyeliner çekerim ya
(1,637 puan) tarafından
Cildimiz eninde sonunda kırışıp bozulacak düzenli bakım yaptıktan sonra sorun olmuyor bende eyeliner çekmeye bayılıyorum ve gözüme çok yakıştırıyorum ne yapayım yani makyajsız olunca da beyaz tenli olduğum için çökmüşsün deniliyor kendime hayatta laf ettirmem valla
0 oy
(817 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli makyaj yaparım abartılı olmayacak şekilde
0 oy
(14,697 puan) tarafından

Rimel vazgeçilmezim her Zaman sürerim :) 

Dışarıya çıkarken de bb krem :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 339 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 347 göst.
14 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
21 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde irmikmoms (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 353 göst.

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...