0 oy
445 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (73 puan) tarafından
Genellikle makyaj'ı nerede ve zamanlar yaparsınız 

Ben dışarı çıkarken özel günlerde 

42 Cevaplar

0 oy
(2,214 puan) tarafından
Yapmayı çok severim ama çok üşeniyorum cidden birde yaşlılık aklıma geliyor diyorum değermi :) 
-Reklam-
0 oy
(837 puan) tarafından
1senedır yapmamısım malesef göz kalemı bile
0 oy
(962 puan) tarafından
Hamile olmadan önce dışarı çıkarken yapardım. Şu an yapmıyorum. 
0 oy
(967 puan) tarafından
Off ben çocukluktan beri çok severdim.Kontür malzemeleri,bronzer ayrı sıvı toz allıklar renk renk ayrı,highlegter paletleri, normal rujları bırak palet olarak bile vardı,bazı ayrı sabitleyici ayrı kuaförde bile bnm malzemelet yoktur belki.saysam koca bi liste çıkar.Makyajsız dışarı çıkardım ama bn makyajı çok severdim çok girl girl bi kızdım hep.O enerji istek gitti ya çok boş geliyo herşey.Mutlu ve ümitliyken öyleydim ben.Eski Büşra değilim ne yazık ki.
(2,124 puan) tarafından
Hahaha türk sevdalı gibi konuştun :)))
(967 puan) tarafından
Beni bu hâle sokanlar utansın :)) Şimdi gebelikten bide şampuan kokusu midemi bulandırıyor,losyon kokuları parfüm duş jeli hiçbirine tahammül edemiyorum.Banyo edince şükreder haldeyim
0 oy
(175 puan) tarafından
Yüzümde egzama çıkmadan önce bakkala dahi gitsem o makyajımı yapardım. Ama şu an asla makyaj yapamıyorum :(
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Seviyorum makyaj yapmayı. Dışarı çıkarken özel günlerde yapıyorum
0 oy
(317 puan) tarafından
Sevmiyorum sürmüyorum
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Ayda bir anca. Evde asla yapmam çok nadir. Dışarıda da yapmam. Anca instagtama foto atacaksam ya da önemli bir yere gidiyorsam. Üniversite veya kurs zamanları hep yapardım önemli yerlerde :D yaparsam da allık ruj rimel far
0 oy
(788 puan) tarafından
Çok nadir ancak düğünlerde bayramlarda bazende içimden çok gelirse ozaman yaparım eşim doğal halimi daha çok beğeniyor bende aynı şekilde 
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Ben seviyorum ya kendimi iyi hissediyorum dışarı çıktıkça özel günlerde 
0 oy
tarafından
Hiç yapmam, bana yakışmıyor. Kendi doğal rengim yetiyor elhamdülillah
0 oy
(674 puan) tarafından
Rimel ve eyeliner  ince bir şekilde yaparım oda her gün değil avm ev gelmesi vs olunca 
0 oy
(4,349 puan) tarafından
Bekarken markete giderken bile makyajsız çıkmayan biriydim annem hep kızardı evdekiler hep benim hazırlanmamı beklerdi hatta annem Bi gün sinirinden öyle birine denk gel de gözüne kalem bile çektirmesin demişti ☺️☺️

Şükür eşim öyle biri değil hiç karışmaz ama sanırım hevesimi aldığım için şu an daha az yaparım ha hiç yapmaz değilim ama markete giderken de yapmıyorum yani ☺️☺️gezmeye giderken olsun ev gezmesine giderken falan güzelce hazırlanır yaparım  keşke yapmasam da bu konuda nefsime henüz hakim olamıyorum malesef 
0 oy
(51,051 puan) tarafından
eskiden calisiyordum hergun illa göz kalemi rimel surerdim sonra gül hastalığı çıktı gözüme bile vurdu ondan sonra makyaji uzun süre yapmadim alistim sadelige simdi arada canim isterse göz kalemi rimel sürüyorum 
0 oy
tarafından
Makyaj yapmayi severim ..bebegim olmadan önce sadece magazaya giderken bile makyaj yapardim magaza binanin altinda..ama simdi yapamiyorum o kadar fazla .
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Bekarken çok severdim ama eşim sevmiyor makyajı  sadece düğün ve bayramlar da az bir şey yapıyorum
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ben makyaj yapmayı seviyorum ya oldu bitti günlük yaparım. Yapmadığım zaman çok azdır cildim dinlensin vs diye. :))
0 oy
(1,538 puan) tarafından
Bugün yaptım.isyerindeyim rimel.ruj bb krem makyajımda
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Ben hergun surneye alıştım kendimi iyi hissediyorum 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Özel gunlerde tanı daha ağır makyaj yapılıyor ama günlük makyajı nerdeyse her gün yapiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 328 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 321 göst.
14 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
21 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde irmikmoms (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 342 göst.

406,233 soru

12,180,080 cevap

36,676 kullanıcı

...