0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,746 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

kiz kocam olsa dayak yemis derler :woot: dun yatakta oglanla oynasirken yatak basligina cikti farketmedi beni pat geriye bi atladi. Basinin arkasi kaşıma carpti ama simsekler cakti gozumde. Hicbisey yoktu. Sadece elleyince aciyodu kasimin hemen altiydi. Bu sabahta farketmedim bisey yoktu sanki banyoya girdim ciktimki anaa mosmor olmus. Bunu çabuk iyilestirecek birsey varmidir kizlar ya. En azindan p.tesi okula kadar biraz solsun diye. Fondoten haric :)

7 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından

Çokk geçmiş olsun acını hissettim şuanda :(

(12,746 puan) tarafından
Ayy kiz anlik resmen bir firladim sanki kemigim kirildi :D
-Reklam-
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ayyy biliyorum bende çok böyle kazalar yaşadım eşimde ;( çok kötü olmuş yarrabbimm
(12,746 puan) tarafından
Acisi yokda canim şuan kotu morardi ya
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım yapacak bir şey yok artık ☺ fondöten istemiyorsun gerisi ne olabilir ki başka düşündüm de aklıma bir şey gelmedi ☺
(12,746 puan) tarafından
Kiz fondotenim yok simdi bunun icinde gidip almiyim dedim :D
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim ya :/. Allah korumuş kör olmamışsın aloevera var mı evinde sür biraz :/. Benim de oğlandan dolayı her yerim mosmor inan eşim bizi almaya geldi ailemden ne oldu sana diyor :D 

0 oy
(344 puan) tarafından
Kantaron yağı sür canım geçmiş olsun. Buz koysaydın ilk anda. Banyoda sıcaktan olmuştur. Fondöten olmasa da gözaltı kapatıcı olabilir. 
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun biz küçükken erkek kardeşim el süpürgesini firlatmisti gözümün altı yanağıma kdr mosmor olmuştu onu hatırladım bende :)
0 oy
(848 puan) tarafından
Buz bastırabilirsin ama tamda ince deri fazla bastırma

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 189 göst.
4 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SERPIL_CULHA (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,431 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.

409,904 soru

12,323,829 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...