0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar üç buçuk yaşında kızım var şu 6 aydır gerçekten illallah ettim çocuk her şeyi agresif sürekli vuruyor kırıyor ısırıyor tükürüyor dışarıda asla böyle değil yani çok arkadaş canlısı arkadaşlarıyla oynarken asla vurmuyor tam tersi onlarla oynarken çok aklı başında ama eve gelince bir şey oluyor evde kesinlikle bağrışma falan tartışma hiç olmaz tam tersine sürekli güzel dille uyarmaya çalışırım ama eğer eve gelince çok şımarıyor yani önüne alamıyorum söylesem de kesinlikle kendi bildiğini okuyor hatta çok şaşırıyorum dışarıda bu kadar uyumluyken evde neden bu kadar uyumsuz ya siz de aynı şeyleri yaşadınız mı nasıl unutturabilirim çünkü sürekli vuruyor tükürüyor bu konudan çok rahatsızım 

1 cevap

0 oy
(305 puan) tarafından
Benim kızım 21 aylık olmasına rağmen aynı şeyleri yaşıyorum. Sanki postu ben açmışım gibi hissettim. Yeni jenerasyonun çocukları hep aynı sanırım. Bizde de bu aralar uyku sorunu var beni o yüzden çok geriyor bazen bağırıyorum elimde olmadan sonra pişman oluyorum falan filan. Annelik zor iş bağırmayan anne var mıdır ya da sıkıntı bende mi diye çok sorguluyorum bazen. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
5 cevap 304 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 123 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.