0 oy
166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (555 puan) tarafından
İkinci bebegi esim istedi sonra ortak kararla planladık Allah nasip etti 8 haftalık gebeyim ilk gebeligimde eşim cok hassastı bana karşı canın bişey istiyormu diye sürekli sorardı onu kaldirma bunu kaldırma derdi işteyken sürekli arardi hastane kontrollerimde doktora beni sikayet ederdi dikkat etmiyor yediklerine derdi ama simdi hiç bişey hissetmiyor gibi kendide söylüyor daha bişey hissetmiyorum diyor ama ikincide hissetmesi gerekmezmi ilk cocugumuzu kucagimiza aldık nasıl bir his olduğunu biliyor sonuçta cinsiyet soruyorum mesela Allah'ın dediği olur ama icinden insanin bisey gecer farketmez diyor kestirip atiyor bazen midem bulandı diyorum neden diyor hamile oldugumu bile unutuyor bide çok erken öğrendim gebeligimi sürekli deger yükselecek mi diye kan verdim falan ozaman bile merak etmedi ben aradım hep söyledim sonuçları 

7 Cevaplar

0 oy
(305 puan) tarafından
Erkekler çok tuhaf...
(555 puan) tarafından
Vallahi öyle ya biraz içten davranış cokmu zor
-Reklam-
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Maddi kaygilar olabilir. Planlaniniz kisa surede gerceklestiyse bu kadar cabuk olmasini beklemiyodur. Belki de gercekten henuz bisey hissetmiyodur. Erkekler gorsel varliklar. Belki karnin buyuyunce değişir bebegi gordugunde zaten değişir. Bi de sana guveniyodur tecrubelisin sonucta diye
(555 puan) tarafından
Maddi kaygılar elbette var ama insanda hassas davranilmak istiyor çok degil arada mesela annesi çok güzel yaprak sarıyor mesela ben okadar güzel beceremiyorum annene soylermisin ben cekiniyorum canım çok istedi dedim sen söyle dedi uzatmadi bile öyle mızmız biride değilim ilkindede öyle değildim toplasan bir kere canım bişey çekmişti ama o sorunca mutlu hissediyordum
(4,438 puan) tarafından
Esinle konustun mu peki bu durumu
(555 puan) tarafından
Konuştum ben ilkindede böyleydim benim yapım bu diyor öyle degildi tabiki
(555 puan) tarafından
Bide ilkinde bütün kontrolelere beraber gidiyorduk şimdi çalışma saatlerinden dolayı gelemiyor acaba o nedenlede heyecanı yaşayamıyor olabilirmi doktor nedense ultrason fotografida vermedi
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Benimki de aynı. Ben doğunca hissediyorum diyo. Bebek hareket edince ben heyecanlanıyorum neye heyecanlaaniyon sanki ilk defa oluyor diyor :D ama doğunca bebeğe kul köle oluyor kocam o ayrı :D 
(555 puan) tarafından
Ama hamileykende anne nekadar mutlu olursa okadar sakin bir bebek olur bunu da anlatamiyorsun
0 oy
(1,234 puan) tarafından
İlk gebeligimde temizliği asla bana bırakmazdı herşeyle ilgileniyordu bunda pek yardımı yok sadece ayakkabımı corabimi  giymeme falan yardım ediyo ikinci çocukta daha çok sorumlulukları artıyor daha çok çalışmak zorundalar ondan belkide
(555 puan) tarafından
Umarım öyledir o kafadadir bazen acaba istemiyormu doye düşünüyorum
(1,234 puan) tarafından
Zaten planlı olmuş oda istemiş boşver kafanı doldurma hamileliğin keyfini çıkar
0 oy
(20,846 puan) tarafından
Erkekler hamilelik olaylarında iyi değiller bence. Onlar bizim gibi hissedemmiyolar. Ve sen de şuan fazla hassassin. Bı de o var 
(555 puan) tarafından
Öyle evet ama herkes için gecerli değil ya yengemde hamile abim çok hassas onunda ikinci çok heycanli mesela benide duyunca banad a cok heycanlandi yeniden dayımı oluyorum diye bide esime bakıyorum hic
(20,846 puan) tarafından
Bence senin abin az bulunan cinsten
0 oy
tarafından
Canım benim takma kafana ..hamilesin..erkekler tam anlamazlar ..benim ilk gebeligimde 10 hafta bitti sonra anlamaya basladi eşim hamile oldugumu tam anlamiyla..ilerde anliycaktir emin ol 
(555 puan) tarafından
İnşallah kontrollere beraber de gidemiyoruz muhtemelen onunda etkisi var diye düşünüyorum o heyecanı yasayamiyorum küçük kaynimla gidiyorum yenge çok heycanliyim diyor her gidisimizde
tarafından
Evet bencede canim..karnin buyumeye baslayinca emin ol eskisi gibi olucak
0 oy
tarafından
Kimseden bisey beklememek en iyisi sanırım.  
(555 puan) tarafından
Haklısınız ama bu esinizse insan biraz daha hassasiyet bekliyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 294 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 555 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (554 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 683 göst.
+2 oy