0 oy
54 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (311 puan) tarafından
Kızlar sorum yukarda siyah noktalar için istiyorum, benm t bölgesinde mevcut ( not:  yapay zekadan da nedir çektiğimiz, bı oneri isteyeceğiz onu bile düzeltiyor yav)

3 Cevaplar

0 oy
(2,133 puan) tarafından
Hahah ya çok var benim kullandığım aslında hepside iyi ama şuan kalkıp bakamıyorum isimlerine ayağımda Cocuk var bakınca yazıyım 
(311 puan) tarafından
Tamam cnm
(2,133 puan) tarafından
Aslında cnm en çok çözüm gördüğüm bant var bir de ben bir şey yapıyorum o etkili oldu bende rutinime koymaya çalıştım 2-3 günde bir banyodan sonra bir kaba sıcak su dolduruyorum içine dovun yüz sabununu atiyorum siyah noktalarım benim burnumda cenemde senin nerendeyse oraya guzelcene uygula tuzunu yakmadan yumusat arkasindan siyah nokta bandını guzelcene yapistir o kuruyunca çıkart bir de bı alet aldm 200 TL alabilicek imkanin varsa onuda çok tavsiye ediyorum sivilceleri hemen cikariyo onunla geçiyorum uzerinden maskelerdr yapıyorum ama
-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından

image

image

image

Bir de alet aldm böyle 3 başlığı var sivilce temizleme aleti vakumlu 

(311 puan) tarafından
Ben fiddy metodu yapıyorum o aşırı etkili canm
0 oy
tarafından
Ay kil dedin aklıma geldi, bir arkadaşım kil maskesi yapıcam derken almış kınayı yakmış yüzüne, 2 ay turuncu turuncu gezmişti. Ahahahshhaaldjjss

Doğal kil harici sevmiyorum, diğerleri gözenek açıyor. Kil maskesinden sonra niacinamide serum sürersen gözenekleri de siyah noktaları da giderir.
(2,987 puan) tarafından
Serum.markada verir msn bende almayi.dusunuyorm da
tarafından
Doakozmetik
(2,987 puan) tarafından
Gratislerde satiliyo mu
tarafından
Yok ama trendyolda ve kendi sitesinde bulabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
4 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Selimin annesi (9,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
12 Şubat 2021 Aile kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 133 göst.
8 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,206 cevap

36,354 kullanıcı

...